SOLEN SKINER OCH HIMLEN ÄR BLÅ

HIPP HURRAY! Solen är med oss idag, himla skönt alltså. Jag har varit och simmat, badat, solat i någon timme idag. Har även firat mors-dag och kollat på Simons fotbolls match, dom vann med 4-0, bra gjort! Sen nu sitter jag här ute i solen, eller faktiskt i skuggan och skriver lite. Simon och jag åt nyss lite vattenmelon och nu ska vi båda plugga, för båda har SO-prov imorgon. Hoppas ni haft en bra söndag, för det har jag haft!

JA, VAD SKA VI KALLA DENNA LÖRDAGS RUBRIK?

Vilken morgon/dag/kväll/natt det har varit. Slutet gott allting gott? Bara det att slutet inte var så gott. Nej jag är trött och har precis kommit hem, jag har värmt upp sängen lagom mycket nu så, GODNATT!

GODMORGON SOLIGA DAG

Vaknade för en timme sedan, har fortfarande inte städat mitt rum som jag skulle göra. Borde städa och duscha. Kanske bara duschar. Vi får se hur det går med städningen. Glasbitar och kläder över hela rummet. Sädning borde göras! För -och efter bild kommer, jag lovar! Lite pinsamt så, men vem bryr sig?

Min plan för dagen:
* Hoppa in i duschen
* Välja kläder (???!)
* Sminka och fixa håret
* Chilla sista tiden hemma
* Åka till Uppsala och är bjuden på lunch
* Ha kul
* Åka hem
* Bestämma mig vad jag ska göra ikväll, typ.
(Mysa med världens bästa kanske?)

NU! duschen!

SIMMA LUGNT!

BRA SANDRA, BRA

Kollade på nå mördar film med mamma. Inte så jätte bra men funkade för ikväll. Jag går upp på mitt rum, och det står typ en dekorations/prydnads grej på en hylla. Jätte fin, jag tycker om den väldigt mycket. Bara det att den stog så pass långt ut mot kanten så den ramlade ner i golvet av ett par papper som låg bakom den! Fyfan, blir så less så nu har jag glas över halva mitt rum. Jag ska upp tidigt imorgon för städning. Låter det kul?

KLANTIGT AV MIG! BLIR GALEN!

VATTENMELON

Jag kunde inte göra klart ideologierna, för jag hade slarvat bort papperna. Klantigt. Men får göra det imorgon. Jag var duktig och gjorde hållbar utveckling istället. Så nu är jag klar med det. Har inte många uppsatser och prov kvar nu. Endast 1 uppsats, 2 prov, 2 läxor och ska lägga till ett program. Det lär jag ju hinna innan den 8:e.

Åt precis vattenmelon med Simon och mamma, och det var inte så lite gott! Nu ska jag kolla på tv till 23 typ sen sova. Ha det lika bra som mig, hörrni!


FYRA SKOLDAGAR KVAR!!

Min mobil är helt cp, den ringer upp folk av sig själv. Håller ju på att bli galen, den låg på bordet och ringde upp Jonas, Jens och Veronica av ingen anledning. Så om den kanske ringer upp just dig, (och att jag inte är där) ta inte illa upp eller så för jag ringer inte med flit. Måste ha ny mobil men varje gång jag kollar hittar jag ingen som passar mig. Alla är så klumpiga, för mycket eller manliga. Lite svårt har jag!

Hur som helst, blev klar med barn boken idag, himla skönt! Det handlar om Lejonet Leon. Bilder kommer senare!
Ska även plugga samhäll, tänkte bli klar med ideologierna och för hoppningsvis hållbar utveckling. Men vet inte hur mycket jag hinner med plus att jag är bra på att skjuta upp saker och ting.

Kollar på Jerry Springer och garvar ihjäl mig. Ren skådespeleri. Men men, hoppas ingen tycker det är bra. Jag skrattar för det är så fruktansvärt dåligt! HAHA.

Snart helg, underbar helg och ska faktiskt vara i Uppsala hela helgen. Middag hos J imorgon sedan fest hos Malin på lördag. LOVELY! Inte nog med det så kommer Emma hem och jag måste plugga som en galning!

EMMA I DO MISS YOU

Berätta fyra sanningar om dig själv:
Jag fyller år om 1 månad och 2 dagar
Jag ska den bästa sommaren ever
Jag är arg för jag inte har något sommarjobb

Jag är glad för att jag har ett så bra liv!

Berätta 4 saker du gjort idag:
duschat
gått i skolan
åkt tåg 
sytt leggings

Berätta 4 saker du har på dej just nu :
bh
trosor

t-shirt

mjukisbyxor 

Skriv ner 4 saker du hatar:
insekter

falskhet

att gå upp tidigt

att jag inte har något sommarjobb

Skriv ner 4 saker du älskar:
skor

vänner

familj

pengar


SITTER OCH SYR KLÄDER

En hel dag i skolan, gick upp innan 7 och kom hem vid 4 tiden. Jag har faktiskt inte gjort så mycket sedan jag kom hem, mest segat haha. Åt mat vid 6, och nu sitter jag och mamma och syr. Mycker och, men skit samma. Jag borde ha pluggat och sökt en jävla massa jobb. Men det får bli senare, eller imorgon! Haha.  Nu är det bara 5 skoldagar kvar, ska kämpa mig igenom det sista nu. FÖR SEN ÄR DET SOMMARLOV! Vara med mina bästa, midsommar, fylla år, hultsfred, krogen med nära och kära, grillning, fest, uppe till 10 på morgonen efter, nakenbad i natten, beachvolly, melon, sola och bada. Finns det något bättre eller? ÅH. Snart där! :) Kommer ur spåret lite här, bror min kommer in och rasslar i alla pärmar och gnäller på att det är musik på. vilken tråkmåns! Vem vill sitta och inte göra någonting utan musik? Visst han "pluggar" (spelar tibia). Tibia är dock det värsta jag vet, fyfan så värdelöst spel! Så alla vet. Eller jag och Simon kom fram till att jag inte tycker om spel över huvudtaget. Han gav massor med förslag och jag gillade ingenting av det. Det känns ändå bra, för hade kännts konstigt att sitta och spela tv spel. Aja, nog pratat om det tråkiga samtals ämnet. Jag kan parata om mig, för det är ju så roligt menar jag...... Eller? ;) HAHA!

INTE SÅ BRA KANSKE

Duktig som har skrivit klart CV:t men har fan inte pluggat. Inte så bra med tanke på att det är 5 skoldagar kvar. MÅSTE PLUGGA som fan egentligen ju. Får plugga hela dagen imorgon och på torsdag. Jag har ju bara 7 uppsatser och 2 prov, det är väl ingenting? Eller? Det är mycket som fan! Vet inte hur jag ska hinna med allt alltså. Den 10:e Juni sätts betygen så bara jag lämnar in dem den 5 är det lugnt. Nu ska jag ta mig en dusch sedan sova. Jag känner mig yr och konstig ikväll igen, det är fett drygt.

_____________________________________________________________________

DAGENS.
Låt -
Give me a call
Saknad - emma
Kläder - blå tunika
Underkläder - trosor & bh
Mat - yoghurt
Köp - godis
Göra sen -  duscha
Godis - S godis
Pinsammaste - öh, thereses säg till den svarthåriga tjejen



Kom hem!

CV:T ÄR KLART

JAAAAAAA! FAN SÅ UNDERBART! Jens var snäll och visade en sida man kunde gå in på och skriva i massa svar så satte de ihop ett CV åt mig. Så skönt att det är ur världen nu också. Jag skrev det nämnligen två gånger, inte så kul! Först satt jag och skrev, blev nöjd med mitt resultat och hade valt design precis så trycker jag på kryss, vet fan inte varför, kanske ren klantighet? Jens klagar på att jag är blond men det är han som är dum då, visst? Gjorde ett nytt på typ 2 minuter och då var jag visst inte lika "blond" längre. Tur hade jag inte bara, utan skicklighet Jens, skicklighet! Hur som, det var jävligt skönt att ha det klart! Bara att söka jobb nu då! WIHOOO! Nej nu hörde jag pappa sa att det var snickerstårta i köket, varför sitta här då liksom? :D

BARNSAGA

Jag sitter i skolan, gör en barnsaga. Den handlar om lejonet Leon, han blir kär i ett lejon, en tjej alltså och dom får knattar, det är 5 sidor och den ska vara 8-10 sidor. Hur ska den fortsätta nu då? Jaja.  Efter denna lektion är det drama i alla fall, då ska vi fika för att det är typ sista gången. Mysigt. Plus att vår mentor Janne kom i salen nyss och bjöd oss alla på middag på fredag, gud så mysigt. Det gillar vi. Nu back to work. CIAO

SVÅRA VAL

Någon som kan skriva CV? Jag är helt oduglig. Måste lära mig. Hjälp mig med det!

När det gäller kläder är det så himla svårt. Jag satt och kollade in kläder nu men kom fram till att allt jag vill ha kanske inte går. Det är då från lite olika hemsidor.

Listan:
* Sex par skor
* Fyra bikinis
* Tre kjolar
* En trekvarts ärmad tröja
* Ett par solglasögon
* Tre linnen
* En body
* Fyra klänningar

Hoppas jag har varit snäll i år, med tanke på att jag fyller år om en månad. Haha. Fast hellre körkort tror jag, eller jag vet inte. Har inte bestämmt mig vad som är mest behövligt. Hum. Det är ett svårt val, kläder eller körkort? Det är en sak jag måste fundera på. Eller ska man kanske bara önska sig en jävla massa pengar? Aja. Hur som, ikväll måste jag plugga, men skiter i det och sätter i en film istället. Har sett den för och den heter Perfekt Stranger. Den är rätt bra. Inte ny, men helt okej ändå sörrni!
Ha en bra kväll då!

JAG HAR ONT I FÖTTERNA! AJ AJ AJ!

Gammal bild, hör inte ens hit.

EMMA DIN JÄVEL....

..... KOM HEM!
Jag saknar dig ju, och behöver dig här. Men du är för jävla långt borta. I Jävla Nice. KOM HEM KOOOOOM HEM!

Jenny kommer hem ikväll dock, men skolkaren ska ju såklart inte till skolan imorgon. KLANT!

Det är inte alla som har gått över 2 mil idag va? Men jag har. Och mina fötter gör så ini helvete ont! Jag är helt slut, det var för varmt för att gå och jag höll på dö när mitt vatten tog slut (vilket det gjorde efter halv vägs). Jag gick dessa mil för att vara snäll mot Jennifer. Hon hade rest på idrotten för hon inte varit med på förra friluftsdagen så då fick vi allt gå idag. Det var 80 pers och jag och Jennifer kom dit först. Duktiga va? :)

Kom hem vid 15, och umgicks med Simon. Ända till 18, då år vi mat och nu sitter jag här. Spännande. Eller?

HEJ DÅ SÖNDAG

Nu är hela söndagen förbi.. Jag har inte pluggat, men det gör inte SÅ mycket, bara lite. Provet var ju inte imorgon, pjuh! Men alla mina 7 inlämningar/uppatser ska in om SENAST 5 dagar. JAG DÖR. Om 10 dagar har jag sommarlov! Och inget sommarjobb! Det suger så ini helvete. Fixa ett år mig, vad som helst.. Desperat, eller nått liknande? Hur som helst jag får vara en pluggis i veckan, inte göra annat än plugga det går inte, jag FÅR inte.

Jag har däremot varit i Gamla Uppsala och kikat på fotboll, jag och syrran var inte så insatt i matchen, hade annat för oss ett tag så missade några mål. Vet inte exakt hur det blev. Men kanske inte som väntat. Sen har jag även kollat på film precis nyss, mös framför tv:n men bästa. Har även degat och hum, vad har jag gjort mer? Jo, väntat på att Emma skulle så med sitt fina fordon utanför min dörr men nej inte det idag heller, haha. Nej då. Men det var synd att du inte ville ses igår, för nu dröjer det jätte länge innan vi ses med tanke på att du åker till Franska Riveran i natt och kommer hem då jag åker bort. Lyckat. Men ha det så bra där, jag önskar er en trevlig resa, om den nu kan bli trevlig utan mig vill säga, HA!

Imorgon funderar jag på att beställa bussbiljett, eller vad säger ni tjejerna? Jag menar till Hultan. Det är inte för att vara dum mot Sandra H, hon kan mycket möjligt få körkort, men för att vara på den säkra sidan beställer vi buss och för 80 :- till kan vi avboka och få buss pengarna tillbaka, fett värt.

Inte bara hej då söndag, utan hej då EMMA!
Dumma dig som inte kunde ses innan du åker, kommer sakna dig så jag dör. Saknar dig redan, hur ska detta sluta? MISS YOU MY DARLING! <3

HANG LOOSE?

Jaha, då har lördagen varit också. FAN. Vilket betyder att jag måste plugga så ini helvete IDAG.. Har prov imorgon i ekonomi, och vi har haft en lektion om det. Jag hoppas på ett G kan jag ju säga. Får försöka lära mig allt idag, vilket jag aldrig kommer att göra. Men men.. Ska egentligen ha ännu ett till prov som är i lag och rätt. Men det får jag ta på onsdag, kommer aldrig hinna med det nu.. Och mina sju uppsatser/inlämningsuppgifter? När ska dom in? När ska dom göras? IDAG?! Nej, det går inte... Men imorgon.. Kul det är med prov och skoluppgifter. JAG ÄLSKAR DET, eller?

Igår i alla fall så kom jag ju hem vid 9 tiden, sov typ till 11 halv 12, sen gjorde jag inte så mycket på dagen, jo var till Tierp med mamma. Och var allmänt trött igår. Efter lite tjat drog tjejerna (Isabell, Lisa, Beatrice och Angelica) med mig till Gävle. Isak körde, TACK TACK TACK BÄSTA! Och ja, utekväll på hang loose. Kommer dit och åker hem nästan direkt. HA! Lyckat, men det var värt det.. Fick ju en trevlig bilresa med mina hjärtan. Tog bussen till ett ställe som heter Finnböle, haha. Och där skulle mamma stå och vänta på mig. Jag hoppar av och det är inte en kotte där och tänkte att hon kanske var påväg? Nej. Så jag ringe, snäll som hon är har hon somnat. Klant! Och jag står där i kolsvarta mörkret och det är svinkallt. Lite längre bort fanns en lycktstolpe och så kollade jag dit, ser jag nått jätte stort svart som kommer och går, jag trodde att det typ var en hund som hade rymmt, men sen när den började låta lät det SKIT högt, måste ha varit ett monster. Den försvann in i skogen efter ett tag, och mamma kom efter 10 minuter ungefär. Sen var det bara natti natti.

Nu har jag ätit frukost för 1 timme sedan och kanske ska börja plugga, sedan ska jag nog till GUSK (Gamla Uppsala) för att kolla på bror som har match där. Får se. Men nu, plugga ekonomi.

WHAT A NIGHT

(IGÅR)

Jag åkte till Tierp för att ta bussen till Östervåla, till Lisa. I Tierp ser jag Lisas mamma. Tummen upp, för då fick jag åka bil hem till dom istället. Fixade oss lite smått och åkte till Bellas. Där var det paketöppning, drinkar och till tugg när man kom, extremt mysigt. Efter drygt en timme åt vi plockmat, allt från frukt till kött. Sen blev det frukt/bär berg med choklad dopping, super gott. Alla sitter jätte mätta och sen kommer Isabell ut med kex och ost, mätt var man i alla fall! Haha. Vi körde lite tips runda utan runda, haha. Jag förlorade inte i alla fall för det gjorde Lisa. HA! En jätte bra kväll med tjejerna mina! Vid 23 tiden åkte vi mot Lisa, bytte skor och Lisa bytte hela outfiten. Sen bar det iväg mot kanickebo, Karro och hennes kompis hade hyrt. Det var en rätt bra kväll, jag hade skit kul med tjejerna och killarna, haha! :D Men vid 2 tiden blev det lite knas med en vän som ar redlöst borta, inte så bra. Så vi åkte hem och hjälpte vår vän. Somnade väl någon gång vid 3-4 och mamma hämtade mig halv 9. TACK mamma!

Förhoppningsvis kommer det bilder sen, men jag själv knäppte inte kort.


ISABELL IKVÄLL DÅ

Vaknade för 30 minuter sedan, kunde inte sova för.... det var för varmt! Nu ska jag fixa lite i rummet, äta fruksost sen efter ett tag bär det iväg mot Östervåla. Senare till Isabell som bor en bit utanför.

Middag med mina kvinnor, kan de bli bättre? Tveksamt. Nej nu ska jag äta frukost med min bror.
Men ha det så bra!

SJUKT TRÖTT

.....Inte sömnig, jag är trött på allt. Det här med att vara sjuk. Jag orkar inte. Jag är hur varm som helst, lik blek, har ont i hela kroppen plus att jag är yr och svimfärdig men har ingen feber. Är liksom inte förkyld, inte febrig. Men jag är ju inte frisk. Har inte tid att vara sjuk, jag måste plugga.

Jag vill att du ska komma hit kolla på film, äta gott och vara med mig. Så det så. KOM <3

På måndag åker Emma, hon ska lämna mig i kalla Sverige en hel vecka. Jag vill också till Nice. Ska försöka få in en träff med henne innan hon sticker. Imorgon ska jag i alla fall hem till Isabell, om jag mår dålig åker jag dit ändå för att gratta snyggingen.

Det ser ut som att jag får krypa ner i sängen helt själv i natt. Bara det att det är så jävla varmt i mitt rum så kan ju inte sova. Jag hatar att sova när det är varmt, bara så alla vet.

Godnatt


DAGEN GICK FORT

Idag har jag faktiskt hjälpt mamma i trädgården. Med lite ogräs och helvete, bara att jag höll på att dö när jag såg spindlar och myror. Usch! Sedan  har jag kollat på fotboll, min bror spelade. Det blev förlust med Simon gjorde sitt mål i alla fall. Jag har inte kunnat göra så mycket för jag är sjuk. Hade ju feber igår och idag känner jag mig värre. Jag är jätte yr och huvudet sprängs. Har ätit alvedon men det hjälper inte. Lagom att bli sjuk nu när det är som mest i skolan, jag ska till Bella imorgon och krogen på lördag. Bra jobbat! Gör mig frisk..



Jag måste egentligen plugga nu, men kan inte för jag mår skit. Så vilar väl istället då. Helvetes skit. Jag ska vara frisk imorgon, PUNKT SLUT




MINA TVÅ SOLSTRÅLAR



PLUGGA PÅ EN LEDIG DAG?

Igår tog jag 16.19 tåget. Mamma ringde och sa att hon skulle till Gävle och handla så jag åkte ända till Gävle med tåget. Hade sällskap med Camilla och hennes vänner. En trevlig resa så där. Kände mig yr och konstig hela dagen igår. Speciellt på kvällen, jag var skit varm också. Sen visade det sig att jag hade feber, inte så kul.. Men men jag somna vid 23 för att bli frisk till helgen. Då blir det middag med tjejerna och troligtvis krogen. Idag ska jag kanske plugga en hel del. Usch så ruttet, men har mycket som ska in nästa vecka! Typ 7 inlämning uppgifter. Plus 2 prov. Låter det kul? Kanske dags att sätta igång. Plus att jag mår bättre idag, känner inte av någon feber i alla fall. Men är yr som satan. Hur som.. Ha en bra dag.

GOTEN MORGEN

... Eller nått!

Nu ska jag äta fruktsallad till frukost, inte dåligt! Plus att jag har ångest för skolan.. Har prov idag och kan inte ett smack, sen har vi idrott, springa.. Kul, jag fick skavsår igår. Detta kommer sluta lyckligt, eller?

Nej jag kan inte vänta. Måste gå till köket och göra en goooood fruktsallad nu känner jag.

Jag vill leka med Emma.

GRATTIS BÄSTA ISABELL

Idag är det inte en vanlig dag, nej för det är Isabell Yngvessons 18 års dag, hurra hurra HURRA!
Hoppas du har haft en fin dag min sötnos. Nu väntar vi på att du ska sitta framför ratten, hehe! Jag kan inte vänta tills på fredag då hon ska ha middag för födelsedagen, så kul vi kommer att ha, eller hur? :)

Isabell, du är för gó och jag älskar dig!




<3


OUPS

Tänkte vara duktig och plugga till mitt samhälls prov som jag ska ha imorgon. Det gick inte så bra. För efter jag hade varit ute och gått blev jag mer yr än innan. Jag har varit yr idag, kännt att jag har mått dåligt. Men vet inte riktigt vad det är. Men skulle chansa på att jag är stressad över allt i skolan... Ja, men jag somnade då efter promenaden, ställde klockan på 20 min. Så jag bara skulle sova en liten stund, jag vaknar inte och sov till nu. Härligt. Nu kan jag ju liksom inte plugga. Så inget prov för mig imorgon skulle jag vilja säga. Duktig Sandra! HAHA. Jaja. Well well.

AT HOME

Kom hem fick god middag med mina kära föräldrar. Nu ska jag och mamma promenera sedan blir det fruksallad och plugg..


Nu ska jag vara duktig och GÅÅÅ!


JÄVLA SVENSKA UPPGIFT

Har svenska och håller på att arbeta med en uppgift om Oliver Twist. Ska skriva en massa fakta PLUS ett av mina citat och kommentar. Dom är ju ändå ganska privat tycker jag.. Hum.. Det här är tråkigt, jag vill hem nu! Snart är det GI då ska jag hålla på med barnboken och frisör grejen. Sen drama, då ska vi väl leka?

TISDAG MORGON

Godmorgon. Hoppas ni sov bra, eller nått.
Min dag börjar hemma i Södrfors, ska med bussen om en timme till Tierp, jag hatar Tierp om någon undrar. Sofia ska också med bussen, en höjdpunkt i alla fall. Sen tar jag tåget till Uppsala. Och sen börjar skoldagen med svenska klockan 10. Lunch. Svenska igen, grafisk illustration och slutligen drama. En lång jävla dag idag. Till halv 5. Nej, nu måste jag skyna mig lite annars missar jag bussen.

 

HAPPY B-DAY J

Idag fyller min vän Johanna 18 år. Hoppas du har haft en bra dag, GRATTIS!



Ikväll har jag övningskört, kollat när morbror har lagat Mickes bil (inte så kul dock), och myst framför tv:n.
Nått mer har jag säkert gjort... Jo, Simon har avslutningskort i morgon så har fixat fram kläder och så till honom. Nej nu ska jag fila naglarna sedan släcka lampan för ikväll.

JAG SAKNAR EMMA

YES!

Nu är jag klar med alla 5 citat ur Oliver Twist. Sitter även och lyssnar på Alexander Ryback. Vinnaren av Eurovision song contest pkus att jag kollade schemat för veckan och vi är lediga torsdag och fredag. Är inte det underbart? Nu blir det teven ett tag sen plugga ett tag med ideologierna ikväll. HÖRS DÅ!


Bara för att jag är bäst?


SANDRA TALAR UT?

..... ELLER NÅTT!

Jag kan faktiskt erkänna att igår skissade jag de tatueringar jag ska göra. Blev rätt nöjd med resultatet. Det är mer än en gaddning. Men ska inte göra alla på samma gång. Men det är dom jag vill ha i alla fall. Tänker dock inte avslöja hur dom ser ut innan dom är gjorda. Och det bästa är när man har ritat de själv är det ingen annan som kommer attha lika. Haha. Eller ju det finns ju dom som tar bilder och gör exakt lika, men kanske struntar i att lägga upp bilder? Hum. Vi får se. Men det känns skönt att det är gjort. Plus det här 5 citaten jag ska göra är snart klart. Är på 4:e nu. Det går bra det här faktiskt. Tänkte städa huset sen och ta mig en promenad, förhoppningsvis följer Sofia med. Ska ringa och höra med henne sen. Ska göra klart de här satans citaten nu tänkte jag i alla fall..


5 citat ur Oliver Twist

Ligger i min säng och läser Oliver Twist. I morgon ska 5 citat och kommentarer till det vara skrivna och inlämnade. Jag har 2 av 5. Det är lite svårt för man ska skriva om hur man känner igen sig, fina meningar, fula meningar och så vdare. Hur ska jag känna igen mig? Det handlar om fattigdom hela tiden. Oboý, får se hur det går. Är nog klar med det om ett tag. Det är inte så svårt, bara att hitta rätt meningar så är det lätt som en plätt. Nåväl, jag ska fortsätta läsa boken nu. Sedan blir det mera plugg ikväll.

Detta ska göras denna vecka:

¤ Ideologierna
¤ Hållbar utveckling
¤ Prov i lag och rätt
¤ Brottsliga beättelse
¤ Samhälls uppgifter (15 stycken frågor)
¤ Barnboken
¤ Frisörgrejen
¤ 5 citat ur Oliver Twist

Jag förstår mycket väl att ni är avundsjuka att inte ni behöver plugga lika mycket som mig. BLIR GALEN! Aja, snart sommar lov. Kämpa kämpa kämpa till dess.

Nu... Boken!
oliver twist


SJUKLING?

Mår inge bra så stannar hemma idag. Har bara ett prov jag missar, men får hoppas på att jag får göra det i veckan. Ska faktiskt tbara a det lugnt idag. Vila och plugga typ. Ha en bra dag



Godnatt. Vaken vid halv tio igen. (cam bild, inte bästa kvalitet)

VILL BARA GÅ OCH SOMNA OM IGEN

Mamma väckte mig halv 6 för att jag skulle gå upp och plugga till mitt prov. Tror ni jag gick upp då? Nej. Jag gick upp halv 7 för att jag är så himla trött och tärd. Så nu har jag inte plugat ett dugg till provet. Det känns inte allt för bra faktiskt. Kommer ju sitta där som ett fån och få IG. Inte så speciellt kul. Vill hellre göra provet på omprovsdagen käns det som som är i Juni. Men mamma tjatar om att jag ska dit så har väl inte så mycket val. Aja, jag ska fixa mig lite smått och sedan dra mot Uppsala för att göra ett jävla prov. Meningslös dag? Ja.
SIMMA LUGNT


summer
Just precis nu vill jag ha lite sommar och sol. Så det så.


IGÅR IDAG TAR VI LITE KORT

Lördag
Gick upp vid 7 på morgonen för att åka till Uppsala och ställa upp för Emelie som gör sitt gesällprov (hårmodell). Hade tid vid 10, men Simon som skulle vara före oss kom sent så allt blev uppskjutet. Vid 2 så var vi klara istället för typ 12. Men men, är man klantig och försöver sig så blir det så, eller?
Kom till Våla vid 3, blev hämtad av Lisa sedan åkte vi hem till henne. Tjej (bästavän) snack ett tag, fixa oss iför kvällens fest, åt tacos, knäppte massa roliga bilder och hade skit kul. Vid sju hämtade vi upp Angelica, Pernilla och Felix och drog till Tärnsjö, närmare bestämt till Matilda. Där var även Zimone och Sandra höll hus. Efter bara några minuter kom Beatrice och Isabelle. Vi pratade, skrattade sjöng, åt nougatrutor, ramarberpaj vissa drack alkohol vissa inte, det var även eurovision song contest på teven, kollade max 10 min (en sak. Alexander Ryback, Norges bidrag är han bäst eller? JA). Vid 10 åkte vi mot festen, det var skit kul (till en början). Det slutade kanske inte helt lyckat MEN jag känner mig ganska nöjd. Somnade väl vid 5 tiden och gick upp vid 9 dagen efter för att vara hårmodell. Gasch så trött jag var. ÄR!

Ett härligt snack med tjejerna under kvällen. "Åh vilken fin pulla du har!" Och det är bara dom som fattar. (och skrattar)

Söndag:
"Lisa.. Lisa.. Lisa vakna! Lisa hör du mig? Lisa.." Vaknade jag till, och jag fattade ju såklart ingenting. Det var Lisas pappa Lars som pratade men jag såg honom inte. Tillslut svarade Lisa. "väckarklockan på mobilen" och somnade om innan jag hann blinka. Jag gick upp, drog på min kläderna, fixade mig lite smått och käkade frukost sedan kom min älskling Lisa upp ur sängen. Vid 10 gick min buss till Uppsala. (Tack för att du är så underbar Lisa!) Hoppade av vid såkallade Götgatan, gick ett tag sedan kom jag till rätta. Vid 11, halv 12 började jag fixas. Håruppsättning till 100%. Jätte fint blev resultatet. Du var så duktig så E! Var på bedömning om frisyren i kanske en timme, hoppas att det gick bra för dig. Sen kom jag hem, somnade ett tag. Sen var det mat 18 typ sedan efter somade jag igen och sov till 20 (mamma väckte mig för att hon ville kolla film). Vi slog på en film, lite seg så men bra handling, kanske. Minns inte vad den heter. Plus att jag åt naturgodis. Det var gott! Och nu.. Nu sitter jag här. Borde plugga för har prov i samhäll (brott och straff) imorgon. KUL. Nej så jag lär plugga i natt och imorgon på morgonen. Så Godnatt alla läsare!

Föresten... Jag saknar Emma!


FREDAG KVÄLL

Nu ikväll har jag kollat på en skit bra film. Minns inte vad den heter men återkommer mer om den imorgon. Jag har ätit sourcream and onion cashewnötter, och det är det godaste som finns. Yammi! Men jag ska faktiskt gå upp vid 7 imorgon så jag lär sova. Skriver mer imorgon. Godnatt.


ÄNTLIGEN FREDAG

Fredag idag, vilket betyder helg. Det är Rix FM festival, men ska inte åka in på det i år. Men igår så var jag med Emma hela dagen och sov kvar med. Vi lagade mat, det blev pasta carbonara (eller hur det stavas). Senare så kollade vi kok-boken igen, havre grottor med choklad topping. Hur gott låter inte det? Så vi gav oss in på det också. Dom blev goda men bara att chokladen skulle vara hårt och den var helt lös. Det är väl strut samma, dom smakade fin fint. Vi pluggade även i kanske 2 timmar om inte mer, för pluggade i olika omgångar. Kollade på Eurovision song contest, Norges bidrag är så skön! Alexander Rybak, heter han. För er som inte har lyssnat; http://www.youtube.com/watch?v=WCoL4NsDozw

Vaknade upp med världens bästa och hon var vaken fett tidigt typ 20 timmar innan bussen skulle gå, haha. Men nu har hon engelska så jag sitter här i vår expo sal och ser allmänt snygg ut. Kanske ska göra klart näringsläran, låter som en bra idé så ha det så bra för jag tänker faktiskt gå nu. 



AJSING BAJSING

"Ajsing bajsing" kan ju betyda två saker. 1. Låt bli 2. Att något gör ont. Och det är nummer 2 jag menar med rubriken.
Mina visdomständer växer så det knakar. Jag ser dom när jag kollar till och med och det gör fruktansvärt ont! Tidigare idag käkade jag upp en hel halsttablettpåse, jag har inte ont i halsen eller så gjorde det bara för det är så jävla gott! Men medan jag satt och knaprade i mig kände jag hur ont det gjorde, fattade inte vad det var men nu vet jag, ÅH jävla helvete så ont det gör när man äter nått, typ tuggar tuggummi just där bak med visdommständerna. AJAJ. Det är inte det skönaste. Jag har för jävla ont nu i fall någon undrade?

Tog mig en lång och härlig dusch för en stund sedan. Himla underbart. Så tänkte sova nu så får jag en bra sömn på det också. Toppen! Börjar 10 imorgon, GI och Expo hela dagen. Jag ska göra en bloggdesign till en kompis, sedan min kära barnbok, ska till Emelie och hon ska fixa och trixa med håret efter skolan. Hon lär träna inför hennes gesäll-prov. Då jag ska vara hennes hår-modell. HA! Efter Emelie har lekt klart drar jag mig hem till Emma's och myser hela kvällen lång. Vi ska även vara duktiga och plugga.

Nej fy fan vad det värker, jag måste sova så jag inte känner nått. GODNATT gott folk


AT HOME

Kom hem för inte så länge sedan. Men provet gick okej bra (tror jag) efter det så åkte jag och Jennifer ner på stan för att möta upp en viss snygging, Emma och gå till darkwell och kolla Jennifers piercing. Sen solade lite granna 17.19 tåget hem. Och nu ligger jag i min säng, väntar på att mamma ska ropa "Sandra det är mat!" Men det kommer snart, jag hör att hon snart är klar, haha! Kan i och för sig gå och hjälpa till så hörs vi. BYE

SKULAN

Kom hit till 8.30 och lektionen börjar nu snart. Dn andra var inställd, KUL. Så nu har och mina vänner målat lite fina bilder, kommer bilder på dom jag fick sedan. Men senare har jag PROV. Kommer aldrig klara det. Men jag måste. Hur som nu börjar samhällen. PUSS

GLAD, ARG, GLAD, FÖRBANNAD

Ja, lite konstig rubrik kanske ni tycker men jag känner mig konstig. Så den får helt enkelt vara konstig. Okej, vi kan kalla det här.. "Sandra talar ut (lite smått)"
Jag är glad att jag inte känner att jag behöver en viss person som jag har kännt väldigt länge. Jag har kunnat släppa taget, jag vill inte komma tillbaka som det känns just nu. Jag känner mig fri. Det är en glädje som växer inuti mig just nu. Jag behöver det inte längre, jag känner att det jag behöver är en tid för mig själv och mina vänner, mina älskade vänner såklart. Åh, jag känner en lättnad. Tack att jag känner mig så glad. Tack.
Och sedan känner jag mig lite arg (eller inte så lite heller) för att vissa personer beter sig som skit. Säger en sak och sedan påstår en annan. Och massa annat tjaffs. Men dom är idioter som inte kan hjälpas.. Lite glad igen, plugget går bra det känns så bara vissa saker som inte har fastnat. Plus att jag har världens bästa liv. Och det är jag himla glad för. Tack gode Gud, eller nått.. Förbannad på folk som ljuger och sedan inte kan stå för det!

Oj, hur jag snackar. Nu ska jag läsa ett kaptel sedan släcka lampan för ikväll. Så Godnatt!




STILL MAD

Jag vill skrika rakt ut i ditt fejs att du är ett svin, din gamla kossa.

Plugget går frammåt, mycket frammåt. Men lär kunna tusen saker till men det är väl struntsamma. Haha. Kan det mesta i ordlistan, dom flesta frågorna och ganska mycket i böckerna. Men glömmer lätt så ska plugga idag, hela kvällen sen hoppas jag att det sitter som sten! Jag har även övningskört idag, det gick bra (som vanligt, haha). Sen har jag pratat med Emma, och hon är bäst. Det vet ni va? Och sist men inte minst så har jag och Lisa planerat helgen tillsammans. Fredag är inget planerat. Men lördag åker jag in till Linné (hårmodell) och sedan hem till Lisa. Myser hela dagen sen på kvällen ska vi på party men vi ska dock ha en vit helg. Sen sova hos henne. (saknar vår gamla tid!) Sen söndag morgon bär det iväg till uppsala som hårmodell. Yes box fullspeckad helg nästan. Fredag blir väl.. Slappdag eller fest, vi får se vad jag hittar på för skoj. Men ni tänkta jag läsa lite till. Fan vad jag pluggar känns det som.

nu är du min, ha!

SÅ JÄVLA ARG

Ni beter er som skit. Jag blir så jävla förbannad. Helt sjukt, det var ni som frågade och sen säger nu att det inte blir nått. Hur fan tänker ni? Så jävla less på det här alltså!

Måste plugga nu, har inte börjat än känner mig en aning stressad... Men går ju knappt att plugga när man är såhär ARG. Men jag måste. För provet är imorgon och känner att jag inte ens kan hälften än. Så en sak till bara.... JÄVLA IDIOTER!


NÅVÄL

Efter en kväll framfär "ballar av stål" så bäddar jag ner mig i sängen. Godnatt




(SNART DRAR VI!)


KVÄLLER

Nu har jag pluggat klart för idag. Får bara hoppas på att det går bra alltså.. Jag kan inte alt men rätt mycket eller inte så mycket ändå. Vet liksom inte vad jag ska kunna så det är lite svårt. Men nu orkar jag inte i alla fall.

Imorgon får jag träffa min Emma. Fast det är skola så längtar jag! För jag saknar henne så himla mycket. Hennes nya fina kamera är borta. En svart/grå med typ 13 megapixlar så säg till om ni hittar en sådan någonstans, skulle vara snällt för hon behöver den liksom..

Jag sitter i vardagsrummet med pappa, det är fotboll på teven, såklart. Min pappa kollar på sport 24/7 nämligen. Han kan skifta till "vi hade i alla fall tur med vädret" eller "morrhår och ärtor" ibland också. Men han går mycket annat också men det är inte så mycket att veta. Så skiter i det va?

Hoppas alla har haft en bra dag då, jag är ganska nöjd med min.
Tänker lägga mig och sova tidigt idag så jag orkar upp klockan 7 imorgon.

SVARAR PÅ FRÅGOR MEDAN JAG VÄNTAR PÅ M

Lovar du att vara ärlig? Yes
Du heter: Sandra Olsen
Smeknamn: Sandra för det mesta
Låt som när du är ledsen sörjer till? Hallelujah

Beroende av: Vet ej
Vad får du oftast komplimanger för? Tyvärr mina bröst, haha
Vad säger du för att imponera på någon? Tjena kexet, står du här och smular?
Hur imponerar man på dig? Först och främst snygg, smart och charmig
Brukar du skratta för dig själv? Ja
Vad står det i ditt senast inkomna SMS?: "Ringer dig senare sötnos, ska på träning nu ;)"
Var bor du? Söderfors
Trivs du där: Nej, eller ibland. På sommaren
Äger du några converse: Nej
Sprit, cider, vin eller öl: Cider, vin och sprit
Brukar du bli för full: Lagom är bäst
Vad har du för mobil operatör: 3
Är du allergisk i mot något: Oj, mot typ allt
Har du haft sex idag: Nej
Nästa mål i ditt liv: Klara samhällsprovet på onsdag
Hur svarar du i mobilen: "ah allå?"
Vem ringde du senast? En vän
Vad sa den du senast pratade med i telefonen: typ att den ville ses
Antal timmar sömn inatt: Sju-Åtta
Sov du ensam: Ja
Brukar du komma i tid: Nej
När mår du bra: På sommaren
När blev du fotad senast: I dag
Hur känner du dig nu: Trött och stressad
Vanligaste färg på dina kläder: Svart
Vad saknar du: Värmen
Rakar du benen: Ja
När brukar du oftast gå och lägga dig: Runt 11-12 på vardagar
Är du blyg? Oftast inte
Sysslar du med någon idrott: Inte längre
Tror du på kärlek vid första ögonkastet: Vet inte
Är du nöjd med ditt liv: Ja
Är du bortskämd: Ofta
Vad gör du i morgon: Skola till halv 5, sen plugga
Vad är det värsta du vet? När man ljuger
Hur mycket pengar brukar du slösa på en vecka? Olika
Vad behöver du just nu? Kunna allt utantill till provet
Vad längtar du till? Sommarlovet. Hultsfred. Min lön. Körkortet. Min födelsedag.
Har du bra vänner och äkta vänskap? Ja
Vad använder du för shampoo? Gliss
En speciell dag du minns: Jag minns ganska många speciella dagar
Hur gammal är du: 91:a
Du samlar på: Kläder
Gröna eller röda äppeln: Gröna och röda
Gillar du golf: NO. Blev nästan mördad av en golfklubba en gång
Laddar du ner musik och film från Internet: Nej
Vad skulle du göra om du vann en miljon: Shoppa. Resa. Spara
Vill du gifta dig: Ja
Är du bra på att laga mat: Faktiskt
Vad dricker du helst när du är törstig: Vatten
Har du tandläkarskräck: Nej dom har aldirg gjort nått kostigt med mig (typ laga eller tandställning eller så)
Är du morgon- eller kvällsmänniska: Kvälls.
Vilken ögonfärg har du: Brown
Senaste låt du hörde: Rockstar


REDAN FYRA?!

Jag har pluggat lite till och från idag. Jag pluggade först i morse, sen kom mamma och pappa hem på lunchen så då pluggade jag inte, sen vid 1 började jag igen. Sen ringe Sofia och ville ha smakråd på kläder. Sen pluggade jag igen, och Sofia ringde igen. Sen efter det så pluggade jag till 14.45 då var det Gossip Girl en timme och nu har jag inte hunnit börja än. Men tänkte börja nu. Och jag börjar fatta lite till och med, helt otroligt. Men borde fatta mer eftersom jag har pluggat både igår och idag. Men trög är man. HA! Känner mig i alla fall sjukt stressad. Kommer jag kunna hela provet på onsdag? Kommer jag hinna lära mig allt? Kommer jag komma ihåg? Om inte så får jag väl IG. Nej, usch så långt får det inte gå. Ett MVG, ja tack! Aja om jag ska klara det lär jag faktiskt plugga lite till. CIAO AMIGOS

SLEM EM, EM SLEM, EMMIS, EMMA, ÄLSKLING, HJÄRTAT

Jag saknar Emma, vi har inte varit med varandra på över en vecka. Det låter ju inte logiskt, men så är det. Jag saknar henne så mycket. Men allt plugg ar upp tiden av min vardag. Jag älskar dig, min bästa vän.


HEJ, GODMORGON TYP

Nu sitter jag framför tv:en och lyssnar på min favorit Jason Castro. Ska öppna böckerna och börja plugga nu tänkte jag. Jag har ju endel arbeten framför mig. Efter en eller två timmars plugg tänkte jag ta en timmes promenad.

Idag vaknade jag vid 9. Kollade på Ugly Betty, One Tree Hill och tillsist MTV bara. Har även pratat med Elina A, och det kanske inte var det roligaste för hennes vän dog i torsdags. Jag beklagar verkligen.

Önska mig lycka till med pluggningen nu. För jag måste bli klar med det som ska vara klart idag.
Ha en bra dag!

HEM OCH ÖPPNA BÖCKERNA PÅ DIRR

Blir ju galen. Orkar inte tänka på att jag måste plugga hela tiden. En timme om dagen hade varit okej, men flera timmar, typ 5-6 timmar är inte okej. Det är på tok för jobbigt. Visst pluggisar klarar sådant men inte jag. Jag tappar bara bort min själv och kan inte koncentrera mig till slut (efter x anatl timmar).

Vi kom nyss hem från Storvreta. Simons lag vann fast domaren dömde fel typ hela tiden. Alltså han var snäll mot det andra laget. (jag blev galen!) Gick och pratade med någon ansvarig och fråga om dom kunde sätta ut linjedomare. Men han (dommaren) tyckte ingen verkade kababel till att stå som det. Och då blev jag tokig! Han var ju inte kababel till att vara domare i alla fall. Men hur som min lillebror kom in och kämpade mot bollen, 1 mot 1. Simon föll till marken slog i skallen skit hårt och blev stämplad på typ bröstet/axeln. Stackarn, han har någon sorts hjärnskakning nu tror jag. Puppen, hoppas du blir bättre. Men efter all tjaffs vann dom! Storvreta släng er i sjön, haha!

Nej, jag måste som alltid plugga nu. Men ha det så fint ikväll!

REDAN SÖNDAG OCKSÅ DÅ

Jag vaknade runt halv 11 tiden imorse. Chattade lite och sedan gjorde vanliga morgonsysslor. Sen kollade jag på ett tv-program med mamma, väldigt bra minns bara inte vad det heter. Och nu har jag pluggat i typ 1 timme och 30 minuter. Känner mig ändå inte nöjd för jag fattar ingenting typ. Men ska fortsätta ikväll tänkte jag. För klockan 15.00 ska jag åka med mamma och kolla på min bror Simon som spelar match i Storvreta. Igår fyllde min älskade syster år. 20 bast. Shit tiden går så fort, jag minns typ när hon var 8 och vi bråkade om alla barbie dockor. Den tiden är ju förbi för länge sedan. Men hur som, jag hoppas bara att hennes dag blev okej, och att hon mår bra. Sofia, jag älskar dig! <3

Vecka 19:
Söndag: Plugga till provet (läsa igenom boken och svara på repitionsfrågor) Även göra klart uppsatsen om hållbar utveckling. Klockan 15 drar till  Storvreta matchen börjar 17. Tar med mig plugget dit ifall jag inte hinner plugga sedan, vet inte när jag kommer hem.

Vecka 20:
Måndag: Plugga till provet (läsa igenom en annan bok och svara på ett par andra frågor) Läsa igenom och jobba med ett häfte om regering och riksdag.
Tisdag: Läsa igenom ordlistan och finslipa texterna i böckerna.
Onsdag: Provet är denna dag. Plugga samhäll (svara på 13 frågor, och skriva klart min "brottsliga" berättelse.
Torsdag: Lämna in alla färdiga arbeten i skolan. Göra klart kostdagboken.
Fredag: Lämna in kostdagboken till min idrottslärare.
Lördag:  (inget bestämt)
Söndag: Göra 5 citat av Oliver Twist. (4 nu, har redan börjat)

Vecka 21:
Måndag: Göra klart citaten i fall jag inte blev färdig.
Tisdag: Bli klar med ideologierna (samhäll)
Onsdag: (inget bestämt)
Torsdag:(inget bestämt)
Fredag: Middag hos Bella
Lördag: (inget bestämt)
Söndag: (inget bestämt)

Jag har även två prov till, fast vet inte när.
Det är i samhäll båda två. Lag och rätt och ekonomi.
En uppgift som ska bli klar fast vet inte när.
Det är i Grafisk Illustratin, barnboken
Och tillsist så ska jag lägga till ett eller två ämnen till 3:an.

Så jag har ganska mycket i skolan just nu. Jag håller på att bli tokig. Jag önskar att jag var över smart och kunde allt, att jag liksom inte behövde plugga, att jag kunde allt redan. Men riktigt så är det ju inte. Jag måste hård plugga i flera veckor framåt. I en hel månad till. Men nu får jag ointe ge upp. Jag måste i alla fall klara alla ämnen. Sen är jag någolunda nöjd.

Hur som nu ska jag äta innan vi drar till Storvreta. Ha det bra idag. Jag saknar Emma.


GRATTIS ÄLSKADE SYSTER

Anette Sofia Maria Olsen är idag 20 år fyllda, hipp hipp hurra och grattis på din födelsedá.
Vi firade dig med mat och fest igår. Men det är idag som du fyller. Hoppas du får en toppen dag idag, det är din dag glöm inte det. Jag älskar dig!








89-05-09 / 09-05-09


NOT GOOD AT ALL


Idag så började jag vid 10, inte mycket till lektioner idag. Gick till Subway med Emma och Jenny och såklart hade inte Jenny sitt kort med sig så Emma fick hjälpa till att betala. Vi spelade även in en musikvideo. Och har mått dålig hela dagen. Inte bra. Men kom hem vid sju typ. Mamma var i Tierp när jag kom fram med tåget så jag väntade medan hon och Fia skulle handla. Sen har jag ätit precis. Nu ska jag vila lite, så det så!
Känner mig jätte dålig. Blir nog inte mycket bloggande idag. Måste plugga och sova. Mår verkligen skit, så kan inte sitta här.

TRAMS LISTA

Hur många gånger har du varit kär? Riktigt kär två gånger
Favoritgodis: Choklad
Coolaste stad du har besökt: Cool? Ett konstigt ord. Kan inte komma på någon cool stad just nu
Action eller Skräck? Action, avskyr skräck
Vill bli när du var liten: Mäklare eller stylist
När fick du din första kyss: När jag var 10
Hur var du i mellanstadiet/högstadiet? Lika som nu typ, men saknar tiden som fan
Vad är du beroende av? Närhet
Dagens roligaste händelse: Att jag fick träffa Emma
Dagens tråkigaste händelse: Att jag mår skit
Dagens humör: Trött, har ont, ledsen och besviken
Vilka tv-program följer du? OC, One three hill, Gossip girl och har börjat kolla på 24
Vad gillar du mest med dig själv? Att jag är ärlig och utåtriktad
Vad gillar du minst? Att jag är envis, kan aldrig ge mig
Vad är det roligaste du vet? Att umgås med dom jag tycker om, hitta på nya saker, festa, skratta 
Har du något motto? "Ta dagen som den kommer"
Hemlig hobby? Det är hemligt
Något vi inte vet om dig? MYCKET!
Vad ångrar du? Att jag borde ha insett det tidigare än idag
Vad önskar du? Att allt ska släppa och bli bra, att jag mår bra igen
Vad klarar du inte dig utan? Familj, vänner och vatten
Vad gör du helst en vardag? Umgås med Emma eller min familj
Vad gör du helst en lördagskväll? Beror på humör, glad: Hittar på nått kul med mina vänner. Ledsen/deppig: Hemma och eller filmkväll typ
Vad har du mest av i din garderob? tunikor
Drömjobb? Har ganska många

GODMORGON GOTT FOLK

Jag missade visst går dagen. Men hur som så kan jag ju berätta lite kort om min dag.
Jag vaknade typ 20 min - 30 min innan jag skulle ta bussen för rättegång i Uppsala. Så får lite halvt panik, hoppar in i duschen, sliter på mig kläderna, sminkar bara grunden sen går till bussen. Väl i Tierp så går jag upp mot tåget, det kommer typ på en gång så sätter mig och sätter på lite mascara. Då kommer det in 3 personer, inte helt vanliga personer då. Och det var bara jag och dom i den vagnen. Dom började snacka, knark.. Jag bryr mig inte särskillt, men hör allt.Den första, tjocka killen:  "Imorse tog jag 3 sprutor, jag känner hur det bara kryper i kroppen på mig nu" tjejen: "Jag tog med mig mina sprutor jag" Ungdomskillen: "Du brukar väl ha dom i frysen? Så mycket bättre. Fast jag tar inte sputor så mycket längre, bara typ 3 om dagen, röker mest hasch och tar extacy (stavning?)" Den tjocka "Åh fan så du har börjat med smiletabletter du också, haha! Jag lägger mina i en flourtablettask, skir smart." Hoppas på en ny knarkarkille nästa station, "Tja" Alla: "Tjo fan" Nya killen "Har ni mer er?" Dom langar upp piller så inni! Blev skit rädd, haha men Emma och Olivia hoppade på nästa station så blev räddad. Rättegången började 9.00 och vi skulle vara inne 8.40i men tåget var självklart försenat. Vi kom in 8.56, vi kutade dit som tokar, och hann! Duktga. Rättegången var mellan två killar, dom hade såklart två olika storys. Alla vittnen sa olika saker. Ja, kata-fucking-strof som kishti sa. Den höll på i 3 timmar typ och dommen är fortfarande inte klar. Rättegången fortsätter nästa vecka. Vi var ju där med vår samhällsklass så var lärare ska ringa och kolla dommen så slipper vi åka dit igen, haha.
När jag kom hem drog vi vidare till Valbo, Simon köpte bal-kläder. Skit fina kläder faktiskt. Jag köpte: leggings (konstig storlek på tog förstora rund midjan och benen men förkorta. Köpte liksom medium. Kan ju inte ha small för då är dom väl ännu kortare med bra i midjan och ben. Men aja) Ska lämna tillbaka dom. Och foundation. Hann inte med så mycket för Simon hade match. Det gick inge vidare, förlust mot Mehede. Men Mehede var inte bättre, dom hade bara tur.
Väl hemma, pluggade kostdagbok, en dag halvtklar. GAH. Ska vara inne imorgon. Panik, och jag ska inte ens till skolan då. Men sen efter det pratade jag i telefon och sen sov.

Nu ska jag fixa mig lite, sitter här i trosor och sov t-shirt kanske inte är en hit och komma till skolan så. Eller?
Ha en bra dag. SIMMA LUGNT

AH MEN GODNATT DÅ

Nu har jag inte pluggat, typ. Läst 48 sidor men fattar ingenting. KUL! Men nu är jag så arg för att jag inte kan ett skit så godnatt.

EN LÅNG SKOL DAG IDAG DÅ

Ja, mamma väckte mig 06.30 imorse men jag ville inte vakna då, så sov ända till 07.20 istället. Sov ganska dåligt i natt (igen).. Det var obekvämt med kuddarna och då går det bara inte att somna, sen flög alla tankar omkring i huvudet. Jag fick typ tok panik över allt plugg och sen när lampan hade varit igång förlånge blev det varmt. Gick det inte att sova för att det var för varmt, så jag släckte lampan, då kände jag mig pigg och vred och vände på mig. Det gick bara inte att somna, men efter ett par timmars bök så somnae jag. Så inte så konstigt att jag försov mig kanske.
Hur som, när jag väl är i skolan ser jag Emma, blir mycket gladare på en gång. Hon sprider ju bara glädje, bara jag ser henne. Plus att hon hade en ny och fin tunika på sig. Svart med en massa mönster. Ja, den var riktigt snygg må jag säga. Så skoldagen startade med svenska, lunch sen svenska igen, grafisk illustration och slutligen drama. Ganska dryg och lång skoldag faktiskt. Slutade halv 5. Kom hem typ efter 6, åt mat (stuvade makaroner och falu) sen massa tjaffs hit och dit och nu sitter jag här. Tänkte plugga lite samhäll nu snart. Kanske göra klart ideologierna, hållbar utveckling och plugga till provet. Får se hur mycket av det jag hinner. Det kommer sluta att jag sätter mig vid teven, det händer ofta när jag ger upp.

Emma sa en grej idag som verkligen stämmer in. "Om jag har en uppgift/prov att plugga till då gör jag det, om jag har två då gör jag det men om jag har 5 då skiter jag i allt." Och så är det nu kan jag säga, jag har mer än fem saker att göra. PANIK. Betygen före sommarlovet sätts snart och jag är inte på långa vägar klar....

Skriver mer blogg sen, ska försöka mig in i samhällsboken ett tag. Skulle vara bra att få lite gjort idag känner jag.

NU ÄR JAG TRÖTT!

Efter en hel sysselsatt dag kan jag ju säga att jag är trött. Huset är som nytt. Allt skit är borta och allt är skinande rent. Galant jobb utav mig! Ett helt hus tar inte en minut att få rent ska ni veta. Men nu är jag klar med det jag ska göra idag. Det känns ju toppen. Fast har ju lite plugg jag lär läsa igenom innan jag släcker lampan ikväll.
Nu tänkte jag slå på TV:n och bara ligga och glo i en timme eller två. Sen plugga en stund sen sova. Hoppas alla haft en bra dag. Jag känner att jag har haft en stressig och jobbig dag, men nöjd med slutresultatet av dagen iallafall. Synd att inte Emma är här och myser, skulle vilja äta gott och kolla på film med henne nu känner jag..

Hur som. Godnatt och sovgott!

EFTERMIDDAG REDAN?



Och jag har inte hunnit med någonting känns det som. Men nu ska jag äta, sedan städa huset och efter det tänker jag unna mig en timmes promenad. Ja, och sedan vill ni kanske gissa vad jag ska göra? Synd för er här kommer svaret. Jag ska plugga. Det hade ni inte tänkt er va? Jag som har så "lite" att göra. GAH. Har hur mycket som helst. Aja, nu får jag några timmar i vila från böckerna. Skönt det ska bli då. Klockan är redan 18 typ. Oj, tiden har verkligen gått fort. Emma är påväg hem från Norrköping också, det hade gått bra på begravningen hon varit på, skönt. Jag saknar Emma. Nu matdax.
SIMMA LUGNT!




KANSKE SKA ANLITA NÅGON SOM GÖR MINA LÄXOR

Åh, pallar inte plugga längre. Allt går så segt framåt och har så mycket som ska göras. Kommer aldrig hinna lämna in deti tid. Jag har PANIK. Jag hatar att sitta i timmar med samma sak, jag vill ha kul och det här är så jävla tråkigt. TUR att det är fult väder. Och får varje timme som går kommer jag på mer och mer som ska lämnas in. Det är säkert 20 uppgifter jag har framför mig. Och efter alla timmar idag är jag inte ens klar med en av dom. KUL. Jag kommer ju inte få göra något annat fram till sommarlovet.

Just idag har jag skrivit fakta om de där orden, men det värsta är att man ska göra en berättelse av den. "Jag själv som brottsling" Typ skriva en berättelse där jag är en mördare, så ska jag skriva brottet, straffet och allt det. Plus att alla dessa ord som jag skrivit fakta om ska vara med i berättelsen.
Jag har ju prov nästa vecka, så måste plugga till det också. Men det får jag göra imorgon för har inga material hemma. Så har försökt bli klar med ideologierna. Men det går inte heller för jag hittar inte min bok, som jag ska läsa fakta ur. KUL. Så får väl ta och städa nu så får vi se om jag hittar den medan jag städar. Lär väl aldrig hända men nu måste jag skärpa mig och sköta skolan så jag slipper göra allt i sista sekunden JÄMT.



 


WHOAT?

Jag har alltid tyckt att foppa-tofflor har varit lite konstigt. Har aldrig köpt ett par för det är lite konstiga. Jätte sköna att ha, men konstiga. Hur kan man ens ha tänken på sånna tofflor? Sedan kom man på foppa-stövlar och ja tanken gick långt. Nästan lite för långt kanske. Jag satt och läste lite amerikanska bloggar och så hittade jag tå-skor. Ni vet att det finns tå-strumpor? Man sticker in en tå en en ficka liksom. Men nu var det skor, inte strumpor. Vem vill ens gå i sånna? Hon som skrev bloggen älskade tydligen att gå barfota och tyckte att dom här passade henne perfekt för att viffta på tåna. Men vafan? Sånna vill man väl inte gå i? Det är ju helt sjukt. Aja.


TIDIG MÅNDAG MORGON

Ja, vi kan ju konstatera att jag är tröttast i världen just nu.. Klockan är 07.45 och jag har varit vaken i en timme ungefär. Men jag ska nog lägga mig och sova ett litet tag till, till 09.00 kanske. Sen har jag ett helt fullspeckat schema framför mig.
JAG MÅSTE:
¤ Plugga (hur mycket som helst)
¤ Städa hela huset
¤ Plocka rent i mitt rum, kasta allt skit haha
¤ Gå ut och gå
¤ Sen kan ju jag skriva plugga, IGEN. För det är så himla mycket som ska vara klart nu. Jag hinner knappt med mig själv känns det som. Så i helgen ska jag inte göra något speciellt. Eller på fredagen har min syster Sofia 20 års fest så den ska jag gå på men resten av helgen kommer jag sitta med böckerna.

Nu ska jag som skrivet sova en stund till. Så ha det bra alla läsare. Hoppas ni alla får en bra dag.
Tjing


SOVDAX

Kanske bäst att sova så jag orkar upp? Så godnatt.


HAPPY B-DAG MATHILDA

Idag blir min älskling Mathilda 18 år. Inte dåligt! :) Ha en jätte bra dag gumman, jag kommer och firar dig någon dag.




Ja, må hon leva!
Ja, må hon leva!
Ja, må hon leva uti hundrade år!
Javisst ska hon leva!
Javisst ska hon leva!
Javisst ska hon leva uti hundrade år!

Och när hon har levat
Och när hon har levat
Och när hon har levat uti hundrade år!
Ja, då ska hon skjutas.
Ja, då ska hon skjutas
Ja, då ska hon skjutas på en skottkärra fram!

Och när hon har skjutits
Och när hon har skjutits
Och när hon har skjutits på en skottkärra fram
Ja, då ska hon hängas
Ja, då ska hon hängas
Ja, då ska hon hängas på en häst bakåfram!

Och när hon har hängts
Och när hon har hängts
Och när hon har hängts på en häst bakåfram
Ja, då ska hon dränkas
Ja, då ska hon dränkas
Ja, då ska hon dränkas i en flaska
champange!

Älskar dig, och önskar dig en fortsatt lycklig dag!


JAG SÄGER BARA FYFAN

Varför ska allt plugg komma samtidigt? Alltid är det så. Vissa veckor/månader händer ingenting, men vissa kommer allt så man måste plugga ihjäl sig. Och så är det nu. Jag får ångest att jag inte har pluggat idag. Jag får typ panik! FETPANIK.

Måndag: Plugga samhäll (ideologier, hållbar utveckling) Städa
Tisdag: Skola, plugga samhäll (till provet och 40 ord vi ska skriva fakta om)
Onsdag: Skola, plugga svenska (skriva 5 citat ur Oliver Twist)
Torsdag: Skola, plugga samhäll (det som är oklart)
Fredag: Plugga ikapp allt, städa och fixa inför festen. Sofia har 20 års fest
Lördag: Sofia 20 år
Söndag: Plugga

Lite plugg eller vad tycker ni? FYFAN.

PICS PICS PICS PICS

... LITE BILDER SEN VALBORG, DÅ!






KOMMER MER. HÅLL UTKIK!


VALBORG MED MERA

Ja, nu hart jag inte skrivit något sedan den 29:e, för jag har inte varit hemma sedan dess. Vill du veta vad jag har gjort kanske? Läs nedan, där kommer det att stå om sista april, dagen efter och igår.

Valborg, vaknade innan 6 men somnade om till kvart över 6. Träffade på Jennifer i Tierp så vi tog 8 tåget tillsammans. Väntade en timme på Emma, vi skulle mötas 9 i stan men bara jag och Jennifer som var i tid. Men när Emma kom la vi in alla grejer i ett skåp, för pallade inte gå runt och bära allt direkt. Gick runt på stan ett tag. Träffade på Isak, Christoffer och Anton och Isak var då redan full, ja vad skulle man tro? Knäpp unge! Haha. Sedan gick vi längst ån då två konstaplar knackade på Jennifer axel och sa "Vad har du i påsen då? Folkcider (det var det också) Och det fick hon bära så dom kollade bara legget och så. Sen kom dom till mig, (jag bar inte bara folkcider) och frågade vad jag hade. Så jag visade först den alkoholfria cidern med smultronsmak, sen låg champangen i en trocadero flaska och dom gick på att det var trocadero, plus att dom inte såg resten av alkoholen. PJUH. VIlken räddning att jag stog och skojade med dom lite, haha. Vi gick vidare mot statsparken, fick bästa platsen vid bryggan precis vid målgången för forsränningen. Himla roliga att kolla på faktiskt, men bara i slutet då alla båtar var sönder. Jag, Emma och Jennifer satt där och åt jordgubbar och drack champange, mysigt. Efter ett x antal timmar kom Jenny, Mathilda, Anneli och Sandra H. Då käkar vi pastasallad, det blir även muffins, kladdkaka och chokladbollar. Vi hade det himla trevligt där på bryggan i flera timmar. Kom massa rolig folk, och massa knäppskallar. Blev bjuden på fest av Oscar, och han skulle också köpa ut sprit till Jenny, men tror inte det blev av. Aja, han var kul. Träffade på bland annat Emelie, Lisa, Mickis och henne liga, Josse, Lisam Alex och tusen andra. Jag kan också säga att jag fick världens bondbränna på ryggen! Fyfan så fult! Skulle a suttit i bikini :) På eftermiddagen så åkte vi hem till Jenny för att grilla, så vi grillade och chillade. Fixade oss för kvällen gjorde vi också. Sen vid 10 åkte vi några in till stan istället. Blev inte kvar allt för länge, inte så kul. Åkte med tåget till Skyttorp där Maria, Emmas mamma kom och hämtade oss. Så vi mös framför en film istället den natten.

Nästa dag, Fredag. Vi var mycket med hennes lillasyster Amanda. Vi hoppade stutsmatta. Eller Emma satte sig på stutsmattan och tog Amanda i knäet och så fick jag hoppa så dom liksom flög lite. Så jag hoppade väl i några timmar. Inte nog med det, jag och Emma cyklade en mil. Duktigt av oss. Sen så tog vi det bara lugnt hela dagen. Kollade på humorgalan klockan 20. Sen myskväll bara :)

Igår så blev det mycket hoppa stutsmatta igen sen så tog vi oss ett bubbelbad, mycket skönt faktiskt. Grillade också, det var himla gott. På kvällningen åkte vi hem till Josefine. Köpte gott och kollade på en rödluva film. Lite skoj sådär, sen åkte vi hem sent på kvällen.

En myshelg med min bästa, kan det bli bättre? Nej. Det kan det inte! Jag har verkligen haft en super bra helg! Nu när jag är hemma är det så tråkigt för har inte min älskling här. Men lycka till imorgon och jag vet att du är stark. Du klarar det baby!

Emma, du gör allt så himla lätt. Du gör allt så bäst. Du är bäst och jag älskar dig mest på hela jorden! <3

RSS 2.0