NY DAG, MEN SOLEN LEKTE KURRAGÖMMA

Jahapp, då ska jag kanske åter berätta min vecka lite kort?
 Veckan började väl i måndags, ja såklart. Då hade jag bara en lektion och sedan väntade jag på Lisa, så gick vi på stan och letade kläder. Hittade en klänning till henne och skor åt mig, men har inte köpt dom än. Sen åkte jag hem och tog det lugnt.
Tisdag: Ja, då gick jag i skolan sen åkte jag Jenny, och Bästa Emma ner på stan. Men Emma och Jennifer dissade oss och åkte hem istället. Så ja, jag och Jenny kollade en massa grejer på stan i timmar. Sen kom Anneli ner på stan hon med och gjorde oss lite sällskap. Sen åkte jag hem och gick och lade mig rätt tidigt. Men har ändå bara sovit få antal timmar så jag är världens tröttaste.
Idag, onsdag: Gick på stan med Jennifer och älsklingen Emma. Jag köpte ett skit snyggt armband och strumpbyxor till imorgon. Kom hem rätt tidigt och sådär så har bara tagit det lugnt. Tack Jennifer att du väntade med oss så båda vi slapp åka utan trevligt sällskap :) Nu ska jag snart sova tänkte jag för jag ska upp typ 7 imorgon.

EN SAK, HULTSFREDBILJETTEN ÄR BETALD. 1500:- ÄR BETALDA SÅ NO ÄR DET KIRRAT FÖR I SOMMAR BRUDAR! FAN VA HÄRLIGT VI KOMMER HA DET. VA AVUNDSJUKA, DET TYCKER JAG FÖR VI KOMMER HA SÅ JÄVLA KUL. TJOHO. SKOJ. JIPPIE. WOHO. YEAH!

Sen får ni inte glömma vilka älskar jag mest?
VÄNNER OCH FAMILJ

MIN BÄSTA VÄN EMMA

ÄNTLIGEN SÖMN

Ja, som ni kanske har förstått har jag inte sovit många timmar under de två senaste dygnen så jag tänker faktiskt inte blogga mer idag, jag tänker sova. Men imorgon ska jag ta igen och berätta om dessa stressade dagar. Nu händer inte kroppen med, jag behöver sömn. Så godnatt.

En sak bara, imorgon beställer vi (jag, Emma, Sandra och Jenny) hultsfredbiljetterna! SOMMAREN NOLLNIO, DÅ NI!
Längtar, vi kommer att ha så kul. Jag och mina bästa :)

VI KLARAR ALLT TILLSAMMANS

Jag älskar min kära vän Emma Olsén mest av allt, jag har kommit på att hon får mig att må bra varje dag. Jag blir starkare av henne, jag får kraft att göra saker. Hon hjälper med så mycket av att bara finnas där, jag vet att det är henne jag ringer då jag behöver prata, det är hon som hjälper mig med problem det är en som hon alla vill ha, men jag har! Jag känner att jag skulle dö utan henne. Mitt lyckopiller. Vi är bäst, men tillsammans är vi oslagbara. Visst älskling? Vi klarar allt tillsammans. Och jag vill att du ska veta att jag är på din sida vad du än väljer att göra. Det som känns bäst för dig, känns bäst för mig. För då vet jag att du mår bra. Och det är väl så det ska vara? Mitt öra är alltid med dig, min famn finns alltid här för dig, min axel kan du få luta dig tillbaka på och gråta ner om du vill. För jag vill att det ska vara förevig vänskap mellan oss två. Du är min bästa vän och kommer så förbli. Jag älskar dig.

MY BOYFRIEND


YES!

YES YES YES YES YES YES YES YES YES YES YES YES YES YES YES YES YES YES YES YES! Nu är jag klar med svenska uppsatsen och klockan är halv två. Så jag kanske ska sova med tanke på att jag sov 4 timmar i natt som har varit och att jag ska klara av att gå upp klockan 05.30 imorgon på morgonen. Plus att det är lång dag imorgon, jag slutar halv fem så kommer vara helt död när jag kommer hem. Ha det bra och sov så gott.
NATTI-NATTI

UPPTAGEN TILL 100 %

Ja idag är det bara plugg som gäller. En svenska uppsats ska in imorgon och jag är bara halv färdig. Så nu lär jag verkligen sätta fart. I natt kommer jag få vara upp till klockan sju imorgon bitti då jag ska upp. Så har tyvärr ingen tid att skriva blogg idag. Kolla imorgon istället sötnosar! :)

RUNT 21 NOLL NOLL

Ja, idag har jag inte pluggat. Jag kommer att få panik imorgon. Hur ska jag hinna med allt? Ja, frågan är ju om jag gör det.

(IMORGON)

Ska jag:
- Gå med Lisa på stan ett tag för att hon ska hitta en klänning hon ska ha på en studentskiva.
- PLUGGA SVENSKA

Borde jag:
- Kolla upp lite mer saker och ting.

Ska jag kanske:
- Beställa min hultan biljett. Ganska säkert på att det blir imorgon vi beställer!

Hur som, om ett tag ska jag prata med min madre lite, sen hoppas jag att vi kollar på en film eller så. Hoppas alla har haft en bra helg, för det har jag i alla fall. Sköt om er ikväll. HEJ SÅ LÄNGE

JAG ÄR EN KLANT EN K L A N T

Nu är det så att vi har en svenska uppsats som ska in på tisdag, om 2 dagar. Så tänkte skriva klart den idag så har jag glömt mina böcker at Emmas. Blir galen. Så imorgon blir det plugga svenska för hela slanten. Hur kunde jag glöma dom? Jo, för jag är en KLANT..

LAGOM EN SÖNDAGS EFTERMIDDAG

ATT SITTA FRAMFÖR EN DATOR OCH LÄSA SANDRAS BLOGG, VISST?

Nu har jag inte skrivit ett inlägg sedan i torsdags, skäpas nu. Men ska kanske åter berätta lite? Ja. Okej då.

Vi börjar med fredagen.. Då jag var i skolan sedan var jag med mina söta!
Ja, åkte in till skolan vid 12. Började 12.40 men blev typ 10 min sen eller nått sådant. Hur som, det gick fort på lektionen EXPO och sedan slutade jag 15. Så åkte ner på stan köpte ett par leggings till min syster sedan en mjukglass till mig själv. Åkte hem med 16.19 tåget och när jag kom hem packade jag allt för helgen och så. Vid halv sju rörde jag mig mot Örbyhus för där skulle jag möta upp Emma, Josefine och Alexandra. Men deras tåg kom in typ 45 minuter senare än mitt tåg, så jag satte mig ner där och väntade. När jag sedan hade suttit i typ 2-3 minuter kommer en ful tjej och går och jag försöker kolla bort, men usch hon var ju hemsk. Inte nog med det hon kom och satte sig på samma bänk som mig och började prata. Ni kanske är nyfikna på vad hon sa. För jo, hon pratade b.la. om Vart hon bodde, om jag visste hur gamal hon var (jag trodde 10 men hon va 14), vart hennes farmor bodde, och jag skulle gissa vad hennes farfar och morfar hette. Hon sa även att hon hade känt Josefine sedan barndommen, men det kände inte Josefine till när jag berättade det, hon sa att hennes syster inte fick bo hos hennes pappa längre, och att hennes mormor bodde i ett gult hus brevid Josefine (alla hus är typ gula där) Och att hon även kände Alex och Emma, men dom hade inte ens hört talas om henne. Sedan frågade hon om jag kände några som bodde där omkring, och rabblade upp kanske 40 namn. Sen sa hon "Vet du vem Peder är?" Då började jag skratta som en tok, för Emma hade visat honom en gång och han var ett monster jag skojar inte, jag vet ingen som ser ut som honom, han är inte en vacker syn om man säger så. Så fortsätter hon "han har förlovat sig, det tycker jag är synd för han är snygg" Då skrattar jag ju bara ännu mer. Stackars flicka lilla, hon hade det nog inte s¨å lätt eftersom hon bara pratade på om allt sådär. Men hon var den drygaste jag någonsin har pratat med. Hon var inte tyst i en 100 dels sekund.
Aja, sen gick vi i alla fall hem till Josefine, grillade och mös. Mycket mysig kväll med kortlek och pipa. Vi sov hemma hos Emma, hennes mamma var så snäll så hon hämtade oss. Vi somnade till serien 24, den var bra faktiskt. Vaknade vid 9 dagen efter för vi åkte iväg till viksta marknaden, där var det hur mycket folk som helst. Vi var där hela dagen sedan så åkte vi hem till Emmas igen och då hade vi varit så smarta att vi hade glömt nyckeln, Johanna hade låst och åkt till Uppsala så vi kom inte in på något sett märkte vi. Deras grannar har en nyckel, men dom var i Stockholm över helgen. Så ja, Lasse fixade det tillslut så vi kom in och då fixade vi oss för kvällen. OCh åkte mot Storvreta till Jennuc. Där vi grillade och sådär. Singstar och pipan var med oss genom kvällen/nattensgång. Det var en lyckad dag/kväll/natt.
Tack för allt alla bästa. Det lär göras om, SNART. På Torsdag!
Bilder kommer, håll utkik!


JUST JA

JAG HAR ETT JOBB HELT SÄKERT NU SÅ, HA! 

nu har jag endel saker jag kan spika i sommar som inte har varit säkra.
* Hultsfred
*Gotland
* KÖRKORT
* Maybe Leksand 

Sen lite mer saker som kommer att hända va, men det är ju spikklart att det ska hända, MÅSTE hända.
Och Emma har också jobb, så nu är vi jobbiga jobbisar!

OJOJ

Nu har jag inte skrivit på ett tag har liksom inte varit hemma på ett tag, har ju varit hos min älskling Emma i 2 nätter nu. Finns det något bättre än att vara med henne eller? Nej, inte vad jag kan komma på just nu. 
Kan ju åter berätta om min går dag..
Ja, vi började 8.30 så gick upp tidigt men vaknade ju hos min Emma, så det var lugnt. Vi åkte till skolan, skoldagen gick fort och sedan blev klockan 12.30 då vi slutade, och sedan var vi på teater (knutby) klockan 19.00 så väntade i stan några timmar. Först timmen pratade jag med J, sen mös jag med mina pärlor Jenny, Emma och Jennifer på Café Linné. Annlie kom senare också. Mysigt. Teatern måste ha varit ett skämt, allvarligt det var inte bra! Första akten var så usel, jag höll faktiskt på att somna! Men TUR att vi fick gå in gratis annars hade det kostat 270 :- för något som suger. Inte värt. Plus att den höll på i typ 3 timmar.  Aja, vi, Jag, Emma, Jennifer tog 22.10 bussen (821) till Emma. Och hon, Emma alltså var ledsen för hennes snygging hoppade inte på bussen när vi var vid stationen, MEN efter några hållplatser ser vi hur han kliver in i bussen, Emma smälter. Hon är helt såld. HAHA :) Men jag är glad att hon inte märker fel vilket hon brukar göra, för hans ögon står ut. Och det är bra att hon inte letar fel på honom. Skit bra. Och Emma, LÄGG IN EN STÖT! Jag försökte ju hjälpa fig igår ;) Haha, men fick stryk av henne när han hoppade av bussen. :D Sen gjorde vi ordning popcorn satt i en film, åt lite och somnade, typ. Det var min går dag. Lång dag, rolig dag, tråkig dag, jobbig dag, och ledsen dag. Lite blandad så.

Nu är jag i skolan har varit det sedan 07.50 och börjar 10 typ. Kul. Men hur som jag och Jennifer har knäppt lite kort för att fördriva tiden lite. Och nu lyssnar jag på favoriten Lars Winnerbäck - elegi

                    


HÖRS DÅ.

MED BÄSTA

Nu efter en lång dag i skolan så följde jag med Emma efter skolan. Plus att vi gick på stan innan, jag köpte en klänning (evetuell till sista april) och ett skärp. Mycket snyggt måste jag säga.
Nu ska vi kolla på film, äta popcorn och mysa.
Emma<3

HULTSFRED -09

Godmorgon allihopa, nu tänkte jag fixa mig lite, bussen går om en timme.

Och en annan sak jag, Emma, Jenny och Sandra H ska troligtvis till hultsfred i sommar. Från 8 till 11 Juli. Inte så tokigt, jag kollade på hemsidan (http://www.rockparty.se/) och det var massa bra artister. Så nu ska jag prata med min madre om det här, men det ska nog gå vägen.
CIAO


NU LÄGGDAX

Nu idag har jag: Övningskört, det gick bra. Jag har pluggat, det gick bra. Jag har lagat mat till lunch, det gick bra. Jag har inte gjort något alls stund, det gick bra. Jag har varit med min familj, det gick bra. Skrivit blogg, det gick bra. Pratat i telefon, det gick inte lika bra. (bara med Emma, fast inget roligt samtal!)

Så det är typ det jag gjort idag. Och nu tänkte jag gå och lägga mig så jag får en skön sömn.
SIMMA LUGNT


SNYGG-ALEX



Jag vet att det inte bara är jag som tycker killen i den svarta kostymen och krull är snygg, för han verkar vara mycket populär bland tjejerna. Inte så konstigt med andra ord, med tanke på hans perfekta utseende, mumsbit.
Hans riktiga namn är Alexander Rodriguez - och inte den där basketboll spelaren. Han är faktiskt en bra vän till Katy bara - Så det är svårt att få tag en vanlig bild på honom, det är oftast folk som är lik honom om man googlar på namnet, för han är inte känd. Jag har lyckats hitta några få på själva han, här är två av dom från musikvideon. Enjoy.
alexander

Kolla in killen som klär ut sig till tjej och står bredvid Katy, han är ju inte så tokig han heller, eller? ;)

VILKET VÄDER

Sol hela dagen igen, kan det bli bättre när man har pluggat? NEJ :) Jag pluggade aldrig sen igen men har varit duktig ändå tycker jag. Om ett tag ska jag övningsköra men innan det ska jag och Emma prata lite om plugget. Hon ska hjälpa mig med Svenska (eller säga vad som är på G) och jag ska försöka förklara vad hon kan skriva på sin samhäll. Tur att man har olika kunskaper så man kan hjälpa varandra :)

Emma jag älskar dig mest, du är mer än allt min tok! <3

JAG ÄR SÅ DUKTIG SÅ

Snart klar med samhäll, ganska nöjd (:
Det är 4 delar, och jag ska snart börja med den fjärde delen. Sedan är det borta ur mitt huvud, himla skönt. Nej nu ska ja fortsätta så jag blir klar snart.

<3

SOMMAR OCH SOL, TA MIG DIT.

sommar
sommar






Nu får det vara nog av bilder. Men lite smått av sommaren i alla fall!


VECKA SJUTTON

  • MÅNDAG: ledig från skolan, plugga, ut och gå
  • TISDAG: skola, kanske övningsköra, tv-kväll med mamma
  • ONSDAG: skola, 100 timmar på stan med Emma, teater, hem till älskling
  • TORSDAG: skola, plugga, tv-kväll eller nått
  • FREDAG: förhoppningsvis shoppa
  • LÖRDAG: kanske vara med Emma? Eller ta det lugnt och ladda inför sista april
  • SÖNDAG: sova

NO SCHOOL TODAY

Vaknade för en timme sedan ungefär, pappa väckte mig. Vet inte vad han gjorde hemma, eftersom han stog i jobbarkläder. Plus att han var borta igen när jag kom ner i köket. Aja, perfekt att vara hemma idag. Då kan jag göra lite som jag ligger efter med, jag bara skjuter på allt, jag borde ta tag i allt på engång. Innan jag nu startar mitt projekt i pluggandet sitter jag och tänker vad jag nu måste göra, det är en heldel har jag kommit fram till. Detta har jag kommit fram till nu:

*Samhäll - Ideologier - Ett prov - Uppsats om hållbar utveckling
* Idrott - En kostdagbok
* MDK - 2 affischer och 1 broschyr om matvanor och idealen
* GI - Barnbok
* Svenska - 5 citat ur boken Oliver Twist - Upplysningen och romantiken, om ett tag ska vi göra en uppsats
* Expo - Matsalen
* Tabort lite I-val och lägga till nya
* Göra ett prov i Engelska A
* Göra ett prov i Matte A

Så nu tänkte jag ge mig in på Ideologierna, som är svårast och tar längst tid.


!

Varför blir du aldrig nöjd? Du har ju för i helvete fått som du vill, varje gång. KAn du inte bara ge upp nu. Jag orkar inte mer, du gör ingeting lättare just nu. Jag borde ha vetat bättre än såhär.. Men det är ju lätt att tänka efter allt hänt. DU LJUGER. Jag vet vad du är ute efter...............

BRUM BRUM

Nu ska jag ut och övningsköra, punktslut


TRÖÖÖÖÖÖTT!

Känner inte för något idag, bara en seg dag med mamma framför teven. Ja, kanske om man skulle göra det man lovat, skriva om helgen..

Då börjar vi med fredagen:
Ja, ledig från skolan. Åkte in till Uppsala för att äta lunch med mina vänner, Emma, Jennifer och Jennuc. Det blev Mc Donalds för slanten. Sedan 15.20 följde vi med Jennifer som piercade sin tunga, det var bara jag som följde med in, och allt gick sin väg. Det gick fortare än vad jag trodde, och Jennifer var nervös som tusan, klämde nästan sönder min hand. Jag jag satt och filmade skiten, men den sparades inte. Typiskt. Men sen blev det shopping på stan och efter det lite prat med J, Sen hemgång, myskväll med min familj bara.

Lördag:
Joel och hans kusiner kommer hit för att lämna en grej som jag skulle ha. Sen duschade jag och allmät fixa mig för kvällens gång. Vid 5-6 åkte vi till Tierp för att handla mat som jag och Emma skulle grilla hos Emil. Det blev, potatisklyftor, kyckling, baguetter och béarnaisesås. Men när vi öppnade förpackningen till potatis klyftorna ligger det typ en krydd klump eller vad det är (jag säger att det var en groda för det såg ut som en groda!) Men vi åt oss mätta i alla fall, sen vid 8-9 tiden så åkte vi mot Örbyhus där festen skulle hålla igång. Det blev en rolig och konstig kväll. Det var roligt att träffa och vara med några av dom bästa plus att vi shakeade våra ASS! Men det var ju enheldel dum huvuden där, som förstörde och gjorde massa annat dummt! Bråk var det gott om också. Men hur som, jag mår bra för det. Vid 2 tiden så åkte jag och Emma hem till henne, Maria (Emmas mamma) hämtade oss :) Då när vi kom hem så svullade vi sen somnade.

Söndag (IDAG):
Vaknade upp hos den bästa EMMA (jag älskar dig mest). Åt frukost och sedan åkte Emma och hennes familj till Stockholm, det var någon som fyllde år. Då åkte jag hem. Nu är jag hemma och ska precis äta. SÅÅÅ....
Simma lugnt

FEST LÖRDAG

Ja, jag hinner liksom inte skriva så mycket idag heller. Imorgon får jag skriva ett helg inlägg. För jag ska om ett tag till Månkarbo, till Emil. Där blir det lite förfest, sen åker vi vidare till Örbyhus där det är fest, lokalfest för någon som Emma känner har fyllt 18 år. Måste fixa mig nu, klockan tickar. Och jag är inte på långa vägar klar!

Bilder på mig, så som jag ser ut nu. Snart Party klar!


TAKE CARE MY FRIENDS


......

För trött för att blogga nu känner jag. Får bli blogg imorgon istället känner jag nu, godnatt.

godnatt

-

Skriver om min dag senare, ska kolla på tv med pappa nu.


HEJSVEJS

NU DRAR JAG TILL STAN BA.
me

Jennifer ska ta hål i tungan och jag ska hålla handen, sen blir det shopping, prat med J. Kanske följa med Lisa hem.

HÖRS DÅ.

TRÄFFADE GERT OCH ROBBAN

Idag ringde mamma och väckte mig klockan 8:00, jag och bror min cyklade till templet vid nio. Där stog Gert och Robban och såg? Gamla och trötta ut? Haha nej, duktiga ut. Men vad ska jag säga? Ja, ni får se lite bilder istället.
Enjoy.

gert fylking

Ja, sedan den 6 mars har dom gått 90 mil, har typ hundra kvar. Sa Gert då. Sedan gick jag och Simon och kollade på husvagnen ni ser där. Chaffören sa direkt, "Den är 11 meter" Inte så lite det heller. Dom hade typ fyra bilar efter sig där dom gick. Ena var i alla fall en sponsorbil, typ i den lägger dom grejer folk skänker. mest pengar till cancerforskningen. Erasteel skänkte vet jag, (det företaget min mamma och pappa jobbar på). Aja, nog om dom nu ska jag faktiskt gå och fixa mig, ska till stan om typ 1 timme.
SIMMA LUGNT

.

GODNATT OCH SOV GOTT BA.

COOLA KILLAR

Nu är det så att två killar är Söderfors på vandring. Det stöder en cancer-forskning förstår ni? Kan ni lista ut vilka det två är?

Led tråd . Rix FM. Klickar det? Kanske inte..
Jag orkar inte vänta jag säger svaret, Robbar och Gert! Dom ska övernatta här i Söderfors, imorgon klockan 9 börjar deras vandring igen.

Mitt lilla säg till Jennifer, hon tyckte jag skulle gå och hälsa på dom. "Ja, jag kan ju gå med en radio och lyssa på Rix FM och krocka med Gert, och säger. Nej men vilket sammanträffande gert gubben". Inte ens kul kom jag på. Men jag delar med mig ändå, det finns ju säkert någon som skrattar (för det var så sämst).


MEN GRATTIS DÅ

När du sa att du skulle åka på två dagar intensivkurs till, slog tanken mig att du skulle köra upp. Och vad gjorde du? Jo, du gjorde det. KLARADE DET OCKSÅ. Lisa Dubbelv, min bästa vän har idag kirrat körkortet. Första åkturen med henne blir troligtvis imorgon. Himla bra älskling :)

Efter fem dagar hon fyllt 18 fick hon körkort, helt otroligt. Jag vet att jag inte kan slå det, hon har övningskört i två år, och jag i två veckor liksom. Men jag är bättre på annat, haha. Men jag är otoligt glad för dig skull, det ska du veta LisFisa. <3


SÖTA

Jag kom på att jag tycker att vita tigrar är typ det sötaste som finns. 
tiger



EMMA

jag älskar dig

BLIR GALEN

Sitter och gör en barnbok, tänk en barnbok. Det går åt skogen, jag gjorde igår. Rätt nöjd var jag MEN, jag glömde att spara! Finns ingenstans.. Så nu ska jag börja om! Vet inte om jag ska göra om samma historia eller om jag ska göra om skiten. Aja, nu ska jag lyssna lite på min mentor som står och babblar, sen hemgång! Eller nej, tandläkaren! 

GLÖMDE GÅRDAGEN..

... SER JAG NU. 

Men igår var jag i skolan från 08.30 till 20.00. Det var öppet hur och jag stod och var snygg, pratade om hur EXPO (min inriktning). 
Sen åkte jag hem till världens sötnos efter, vi mös kollade på film (dåliga transformers).... Sen blev jag så trött så jag somnade, och höll på avlida när jag skulle upp i morse, var så himla tröööööött! Jag tog mig en dusch, sen bar det iväg mot Uppsala, till skolan. Och kom vid 8, men började typ nu. Kul. Snart är det lunch så ja, då blir det väl något äckligt... 
HÖRS DÅ..

NATTI NATTIDAX

Jag satt och väntade på min kära mor i 2 och en halv timme idag, hon kom nyss hem så orkade inte kolla på film nu kände jag. Det får bli en annan dag.

Föresten, jag är rädd. Ska till tandläkaren på torsdag klockan 16. Det gör ont bara dom undersöker i käften, tänk om jag har hål. Vet någon hur det känns att laga? Gör det ont? Haha, ofta jag är rädd!

Nej, nu orkar jag inte ens skriva mer, jag är ju hur trött som helst. Skriver mer imorgon. Puss och godnatt.


Jag saknar min Emly. Kom hem från Falun så vi kan busa! Love you <3
PLUS
att jag vill ha myskväll med min Emma. Bara vi två, bada bubblor, äta kladdkaka, prata om allt och alla. En tid för bara oss själva. Få ut alla känslor, kan säga allt vad jag känner och tycker. Det är så skönt för hon lyssnar alltid, oavsett vad jag säger. En sådan vän behöver vi alla, och jag har min Emma Olsen. Eller hur systra mi? (vi är inte syskon, inte ens släkt, bara bästa vänner!)
Emma HJÄRTA Sandra, älskling

GODNATT DÅ.


FULLSATT DAG

Dagen började med skola, svenska 2 lektioner. Det gick fort. Och det var faktiskt kul för jag och Jennifer gjorde en skräckscen, skrev ner alltså. Det var perfekt tillfälle också, vi skrev att jag var en mördare och jag mörade en tjej jag/vi ogillar starkt. Och precis när vi sa att vi skulle skriva om henne hör vi två andra i klassen som ska skriva om precis samma person. Haha! Det var så himla komiskt. Vid 1 hade vi Grafisk Illustration, det gick också bra. Det var ganska kul, det känns som jag har lärt mig något nu. Det är liksom inte vanligt med vår lärare, han bryr sig typ inte om lektionerna, han bara springer runt i skolan. Hur som, vi skulle egentligen ha drama idag MEN den var inställd så vi slutade halv tre typ. Underbart skönt, så jag och brudarna (Emma, Jenny, Jennifer) drar ner på stan, Jennifer ska pierca sig i tungan så vi beställde tid, 15.15 eller nått sånnt på fredag. Jag ska gå med då. Det kommer att gå fint tror jag (: Sen så köpte vi glass, jag köpte min favorit. Mjukglass med nötkross. Himla gott! Jag och Jennifer tog 16.19 tåget hemåt. Sen när jag kom hem har jag gjort ganska mycket, fixa och donat. Mat lagningar hit och dit, städade och diskade lite för att vara snäll mot mor min. Så blev nyss klar, nu blir det bara en lugn kväll framför teven.

Love my friends! <3

tre

EMELIE OCH JOSEFINS DAG

Idag fyller nämnligen två jag känner. Ena är min vän Emelie och den andra är min lillekusin Josse. Så ett litet grattis inlägg till dom vore väl inte fel. Häng med och sjung vet jag!

Med en enkel tulipan
Med en enkel tulipan,
uppå bemörkelseda'n
vi har den ääran,
vi har den äran att gratulera!

 
Emelie är 19 idag, det har varit en ära att få vara din vän genom alla dessa år. Glöm inte hur mycket jag tycker om dig. Och alla vårahyffs tillsammans, jag glömmer dom aldrig. Du är för bra. Idag är det din dag, ta vara på det. Jag älskar dig.


Och Josse fyller 14 (fjortis) idag också då, det var henne vi firade med blommor och blad igår sörrni. Hoppas du med får en bra dag, glöm inte att det är din dag!


GODMORGON HEMSKA SKOLDAG

Ja, jag vet ju inte om den är hemsk, men antar det eftersom nu har jag ju blivit van att inte göra någonting på lovet. Igår somnade jag som en stock och har sovit jätte bra under natten. När mamma väckte mig nyss var jag inte så trött heller, ett mirakel har hänt. Haha. Så nu tänkte jag försöka få ner lite jordgubb och smultronyoghurt i magen så det går bra i skolan. Det värsta är att det är en lång dag idag, ända till halv 5. Men däremot är det dramauppvisningar på slutet. Det är väl kul att kolla på. Nej, nu ska jag fixa och dona så jag inte blir stressad till slutet. TAKE CARE.

DEN 13 ÄR SNART FÖRBI....

......... VILKET BETYDER PAIN. SKOLA I MORGON FÖRSTÅR NI.

Nu ikväll har jag kört brum brum men madre. Det gick som vanligt, bra! Jag trodde det skulle vara mycket svårare att köra bil. Men det är såklart lite klurigt, men bara man får det förklarat för sig så förstår man ju. Min mamma sa att hon inte var en bra person att ha brevid (hon är rädd). Men mamma, jag tycker du har varit jätte bra och jag har lärt mig jätte mycket på den här lilla tiden. Jag förstår om du är rädd, men jag tror vi fixar det här tillsammans du och jag, nettan-ettan!

Sen så ar jag suttit och nördat vid datorn lite, kollat på CSI med mamma. Jag har inte hunnit gjort så mycket mer idag. Inga läxor är gjorda, som jag skulle! Men nu är jag upptagen med läxor i veckan, kul!

För ett tag sedan har jag kännt att det har gjort ont att tugga, kan liksom inte ta i och bita som förut. Jag visade min mamma och hon såg att mina visdommständer håller på att växa ut. Och det är inte skönt ska jag tala om. Det ömmar och verker hela tiden. Som salt i såret har jag även märkt att jag har hål i min tand, aldrig haft det förr så oroar mig för om det ska göra ont när dom lagar det.. Och har hört av min mamma och syster idag att om man tar bedövning kan man bita av tungan utan att känna det. Plus att den sidan man betövar på bara händer när man pratar och typ spottar så bara dreglar man. HÄRLIGT. Mamma min skulle ringa imorgon och försöka få en tid så snart som möjligt för hål i tanden går inte för sig. Det gör ju ont. Det räcker med allt annat jag har ont i. Snart så är det min tur att må bra och inte känna att det gör ont någonstans tycker jag.

Faktiskt tänkte jag släcka lampan innan klockan hann bli elva idag tänkte jag, så lär väl göra det då. Sköt om er alla Läsare så skriver jag mer imorgon. Godnatt och sov gott, dröm sött för den delen också. Det tänker jag försöka göra i alla fall.
 kanin
min söta kanin

KALASTIME

Ja, nu sticker jag och min familj ut till untra, där min kusin Josefin har kalas för sin fjortis dag! (som är imorgon)
14 år den 14, grejhöjt.
Såhär fick jag se ut på kalaset då. Sköt om er då.

(ursäkta den dåliga kvaliteen men det är från datorn, web typ).

HUH?!

Okej, jag var ju inte hungrig kan man ju säga. När jag kom ner i köket kollade jag på brödet, nej usch. In med huvudet i kylskåpet, inget lockande där heller. Men kände mig tvungen att äta, så jag åt. 3 smörgåsrån. Nu proppmätt. Förstår inte, jag brukar ju kunna äta normalt. Inte få ont i magen efter 3 smörgåsrån? Aja, jag är mätt det är väl huvudsaken.
Mamma ringde nyss och sa att vi skulle på kalas vid 14 tiden. Så nu kanske jag skulle hoppa in i duschen och bli lite cleanfin.
Men nu kilar jag och skriver mer efter kalaset.  Det är min kusin som fyller fjortis imorgon egentligen, men firar henne idag. Så skulle tippa på att vi inte är där hela eftermiddagen, men skit samma. Simma lugnt

NEW DAY, NEW SANDRA

GODMORGON ALLA GODINGAR!

Idag, idag måste jag se allt på ett bättre sätt. Eller hur Emma? Jag ska försöka (lika mycket som jag gör varje dag i och för sig). Men nu sitter jag här, blondare och bättre. Idag ska jag faktiskt försöka plugga, det behövs verkligen. Jag skulle ha gjort det fler gånger det här lovet men har inte blivit av. Men i veckan nu måste jag plugga och komma ikapp med allt skit. Kanske man skulle äta lite frukost med tanke på att jag inte åt något igår? Men känner mig inte hungrig, kanske bäst att knöla ner lite frukost i magen i alla fall.

Så vi ses om ett tag? Jag skriver ju så klart mer sen. Så håll utkik vet jag.

B- SOM I BLOND

Nu har jag gjort lite blonda slingor i mitt hår, visst det är ljusare men inte lika ljus som min naturliga färg. Så vill jag ha, det trivs jag i. Färgen räckte ju inte dock, men det fixar sig.
Kom nyss på att jag har fått himla mycket korkskruvar i mitt hår. Helt lockigt idag, mamma började t.o.m. skratta. Jag har ju lite knasigt hår jag, för på vintern är det typ rakt, inte spikrakt men inte lockigt. Lite fall bara. Men alltid på våren/sommaren får jag lockigt hår. Undra varför. Knepigt...

Men nu börjar ju sommaren närma sig, är inte det underbart? Jag älskar värme och sol. Men jag kom på att jag är blekare än snö, snyggt. Ha?


Mycket prat om mitt utseénde nu tycker jag så putsveck med detta snack.



"SWEET MISS J"

Jennuc döpte sig till det i kommentaren jag fick i förra inlägget. Hon blev lite avundsjuk att jag skrev bra om Emma och inte henne. Men Jenny, du vet att du är för bra och att jag älskar dig. Eller hur?

För att ingen av mina vänner ska känna sig utanför så skriver jag:
Jag älskar er, allihopa.  ok?

<3

EMMA OLSÉN, my angel. I love you!
<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3

FÖRSTA FÖRÄNDRINGEN

Nu sitter jag hos Sofia, hon har gjort slingor i mitt hår. Så skriver när jag är hemma hur resultatet blev.
Lite för lite hårfärg märkte vi, men men. Vi får se.
TAKE CARE

18ÅRS KALAS HOS DUBBELV

Nu är det fortfarande lördags inlägg jag skriver då. Lite gårdagen.
Hoppade på bussen och åkte till Månkarbo, där Isak hämtar mig och kör mig hem till 18 års barnet (barn?) Men tack Isak att du körde mig.
Där fixar vi oss, väntar in alla och sedan hugger vi in på en super god smörgås tårta. Mums fillebaba.
Sen kommer allt folk, och vi sveper vin i mängder. Det gav resultat kan jag ju tilllägga. Sedan blev det sång, spel, hoppa stutsmatta, snacka skit, skratt, gråt. JA alltmöjligt. Fixar oss lite till för då ska vi iväg till Kanickebo på fest. Egentligen finns det inget att skriva. Jag kom dit, var glad. Gick därifrån, hur ledsen som helst.

Jag hatar dig, det vet du. Jävla idiot.
Och bruden är ju inte så jävla mycket bättre. Visst hon berättade men, HON GJORDE DET!
Jag sa inte hur arg jag var där, vet inte varför. Och du bad mig slå dig. Om jag hade gjort det, hade jag varit lika jävla låg som dig. Vem fan vill vara det då? Glad att jag inte byter killar lika ofta som jag byter trosor. ett jävla äckel är vad man är om man håller på så, fatta det.

Där slutade min kväll, finns inget mer att skriva. Bara...
Jag känner inte dig, okej? Ringa aldrig igen. Hör inte av dig, FÖRSTÅ JAG HATAR DIG.


18 PÅ PÅSKAFTON

Vad är det för en dag?

Är det en vanlig dag? Nej det är ingen vanlig dag för det är Lisas födelsedag. Hurra! Hurra! Hurra!


Lisa mitt hjärta, jag kommer ihåg när vi träffades första gången. Det var i Söderfors, du var ute och gick med Selma, Felix hund. Jag tyckte du var så fin, och ville att du skulle bli min vän. Sedan när vi började prata var det som att sätta ihop ett pussel så bitarna föll på plats. Vi passade så bra in på varandra. Jag kände från första början att du är min, du kommer vara min bästa vän genom mina tider här i livet. Och så är det nu med. Du ska veta hur mycket jag älskar dig. MEST. Mer än mest. Det går ju för tusan inte att beskriva med ord hur mycket du betyder för mig. Tack min älskling, min bästa vän för att du är så bra och våran tid tillsammans, superduper.

IDAG (igår) fyller inte vem som helst. Och inte vilken ålder som helst.
Min bästa vän Lisa fyller 18. Hon är nu myndig. När vi träffades var du pytteliten och nu hela 18 år. Tiden bara springer iväg. Hänger inte med i svängarna. Men jag tar det som det kommer, jag vet i alla fall hur mycket jag älskar Lisa.


<3


LITE MER OM LÅNGFREDAGEN

Ja, vi hade påskmiddag med släkten hemma här. Det var trevligt, vi åt mycket god påskmat. Jag och Simon fixade lekar som kasta pil. Mitt lag vann. Är man bäst eller är men bäst? Bäst. Sen blev det party i huset, när folket blev lite mer runt under fötterna så att säga. Vi sjöng även singstar. Jag körde två gånger, och vann även två gånger. Vid 10 åkte släkten hem. Kvar blev pappa, mamma, micke, björn, sofia, simon och jag. Vi spelade öl-spelet. OCh det positiva är att pappa förstog ganska fort. Han brukar vara den som aldrig förstår spel i onyktert tillstånd.
Vi spelade på och blev bara mer och mer onyktert rund bordet. Så senare vid 23 tiden gick vi mot Veronica. Någon kompis till dom andra i familjen. Det var inte så hemskt kul där heller så jag och simon gick hem rätt tidigt. Tror jag. Klockan kan ha varit ett, två eller tre. Jag har ingen aning. Men dom andra var kvar längre hur som helst.

Slutet gott, allting gott.


FULLFART, PARTYTIME

Nu är det så att det är släktfest i mitt hus. Kan inte sitta här, då blir dom andra galna.
Jag skriver mer imorgon om igår, idag och även imorgon.

SIMMA LUGNT!

-


GLAD PÅSK

Godmorgon alla söta!
Idag är det ny dag, men ingen fin dag. Jag tror att solen leker kurragömma med oss! Kanske har den gömmt sig i blåkulla? Alla häxor med kvast åk och kolla.. Men vänta det är väl jag? Rå hit en kvast så drar jag med mina påskkärringar!



Nu idag så ska jag till Gävle med Sofia och mamma. Sen kommer världens bästa Emma hem!

Jag saknar dig SÅ mycket, och idag kommer du hem. Det är så skönt. Jävla norge som tog upp hela påsklovet.
Men nu ska jag kliva upp ur sängen, har legat vaken här i en och en halv timme. Kanske dags för att koka ägg och ta fram penslarna? För nu är det påsk. Vilket betyder påsk frukost!

Skriver mer sen! Börja klä ut er och plinga dörr. Hejsvejs så länge.

SNART ÄR DET NATTI NATTI

Idag har det varit en konstig dag. Jag vill minnas allt som hänt idag, men måste välja bort endel saker för att må bättre.
Nu är klockan snart 12. Jag skriver mer imorgon. Ska starta en film nu tänkte jag.

Sen sov gott alla läsare. Läs mer imorgon!
Sköt om er.

BEKYMMER HIT OCH DIT

Halva lovet har gått nu, på månd.... NEJ vi är lediga då med. Just det ja, röd dag! Underbart. Då är det bara 4 skoldagar.
Men tiden går rätt sakta, dagarna kryper fram. Men jag tror jag vill att dom ska det med. I alla fall nu..

Det var så mycket jag skulle göra.
Tidigare inlägg skrev jag ner vad som skulle göras under påsklovet.

Jag har lite jag ska göra..

* Göra färdigt i rummet - gjort
* Städa så det blir riktigt fint - gjort
* Beställa kläder - inte gjort
* Beställa tid för nagel fixning -ingen bestämd tid
*Träffa min älskade Vålabrudar -inte gjort
* Vara med Emma hjärtat när hon kommer hem från Norge -hon kommer hem imorgon
* Mysa med älsklings Joel
* Vara ute mycket och njuta av vårvädret - gjort
* Plugga (samhäll, mdk, ideologier) - inte gjort
* Fira Lisa, hjärtat som fyller 18 den 11 April - på lördag
* Någon bio med Joel tror jag
* Umgås med min familj i Söderfors - gjort mesta dels av tiden
* Umgås med familjen i Östervåla

Något som jag egentligen måste göra är att plugga!
Har endel skolarbeten som ska in snarast:
* MDK - två affischer och en broschyr om matvanor och idealer
* Ett prov i samhäll
* Inlämningsuppgift i samhäll om ideologierna
* I svenskan ska vi läsa ut en bok och skriva vad den handlar om efter varje gång man läser typ
* Sen en uppgift till i samhäll, hållbar utveckling (som jag egentligen har gjort)

Det är dom jag kommer på nu, sen är det säkert något mer. Nog med bekymmer nu tycker jag. Tänk att inte ha någonting att grubbla över. Så skönt. Hela mitt liv består just nu av det. OCH DET SUGER.

Jag vill vara den glada, tokiga Sandra... Men det går inte...



Kolla så glad jag ser ut......


HELVETES SKIT

Allt jag gör, allt jag säger, allt jag vill blir bara fel! Varför blir det så? Allt är emot min vilja. Och om jag gör som jag vill blir alla sura. Kan jag få göra nått jag vill. Speciellt nu. Jag orkar faktiskt inte med allt. Nu är jag inte riktad till en person heller. Så om ni känner er träffade visst. Det är på erat villkor. Jag tänker inte ta upp det. För dom flesta borde veta att jag mår åt helvete.
Alla som läser förlåt om jag är nere och tråkig. Ska försöka skärpa mig nu och gå vidare. Men det är inte så lätt det heller.
Hur som, jag har inte ätit än. Min mor kommer snart hem med pizza åt mig och henne. Far och bror ska ha kebab tallrik.
Intressant va? Eller det kanske var det mest intressanta jag har skrivit dom senaste dagarna?
Nu ska jag ner till köket och hänga (mig). Nejdå. Men jag ska duka.
SÅ ciao

EN NY DAG MEN INTE EN NY SANDRA

Bara på nårga dagar vände allt. Mitt liv blev upp och ner. Jag mår sämre och sämre.
Jag är bara så trött, less på allt. Känner illamående, stress plus att det inte finns något aptit. Vill inte göra nånting, orkar inte göra någonting. Helst av allt viill jag ligga i badkaret och inte komma upp :/  Iblad får jag till ett skratt eller två. Det är sorligt. Men ändå roligt att man har dom bästa vännerna som ställer upp.
Jag vet inte vad som händer. Vet någon? Kanske lika bra att inte förstå vad som är pågång att hända...

Imorse kunde jag sova ut lite längre, eller jag sov himla länge. Vaknade lite då och då. Men klev upp ur sängen klockan 11. Sen halv 2 åkte jag mot Tierp. 14.15 mot Östervåla. Hämta mina saker. 16.10 hem igen. Och kom hem för en stund sen. Vet inte vad jag ska hitta på idag. Kanske plåstra om mina feta skavsår jag har fått på hälarna? Nej, inte nödvändigt. Kanske sova så man inte tänker på allt? Det lät som en bättre idé.
Snart är det  väl mat. Får se om jag vill ha. Men jag måste...

Och den bästa saken är att Emma kommer hem imorgon! Då är hon hemma från Norge. Hon är i Sverige, i Vendel!
Längtar så. Jag har behövt dig hela lovet. Jag älskar dig! <33


SOMETIME GOODBYES THE ONLY WAY


I want to close my eyes and forget our time together. But i cant......


RUBRIK?

Nu har vi sjungit singstar, kollat på film och så. Mina ögon känns bly tunga men kan ändå inte sova.
Jag tänker inte på något heller, det är helt tomt i huvudet. Jag stirrar mest. Det känns som jag går och väntar på något. Jag somnar sent och vaknar tidigt. Det måste vara något. Men vad? Vad tusan är det? Ett nytt liv som kommer upp
bara sådär en vacker dag? Jag skulle inte tro det. Jag kollar på mobilen varje minut. Varför? Så nu har jag bestämmt mig. Imorgon ska jag inte kolla på mobilen om ingen skickar sms eller ringer så jag hör. Sitta vid datorn ska jag heller inte göra och... det sista. Jag ska inte gå runt och vänta på nått som aldrig händer.

Nu ska jag försöka sova, vilket aldrig kommer hända först 3-4 typ. Men jag måste försöka.
Nej tandkrämen bara löddrar i käften, måste gå och spotta ut. Hoppas alla har haft en bra dag.

Godnatt och Sov så gott.


TVÅ DAGAR MED MIN FAMILJ

Det är inte ofta jag spenderar två hela dagar med min familj. Men det var tur att jag gjorde det, för nu vet jag hur kul det är att vara med dom. Hur mycket dom betyder för mig.
Jag har varit mest med Simon för dom andra är inte här hemma.
Som igår..
Då cyklade vi två till ICA köpte glass, 88:an. Den var god. Sen cyklade vi hem och hämta en jacka, sen vidare till Sofia vår kära syster. Vid 4 cyklade vi vidare till mammas jobb, gömde hennes cykel och oss. Men hon hittade oss tillslut. Cyklade hem, åkte ut och övningskörde med mamma sen filmkväll.
Och idag..
Vaknade, kollade på film till 2 typ. Sen kom Simon ner. Men jag har varit lite off idag känner jag. Men nu efter maten har jag färgat hans hår och han blev mycket blondare i skallen.
Nu ska jag och mina två älskade syskon och förhoppningsvis mamma och pappa sjunga singstar.
Dom gör mig på bättre humör. Men behöver mina vänner för att må ännu bättre.

Just nu behöver Emma mig och jag henne. Du borde inte vara i Norge. Kom hem, jag står med öppna armar och väntar på dig. Snälla kom hem. Dumma Norge. Nu kommer bror min så nu blir det SINGSTAR FÖR HELA SLANTEN.
High school musical låtar.

<3


HAR ALLA RÄTT ELLER ÄR DET JAG IGEN?

Alla säger "Sandra det kommer bli bra" "Det är inte pågrund av dig" "Det är inte ditt fel" "Du är värd bättre"
Men tänk om jag har rätt, IGEN? Jag menar det här har hänt alla gånger jag har varit tillsammans med någon.
Tänk, det händer ALLTID mig. Varje jävla gång. Det måste ju vara så att det är fel på mig, att jag inte duger som jag är, jag är för ful för att kunna forsätta leva med, och det kommer bli bra, men när? När ska jag få må toppen, när är det min tur? Jag vill också! Jag har provat hitta den rätta, flera gånger. Och alla känns bra, men sen vet jag hur det alltid slutar.
Då menar jag ALLTID. Det måste vara fel på mig... Då kan jag u inte vara värd bättre.
Jag kommer aldrig våga igen.. Jag vet ju hur det slutar......

Ska man tro på kärlek? Finns dröm prinsar?


CLICK

I natt har jag sovit rätt dåligt. Som imorse då vaknade jag klockan 5, 6, 7, 8 och 9. Då fick jag nog av att vakna hela tiden så jag gick upp sängen. Så nu har jag suttit vid teven, kollat på lite filmer. Just nu kollar jag på "click". Inte så bra.
Fast jag är inte på humör så inget är i och för sig bra. Jag skulle bara vilja sova bort dagarna. Men vara vaken då jag ska vara med mina vänner, och familj. Men nu jobbar mamma och pappa, bror min sover och Sofia bor inte hemma här.
Och mina vänner är upptagna just idag eller inte hemma.
Emma är i Norge, Jenny i Gotland, Lisa och Bella i Sandviken på intensivkurs.

Den här veckan kanske jag inte skriver så mycket. För jag vet inte vad jag sa skriva. Jag är helt tom, jag kan liksom inte tänka positivt just nu. Och känner inte för att försöka ens. Hoppas alla ni mår brs som läser min blogg. OCh jag får ursäkta att jag har varit så konstig igår och idag. Och det tråkiga är att jag inte vet när allt blir bra igen. Blir det bra?

Jag försöker skriva senare. Sköt om er.


.

Jag är helt tom, vet inte vad jag ska skriva. Lika bra att skriva imorgon så sköt om er och sov gott.
Hoppas alla har haft en bra dag, vilket jag verkligen inte haft.


HAPPY B-DAY

Grattis kära Julia på din 17 års dagen. Hoppas du får en fin dag och fina presenter.



Ja, må hon leva!
Ja, må hon leva!
Ja, må hon leva uti hundrade år!
Javisst ska hon leva!
Javisst ska hon leva!
Javisst ska hon leva uti hundrade år!

Och när hon har levat
Och när hon har levat
Och när hon har levat uti hundrade år!
Ja, då ska hon skjutas.
Ja, då ska hon skjutas
Ja, då ska hon skjutas på en skottkärra fram!

Och när hon har skjutits
Och när hon har skjutits
Och när hon har skjutits på en skottkärra fram
Ja, då ska hon hängas
Ja, då ska hon hängas
Ja, då ska hon hängas på en häst bakåfram!

Och när hon har hängts
Och när hon har hängts
Och när hon har hängts på en häst bakåfram
Ja, då ska hon dränkas
Ja, då ska hon dränkas
Ja, då ska hon dränkas i en flaska champange!

Och tack för att du finns och är en bra vän.


<3


VAD GÖR JAG FÖR FEL?


KOM HEM NU

Emma du är inte ens i Sverige, jag får inte ens ringa dig, inte smsa. JAg behöver dig nu!
Allt är bara åt helvete och det finns inget hopp. Mina bästa vänner är så långt bort från mig nu...
JAg behöver er... KOM HEM!

Nej jag kan inte skriva mer. Skriver ikväll.
Ha det bra alla läsare..

INTE NU IGEN

Idag har det varit en konstig dag, en förjävlig dag och en underbar dag. Jag kan verkligen inte beskriva mina känslor.

Men varför räcker jag aldrig till? Vad gör jag för fel? Eftersom det alltid händer borde det vara nått allvarligt.
Det är inte meningen att det ska gå bra, nu ska jag bara försöka glömma allt jag haft och gå vidare.
Bara ägna mig åt min familj och vännerna.

Faktiskt.. Nu tänker jag inte blogga nå mera. Jag orkar inte och allt är bara skit så jag tänker gå till Simon och sjunga singstar.
Att ha en bror som är en stjärna, en som alltid fattar och ta vara på tiden med mig är underbart.
Han betyder otroligt mycket för mig..

Emma, Lisa och Jenny är borta från mig. Ingen av dom är hemma när jag behöver dom som mest.
KOM HEM.... MINA ÄLSKLINGAR! :(

Jag har en fråga..
- Dröm prinsar finns dom?


GOD MORGON ALLA SÖTA

Jag har sovit jätte bra i natt, bara det att jag skulle ha velat sova lite längre, haha! Gick upp vid nio för att börja med rummet, men har haft lite annat för mig nu i en timme. Har fixat i datorn så nu är allt i sin ordning.
Nu skulle det inte vara fel med lite frukost sedan ta och sätta fart med rummet. Blir tokig i denna röra.
Men vi hörs senare, då finns det nog lite roligare att läsa om skulle jag gissa på.

Ha en bra dag! Puss på er.

me

SOVDAX

Nu måste jag sova, är hur trött som helst. Och måste upp vid 9 imorgon för att grejja med mitt rum. Det måste bli klart i tid nu känner jag. Jag hoppas alla mina söta läsare har haft en bra söndag. Min dag har varit ganska bra.
God natt och sov så gott. Dröm om något kul så ni är pigga och glada hela dagen imorgon.
Sköt om er.

MY BROTHER AND MOI

Både knäppa och normala bilder. För jag och min bror är både knäppa och normala.
Alla får busa och fjanta till det ibland, man måste ju passa på medan man är ung och orkar.
Tänk sen när man sitter i sen stol vid 60 bast och undrar varför man var så stel och tråkig.
Nej fy fabian så får inte jag sitta och säga, så värdelöst. Så lika bra att vara knäpp och tokig ibland.
Jag säger bara, va den du är, den syns om du fejkar, och låtsas vara någon du inte är.

Enyoj!






Nu är jag sjukt trött så orkar inte lägga upp alla bilder vi knäppte.
Men här har ni några av dom. Mer bilder av oss två kommer senare, så håll utkik.




JUST DET JA

Satt och tänke att "Jävla skola, imorgon pallar jag inte gå upp!" Men det är ju PÅSKLOV.
Vad ska alla göra? Jag vet inte riktigt vad jag ska göra än. Haha.

Jag har lite jag ska göra..

* Göra färdigt i rummet
* Städa så det blir riktigt fint
* Beställa kläder
* Beställa tid för nagel fixning
*Träffa min älskade Vålabrudar
* Vara med Emma hjärtat när hon kommer hem från Norge
* Mysa med älsklings Joel
* Vara ute mycket och njuta av vårvädret
* Plugga (samhäll, mdk, ideologier)
* Fira Lisa, hjärtat som fyller 18 den 11 April
* Någon bio med Joel tror jag
* Umgås med min familj i Söderfors
* Umgås med familjen i Östervåla

Nu ska jag gå ner till vardagsrummet och umgås med min madre. Kolla på film och mysa.
<3
 


RIM-TOKIG

Jag har kommit på att jag kan rimma på allt i min närhet. Jag kan göra en "rim-dikt" på nolltid. Är jag allmänt knäpp eller? Haha. Jag måste ju bara vara en rimerska.
Jag och Joel skickade massa rim till varandra. Men dom var inte så svåra direkt. Men kom på dom på verkligen nolltid.
Såhär började det hela (såklart började... jag):
s- kyss och smek, vuxenlek.
j- puss och knull, jag är full
s- puss och kram jag är lam
j- kyss och smek jag är fet (rimmar ej)
s- sommar och sol, jag är jätte cool
j- vår och höst jag har stora bröst
s- vinter och vår du har stora tår (Joel har det med)

Sen vann jag för han rimmade inte korrekt på en plus att han inte kom på någon mer efter tå-rimmningen.
Jag borde få pris för den bästa rimmaren! Haha.

SER MAN PÅ VAD TIDEN GÅR FORT

Nu idag har jag gjort rätt mycket ändå. Kändes som jag gick upp nyss. Men det gjorde jag för typ 8 timmar sen.
Vaknade, duschade och gjorde mig snyggare än nyvaken, plockade lite i rummet, tog på mig kläder, satt upp håret och sen var det fotbolls match här i Söderfors, mot Östervåla. Joel kom med sina grabbar. Sen fick jag sms av Lisa, hon skulle också komma. Tänk att jag fick träffa 2 älsklingar på samma gång! Plus en rutten fotbolls match. Inget hände typ.
Våla hade bara en tur match, FAST Söderfors var usla, men det var även Östervåla också. Så en ganska tråkig match.
Men sen på gräs, det är då det händer! HA!
Sen drog Joel, otrevliga pojkvän.
När matchen var slut gick jag hem, mamma beställde mat åt oss. Eller ja, kebab åt vi. Där var ju en snygging och tjockade sig. Nämligen Joel! Blev lite pussar sen hejdå (på ett bättre sett). Första gången fick jag knappt en puss. Dumma J.
Och nu har vi ätit varit och shoppat på ICA, haha. Sen har jag bara suttit här. Kanske ska röja klart i rummet. Men det är ju så jobbigt. Haha.

Först ska jag smälta maten, annars spyr jag! Usch va ofresht det lät.


KATA(FUCKING)STROF!

Jag tror att en bomb har slagit ner i mitt rum. Jag håller nämligen på att rensa allt, och måste ut med allt onödvändigt.
Och in med massa nytt. Ingen förutom jag och mamma får gå in här för det är himla pinsamt hur det ser ut. Haha.
Alla fula kläder ligger som en hög mitt på golvet. Sen ligger det skolgrejer i ett hörn, och sen är det skönhetsprodukter som inte används. 10 tals väskor, 30 tal skor, hur många skivor som helst som bara ska kastas.
Nej usch, nu måste jag sätta fart så allt kommer bort så det känns som ett hem igen. Som mitt rum. Nu känns det som ett ned bombat rum.
Från slott till koja, istället för från koja till slott. HAHA.

NU ÄR DET FET RÖJNING PÅ G!


MIN ÄLSKLING

Anonym om DUMMA NORGE:
jag har varit hær en natt och saknar dig som en galning :( Hur ska jag klara 4 nætter till ? :O I love yoooouIP: 85.167.160.151

Fick kommentar av älsklings Emma.
Och ja, du har varit i Norge i 1 natt och kommer vara där 4 till. Jag kommer inte klara det, jag vill vara med dig nu!
I need you my best friend. Kom hem snart, ja står med öppna armar och väntar på dig. Älskar dig mer och mer för varje dag som går. Du är det bästa och för blir den bästa. Näst efter mig. Nejdå :)


<3


E.M.D IGÅR

Här kommer lite bilder sen jag, mamma och Simon var och såg E.M.D.
emdE.M.D
DANNYerikdanny
danny s
jag ch danny

Lite bilder så där. Dags för er att njut och kolla så snygga vi är.

Jag kan ju även säga att Mattias och Erik trodde att jag och min bror Simon var tillsammans. Men då sa Danny:
"Nej, man ser ju att ni är syskon, båda är så jävla snygga" Haha, och ja vi är syskon. Inte ett par.

Efter ett snack med dom så blev det massa bilder, och kramar.
Simon nöjde sig inte med den första bilden på han och Danny så kan gick tillbaka fast vakterna sa att han inte fick.
Första bilden ser ni där uppe och här kommer den andra:


Och ja, jag kan ju säga att dom tre grabbarna är sjukt snygga, speciellt Mattias.
Har har snyggt utseénde, klädsmak och till sättet plus att han kan sjunga.

Jaja, inte för att jag är besatt eller något, men det var kul för en stund. Och Simon ville så gärna så då ställde jag upp.
Det är väl lite av hans 'idoler' eller nått sånnt.

Hoppas det var ett nöje att kolla på bilderna.

- Ett tips. På dom små bilderna, klicka på dom så blir dom större.

EFTER EN FESTANDES KVÄLL

Undefär såhär ser en Sandra ut när hon kommer hem från att hon har festat. Söt, en riktig mumsbit. Eller?


Den bjuder jag på.

Nej, nu ska jag sova. Så hoppas alla har haft en bra dag/kväll/natt då.

För nu ska det bästa hända typ, jag ska sova. HA!

Godnatt.


WHAT A NIGHT

KOM NYSS HEM!

Jag, mamma och Simon kom iväg till partey tillslut. Innan vi gick körde jag och mamma lite kortspel.
Sen på festen var det rätt mycket folk, Sofia och hennes vänner var där.
Gissa 1 gång vem som var fullast? - Jo min käre mor var i alla fall en av dom. Men hon är ändå bäst.
Vi klämde i oss mackor precis för att inte bli bakfulla, eller så  jätte bakis.
Faktiskt så måste jag gå och tvätta bort mitt smink, sedan sova. För hela jorden snurarr.
Natti natti alla söta läsare!


HEJ HOPP

Nu drar mamma iväg mig på fest.
Ha det så kul ikväll och hoppas att jag har det. Skriver mer imorgon. Puss på er.

DUMMA NORGE

Min älsklings Emma Olsén är nu i Norge hos hennes pappa. Hon ska vara där ända till på torsdag, jag blir galen.
Nästan hela påsklovet utan henne, det kommer jag ju aldrig klara. Fick inget riktigt farväl av henne heller. Ville ju bara krama sönder dig, dumma Norge.
Men jag hoppas du får det kul, när du träffar din nya brorsa och din pappa du inte träffat på länge.
Bara så du vet kommer jag sakna sönder dig. Du gör min vardag till en himel, och nu ska du vara borta i flera dagar. Hur ska det gå älskling?
Och vi kan inte smsa, ringa eller något... Jo, msn men det är inte alltid man sitter där heller.
Herre Gud. Emma, har jag sagt att jag älskar dig?

Inte nog med det heller, Jennuc lämnar mig i veckan för hon ska till sin stuga i Gotland. Dumma dig.
Jag kommer sakna dig som en galning, min knäppa Hündn.
jag älskar dig <3


VÄNNERNA <3

LÖRDAGEN SOM BARA SPRANG IVÄG

Imorse vaknade jag halv 8, hur pigg som helst men min karl däremot är världens tröttis så jag låg vaken till nio innan jag somnade och vaknade vid 11 sedan igen.
Mellan halv 8 och 9 försökte jag väcka Joel med allt möjligt. Tillslut då han öpnnade ögonen frågade jag:
"Älskar du mig?" (För att se om han va vaken). Han svarar med ett tydligt nej! Ojoj. Jag blev sur, haha.
Sen vid 11 frågade han, "Visst va du sur på mig imorse?" Haha, konsigt att jag va!
Fast du lilla J, jag vet att du älskar mig! :D

Klockan 12 typ kommer min madre och bror i en fullt fart hem till J för vi ska vidare till Gävle och shoppa.
Vi blåser på som bara tusan för att hinna, klockan 13 stängde en affär som vi skulle in på, stog det på internet.
Skit stressade, vi står i röd lyse när det är 2 minuter kvar tills klockan är 13. Det var pappa som skulle ha iske grejer dock.
Jag hoppar ut ur bilen, kutar till affären, kutar mot rött till och med. När jag är framme 'är klockan 12.59, jag sprang på en minut, och sen ser jag att det står öppet till 14. Det stog 13 på internet, jäkla skit också! Som jag sprang. Men jag fick lite träning i alla fall.
Sedan åkte vi till ikea i valbo där vi shoppade loss!
E.M.D var där och uppträde (bilder kommer senare). Först lyssna, sen skulle Simon köpa skivan och få autograf på den så då gick han och jag upp på scenen och kramades med dom, haha!
Jag vill bara konstatera att Mattias är sjukt SNYGG. Vilket dom tyckte om mig och Simon också, haha. Pinsamt egentligen.
Vi shoppade vidare, och jag hittade en perfekt present åt Lisa, YES. Skönt att det är fixat.
Bara det att snart fyller Emelie också. Det blir svårt.

Sen åker vi till Donken och köper en burgare på vägen hem, hemma tillslut.
Fixar lite i Simons rum, snart är det klart och det är sjukt snyggt där inne nu.
Sen är det mamma och pappas rum som ska renoveras, sen MITT!
Vi ska gör hela huset, men hallen, köket och vardagsrummet är redan kirrat. Det känns skönt. Det är så kul när det blir finare här hemma, man trivs mer!

Jag skulle egentligen till Jenny "Stickan Hündin" Sundström, som bor i Storvreta men det blir inget mer sagt så jag tror det får bli en annan gång.
För nu ska mamma ta med mig på fest, så man ska väl festa ändå. Och bli bedrövligt full, haha nejdå!
Nu ska jag nog börja fixa mig och korka upp.

Hoppas du får kul ikväll älskling, och träffar många olika typer.
I LOVE YOU <3



INTE SÅ SMART

Jag skulle egentligen tagit bussen för en halv timme sen, men då skulle jag komma så tidigt till skolan.
Så jag tar den om en halv timme nu, men då är jag i skolan typ prick 13.00. Och då börjar påskeventet.
Folk i skolan ställer upp och kör singstar och gitarhero har jag för mig att det var.
Jag ska bara kolla på, haha.

Men nu ska jag kila och äta lite tänkte jag.

Och alla som inte har kollat ut. KOLLA UT. Västa vår vädret.
Jag känner att snart är det sommar. Och inte nog med det. Det är nämnligen sommarlov om 6 veckor och 2 dagar.

Mina vänner betyder allt, och tänk i sommar! Vad kul vi kommer att ha, åååå längar!



En glad Sandra. PUSS

EN BUSS RESA TILL VENDEL

Det här var i tisdags när jag åkte hem till min älskade Emma och vi satt på bussen 815. Hade tråkigt så drog upp min dator och posade lite.

VI ÄR SNYGGARE ÄN DIG.............





................ FAST VI DRAR DOM VÄRSTA POSARNA



EMMA OLSÉN, min älskling, min bästa vän, jag älskar dig!


NIO MÅNADER




Idag har jag och Joel varit tillsammans i nio månader, tiden går fort men ibland känns det som att det alltid har varit jag och han. Tiden med honom är så underbar, han är så UNDERBAR. Jag älskar min J <3

Ikväll blir det myspys, mer vet jag inte vad vi ska hitta på.
Skulle ha gått på bio och käka kina, men J glömde sin biobiljett hemma hos sig så det blir nästa vecka.

Nu måste jag börja fixa mig.
Sköt om er och gå ut i det härliga vädret, man vet ju aldrig vilken dag jorden går under ;)

GODMORNING SUNNY FRIDAY

Hallu, Godmorgon alla läsare.
I går somnade jag och älskling till filmen Marly and me, vi kollade på den i onsdags men kollade inte klart, och kollade inte klart igår heller. Klockan blev för mycket så vi somnade om istället.
Mamma kom upp i mitt rum 05:50 för att väcka Joel, jag är snäll som vanligt och går upp då med för att göra frukost.
Sedan halv 7 går han buss och han är påväg till skolan.

Jag gick och sov igen, och vaknade typ nu. Skönt. Och det var ett plus för när jag drog upp rullgardinen så sken solen in i huset.
Nu måste jag packa, sminka mig och kanske platta håret om jag hinner.

EN DAG FÖRBI

Dagen gick fort, och skolan var över tillslut.
Jag, Emma och Jennuc åkte fram till stan, alla väntade på tid för att åka hem. Emma väntade på sin madre, jag väntade på Joel, Jenny trodde att hon hade ett liv.
Blomman (J) införskaffade sig ett par nya glajor. Dom var.. Snygga! (Hon äger typ 2 par snygga prylar).
Om jag skulle beskriva hennes stil skille det vara modet för 60 år sedan, och nu. Tantmode :D
Men hur som haver. Joel åkte med mig hem, vi åt och sedan spelade sing star. Jag vann båda gångerna vi körde.
Och nyss klev vi ut från duschen, nu ska vi mysa sedan sova.

Så jag hoppas alla har haft en bra dag, precis som mig. För jag har varit glad idag. Det är väl bra?
Nu ska jag slyga på Joel och pussa sönder han, HA HA!
Gonatt

NU MÅSTE JAG

TAPETSERA, 
CIAO

'APRIL APRIL'

Igår var det först april, vilket betyder att det var "lurardagen".
Jag lurade först på morgonen Emmas mamma, Maria.
Jag sa "Maria.... Jag har fått klamydia.. :/"
M- " Oj, har du? :S:/"
S- " Hahah, nej Aprilapril :D"
M- "Jaha, du skojade? Jag som skulle säga en jätte bra medicin"
Haha, hon är för GÓ!

Nästa lureri, var till våran kära Jennuc. 
Jag och Emma skulle lura henne att vi två (jag och Emma) skulle åka till Turkiet utan henne.
Vi gick heladagen och sa:
Jag- Emma vi två kommer ha så himla kul i turkiet i sommar
Emma- Jaa, jag längtar
Vi låtsades att emmas mamma ringde och sa att resan var bekräftad. 
Hela dagen gick och vi tjatade om det verkligen hela dagen, mitt upp i ansiktet på Jenny, sa det öga mot öga, 1 cm ifrån. 
Och hon fattade ingenting, verkligen ingenting. 
Emma sms henne sen och sa att hon inte skulle få följa med, och Jenny lackade ur totalt.
Ett litet citat:
"Det här trodde jag inte om er!" Hahahahahhaha!

Lurade även två till. Mamma och min älskling Joel.

Det är ju fett olagligt att ladda hem så jag lurade mamma att jag hade gjort det och fått böter, hon gick på det sen sa jag att det var ett April skämt då fick jag svaret att hon skulle killa mig till döds :D

Kom till Våla, gick och köpte glass med Joel.
Vi började prata. Jag försökte låta nere.
Och sen sa jag..
S- Älskling, jag har glömt att tagit P-piller...
J- VA? men då måste vi ju kolla så du inte är med barn? :o
S- mmmmmm...
S- Jag har redan tagit gravtest..
J- JAha? Vad visade det då? :O
S- Positivit, ett plus...
J- Men va?!!!!!! (han börjar typ gråta)
J- ska vi behålla det?
S- neee...
J- Vi går till ungdomsmottagningen imorgon okej?
Tyst rätt länge..
S- men du älskling (låter skit nere...)
J- Jaaa *snyft*
S- April April :D
J- Jävla skit *sitt med ansiktet mellan benen*
Massa skratt :D

Det var kul

RSS 2.0