EN VECKA KVAR

Snart åker vi. Snart bär det av mot Småland. Snart är det vi som härjar runt på Hultsfredfestivalen!

Håll i hatten för här kommer skatten, DET ÄR BARA EN VECKA KVAR. Snart står vi där och försöker oss på att sätta upp ett sex-manna tält, hur det nu ska gå är en ny fråga. Allt börjar redan imorgon. Imorgon kommer det kännas mer verkligt, då vi ska planera vår resa. Och enligt Jenny ska vi planera resa in i minsta detalj. Så, så får det väl bli då! Så jag åker in tidigare för att träffa Emma, sedan vid halv sex möter vi upp Sandra och Jenny för att äta middag tillsammans och planera. Nu är det verklighet, nu är det vi fyra snygga tjejer som sätter oss i bussen nästa Tisdag för att åka till Hultan. Jag pratade nyss med Emma, och jag måste ju erkänna att både hon och jag är nervösa inför resan. Det kommer att bli en sådan härlig upplevelse, och vi kommer att ha något fruktansvärt ROLIGT!

De fyra vännerna och spriten? Haha nej. Dummt skrivet. Men jag kom faktiskt inte på något vettigt heller så det får stå kvar.

Jag Olle Olsen, Emma Em Slem Olsen, Sandra Hammar-Saxen Hammarsten och Jenny Stickan Hündin Sudström, Kommer ha kanon kul. Taggad till tusen! NU JÄVLAR BLIR DET PARTAJNING I SMÅLAND NEXT WEEK!


DÅ VAR DEN DAGEN FÖRBI

Då sitter jag här, myndig och glad. Har inte hunnit köpt, cigg, snus eller folköl/cider än men lugn, det kommer! Haha.

Jag har haft en underbar dag idag. Nog för att det inte känns lite mycket längre, som det gjorde när man var liten. Familj och släkt firade mig idag. Jag fick en massa pengar och fina presenter. Det tackar jag för! Pengar behövs till Hultsfred och massa annat. Kanske att jag sparar dom till tatuering eller piercing? Hum. Svårt val. Hur som haver, jag har fått i mig endel tårta under dagens gång plus en massa bullar/kakor så mätt är jag i alla fall! Har haft gäster ända till halv tolv i kväll så är helt slut, vill bara lägga mig och sova men det är för varmt för att ens försöka. Så det blir film eller något liknande.

Godnatt alla!

HAPPY B-DAG OLLE

Idag är det visst en liten Sandra som fyller 18 år. Kan det vara jag? Tänka sig för att det är det. Nu är jag arton = myndig. Detta känns himla skönt alltså, och det är redan jätte många av mina underbara vänner som har hört av sig och gratulerat mig. Nu ska jag faktiskt kila, klockan 10 ska jag vara på badet för måste hem till 1 för gästerna kommer vid 2. Hoppas alla får en bra dag!

Olle = Sandra = jag


TOMORROW

Då har man fixat inför födelsedagen med nu då. Inte långt kvar innan jag är myndig nu alltså! Härligt, nu kan jag köpa folköl på ICA, haha!

Jag, Sofia, Micke, Björn, Klintan, Lisa och Alexandra åkte ut till klipporna och tog oss ett kvällsbad som varade från typ 6-7 till 22 tiden. Himla kallt i vattnet men skönare efter ett tag, då när man domnat bort i kroppen. Haha.

Just nu kollar jag och mamma på någon mördar film, sedan blir det sova för hela slanten. Måse upp tidigt imorgon, redan klockan halv 10. Shit pommes frites! 

Godnatt gott folk, jag hoppas att jag får telefonsamtal där ni ringer och sjunger för mig imorgon!

OUPS


... Kliar det kanske lite? Eller ganska mycket ser det ut som? Haha!



HAPPY BIRTHDAY

Det är visst någon snygg kille som fyller 22 år idag. Inte vem som helst utan Ed Westwick!

Den ur snygga killen "Chuck Bass"  från serien "Gossip Girl" som jag för övrigt älskar.


BAD, FEST, BAD OCH SEN?

Ja, igår vaknade jag vid 8 för min käre far ringde till mig. Då kunde jag inte somna om så jag tog mig en tur med cykeln. Mycket duktigt av mig, med tanke på vad klockan var. Sen när jag kom hem fixade jag i trädgården till klockan 11, då slet jag upp min bror och gick och bada. Senare rullade Jenny, Jessica, Sofia och Micke in. Så vi badade och simmade, även solade hela dagen. Rätt slut på kvällen efter solen har gassat och vi hade rört på oss hela tiden, men så är det, så ska det vara. Det är så underbart med sommar, i love it! Sedan gick vi hem, fixade och grejade inför kvällen då det vankades party. Vi grillade och drack hemma hos mig/oss först sedan gick vi vidare till krull. Rätt trevlig kväll, synd att syrran var trött som en björn som gått i ide bara. Haha.

Imorse kommer pappa och klampar in i mitt rum, TIDIGT. Klockan 10 typ, och jag kunde typ inte sova i natt så jag var typ halvt död. Det var syrran, och hon var pigg och badsugen. Men med tanke på att det var hon som frågade plus att det är ju sommar så jag klev upp. Trött som fan. Kom nyss hem därifrån, och jag märkte igår att jag brännt mig på axlarna, så har typ haft ännu ondare idag så är typ halvt död nu. Okej, jag skriver "typ" i varannat ord nu. Kan bero på att jag är trött och inte tänker på mina ordval eller nått sådant. Hoppas att det händer nått kul ikväll med då. Men med tanke på att jag bor där jag bor kan det bli jävligt svårt, haha!

Nej, nu ska jag faktiskt ut. Klarar inte av att sitta inne när det är sommar! Det går inte! Så bye :)

FUCK YOU, I'M TIRED

Nu är jag för trött för att ens orka skriva. Men kan säga att jag har haft en jätte bra dag och nu hoppas jag bara på en bra sömn i natt.

Kika gärna in imorgon istället, då finns det ett nytt och fräscht inlägg ska du se. GODNATT


THE KING OF POP

R.I.P
Michael Jackson
1958 - 2009

Augusti förra sommaren blev Michael 50 år fyllda, och nu i Juli skulle han ha sin "stor konsert" för sina fans, ett farväl. Men att han skulle gå bort precis innan var kanske inte det man trodde.


HULTAN BABY

Idag för inte så längesedan beställde Jennys mamma festivalbuss-biljetter. Den 7:e Juli klockan 09.15 går bussen från Uppsala ner mot Småland. Det kan inte bli bättre! Känslan i magen är underbar, det typ pirrar som det gör när man är nykär bara för att jag är så förbaskad glad att jag beställde biljetten till Hultsfredfestivalen. Nöjd tjej. Jenny min vän har gjort "spellistor" på alla band hon vill höra och det är typ ALLA, nej då. Plus att på söndag kväll ska vi tjejer ha en liten planerings kväll där vi planerar allt in i minsta lilla detalj över en god middag i Uppsala. FYFAN vad kul vi kommer ha tjejer.

SKÖNT MED VÄRME

Men det är fan inte skönt när man ska sova. Sitter här i trosor och t-shirt och håller på att dö av värmeslag. Det är över 30 grader i mitt rum just nu. Härligt sen när jag ska sova om det nu blir så mycket sova vill säga. Mest ligga i sängen och vrida och vända på sig. Nej nu måste jag kolla på någon film så jag blir trött någon gång.

GODNATT!


SNART SÅ JÄVLAR DRAR VI

Vi kommer att ha så fruktansvärt kul! Hultsfred 09 med mina älskade vänner. Kan det bli bättre? Snart åker vi! Det är 2 veckor kvar, eller det är 12 dagar kvar! Vi kommer att ha så fruktansvärt kul. LÄNGTAR så jag spricker. Vi är fyra snygga jävlar som sätter oss i hultanbussen den 7:e! Sandra (Olle, jag) Emma (Slem Em) Jenny (Stickan Hündin) Sandra H (Saxen, hammar)


Jag och Emma

Sandra och Jenny



DUKTIGA JAG

Nu tar jag mig en promenad sedan efter det så gör jag mitt "sommar jobb". Klipper gräsmattan. Duktig jag ska känna mig efter det så då förväntar jag mig popcorn!

summer

SOMMAR!

SOMMAR OCH SOL I MITT HJÄRTA

Gissa vem som var morgon pigg och typ vaknade 9 imorse? Det var jag. Trodde mina kära syskon skulle vakna då med så vi kunde gå och bada vid 10, men inte det. Klockan 11 fick jag nog av att det bara var jag som var vaken så jag cyklade hem till syrran och väckte henne och tog med henne, sedan cyklade vi hem och hämtade Simon och tog med oss ett glatt humör till poolerna i Söderfors. Sofia cyklade till sitt jobb vid 15 så då gick både jag och Simon hem får en mat-bit. Vid 16 gick vi tillbaka och badade till 18. Nu har jag ätit pizza och är typ hur mätt som helst. Åt 2 bitar eller slicer (stavning? hahaha) och höll på dö. Så nu tänker jag typ dunka musik och sitta ute och njuta av det fina värdet. Hoppas alla har haft en bra dag! Det har jag i sommar och sol. Mums på det.

Jag vill vara med Emma. Natt bad skulle inte sitta fel.

<3

DAGENS

Dagens frukost: skogsbär yoghurt och ett glas apelsin juice
Dagens händelse: schtekt i solen med EMMA
Dagens planer: film och sova
Dagens vill ha: sommarjobb
Dagens saknad: saknar ganska många.. ingen mest
Dagens drog: sol, pool och E
Dagens tråkigaste: att åka hem och lämna Emma
Dagens finaste: valrossarna
Dagens önskan: att jag kan sova bra i natt
Dagens måste: städa mitt rum
Dagens dricka: vatten
Dagens köp: 88:an
Dagens mat: omelett
Dagens sjuka: solsting
Dagens kärlek: Emma plus familj
Dagens mående: superduper bra
Du har på dig: zebraklänning och trosor
Du längtar efter: tills imorgon, då solen är uppe igen
Dagens låt: fuck you
Dagens dusch: var idag efter badet
Dagens frisyr: lilla my
Dagens smink: nada

I <3 SUMMER

Har inte skrivit sedan söndags kväll för jag har bott hos min älskade Emma från i måndags och när det är såhär fint väder vill jag inte sitta och blogga. Så jag väntade helt enkelt tills jag kom hem. Nu tänkte jag åter berätta våra dagar.

I måndags kom jag till Emma vid 16 tiden. Då dom hade besök av Maggan och Roger (tror jag dom hette) så det blev lite fika direkt när jag kom sedan efter ett par timmar när vi snackat en hel del skit blev det middag. Vid 19 tiden tog i vespan och drog och badade. Detta var då årets ute-dopp. Jag har badat i pool x antal gånger i år men i sjön eller vad man säger var det första gången i måndags. Det var inte så kallt som vi trodde att det skulle vara, det var faktiskt varmt. Inte att överdriva eller så, men det var.. Varmt.

Lite bilder har vi här med. Valrossar kallar vi oss själva. Mahaha!

Sedan i tisdags, igår så åkte jag, Emma, Johanna och Josef och badade. Just ja, hunden Ville var ju också med. Vi badade hela dagen och hade skit kul. Förutom att Ville hade sönder badmadrassen och att Josef tappade bort sin cykelnyckel. Så vi panik letade och sedan sittade han den där han "verkligen inte" hade tappat den, så typiskt. Men annars så hade vi det jätte mysigt. Jag och Emma gjorde ordning fruksallad och smoothie som en liten picknick som vi alla åt på bryggan. Sedan bada, bada, bada. Hemgång mot kvällningen och så gjorde jag och Emma middag, kyckling, coucos, sallad och massa goda såser. Perfekt för en middag till oss. Alla gillade maten med. Underbart! Efter maten så spelade vi kubb. Jag och Emma mot Josef och Johanna. Gissa vilka som vann? Jag och Emma såklart. Vi var helt klart bäst, som alltid! Mahaha. Vi började även kolla på prison break och det är ju inte så lite bra det heller. Det är skit bra!


Mycket snygga bilder på mig och min älskling sedan vi var och badade i Uddnäs med Johanna och Josef.

Gissa vad jag och Emma gjorde idag...................?
Jo, vi badade idag med fast inte i Uddnäs, utan i Örbyhus. Vi åkte dit direkt efter frukosten och var var till efter 18, klockan blev nästan 19. En helt underbar dag med massos utav sol. Vi är dom två snyggaste valrossarna som finns. Vi är snyggast hur som. Det vet vi. Mahaha!

Emma, jag älskar dig mest. Stjärnstopp!

<3



WISEGAL

Kollar på film med mamma, men paus nu. Lite små spännande sådär. Måste kila och kika vidare nu jag! GODNATT


VI KALLAR DET STJÄRNSTOPP

Jag och och min älskade vän Emma. Hon är det bästa, och åter det bästa. Jag älskar henne. Stjärnstopp. Det menas, mest i hela världen, mest av allt, så mycket av allt som det går, det finns inget som är mer än stjärnstopp. Och älskade Emma, hela du är stjärnstopp. Jag älskar dig. MEST bästis!



HJÄRTA!

M IS FOR MUSIC



milow - ayo technology

MIDSOMMAR HELGEN

Min helg började faktiskt i torsdags.. Då Emma kom hit och vi hade party, midsommarparty typ. Det var håll igång hela natten lång. Mycket spel, dans, skratt, kort och busig heter. Även en massa jävla tjaffs.. Endel människor förstår inte så mycket, nästan ingenting. Men jag somnade in SENT brevid min Emma.

12-13 tiden vaknade vi dagen efter. Fredag. Midsommar! Oh shit! Åt frukost, fixade oss och så. Sedan gjorde vi i ordning lite midsommar mat. Det innehöll bland annat färsk potatis, kräft stjärtar (stavning?) knäckebröd, rökt lax i olika smaker, men ingen sill för det tyckte både jag och Emma var äckligt. Vid 17 tiden åkte vi mot Öregrund. Träffade på Sanne, Vera, Kanita, Linn och Lisa vid bussen. Så vi klunkade och dunkade musik hela resan. Sanne blev fullast. Haha! Polisen stoppade bussen och där satt jag och Emma med vin och sprit i stora lass. Jag fick panik och skickade väskan till en gubbe som tog hand om min väska och inget av alkoholen blev tagen. Mahaha, lurade poliserna lite där. TUR. Sedan fortsatt vi med vårt festande där på bussen. Hoppade av och gick till terrassen, skit mysigt ställe. En gubbe som håll igång med massa musik. Underbart. Solen hade vi också med oss. YES! Senare på senheten blev det kallare och Emma och jag höll på att frysa ihjäl så vi åkte till Uppsala, vidare till Tobo. På dans. Haha. Det var inte det minsta kul där, eller träffade en jätte mysig kille. Rolig fast jag trodde han var lite gay, men inte då ;) Haha.



Lördag.. Vaknade upp hemma hos Emma, satte oss och åt frukost och kollade på klockan. Vi skulle hem till mig och fixa, och bussen gick om  20 minuter då. Panikslagna och springer och packar och grejer. På cykeln och trampar, bara att varken jag eller Emma orkar. Men km:erna är slut och vi står vid bussen och pustar ut får vi också stå och vänta på bussen. Inte dåligt! Vi fixar och grejar hemma hos mig. Vid 6 åker vi till Jennifer i Karlholm och förfestar lite, sedan lövsta för hela slanten.

Tre helt underbara dagar! WIO! Tack för en underbar midsommar allihopa!

I natt sov jag och Emma hemma hos Jen. Bara det att jag sov dåligt som ett as. Höll på att bli galen! Vid 9-10 gav jag upp och bestämmde mig för att inte ens försöka sova igen. Så dom andra tjejerna vaknade också så vi gick upp. Himla skönt. Slängde i oss lite frulle sedan ut i solen för fulla rullar!

Kom hem vid 4 tiden och kollade på Simons match, dom förlorade tyvärr. 1-3.

Nu sitter jag här och försöker planera morgondagen lite snabbt. Har dock inte kommit så långt..
* Simma på morgonen
* Sola lite
* Vara med Emma

Så långt har jag alltså kommit. Yes. Nu ska jag dricka tea! PEACE

<3

Gissa vem som är med världens bästa? JAG.


Emma är här och jag ska vara med henne HELA helgen. Puss på det.




<3

SKÄRP DIG NU SIMON!

BLIR SÅ LEES PÅ MIN BROR. GAH VILKEN JÄVLA UNGE HAN ÄR!


THIS IS FACT, NOT FICTION

Vaknade vid 11 imorse, åt yoghurt lite snabbt, sedan har jag gjort det som är mitt sommarjobb dårå. Städat hela huset. Medan jag gjorde det så dunkade jag musik på högst volym! Nu väntar jag mig en varm, skön och underbar jävla dusch.

Vid 4- halv 5 kommer min älskade Emma hit till mig. Inte lite dåligt, eftersom jag saknar henne så himla mycket. Vi ska mysa och på senheten så ska min familj ha lite party så då ska vi väl medverka där. Himla skoj. Så ikväll blir det en "supa - knulla - spy" Emma, haha nej. Det där är bara ett skämt som jag och min vän Emmis brukar dra. Så det så.

Nu.. TILL DUSCHEN!



Emma, älskling. Vill ha dig här nu!

<3

YUMMIE

Jag rår inte för att min pojkvän är typ snyggast i hela världen.


FÖDELSEDAGAR HIT OCH DIT

TVÅ GRABBAR BLEV IDAG (den 17:e) ARTON ÅR.

Min vän Jonathan Ekström
och Joel Larsson firas denna dag nämnligen. Hoppas ni haft en bra dag och fått massor med fika, presenter och lycka. Vilket jag får om 12 dagar. Nu är det inte långt kvar för min del!

Inte nog med det, har även en till vän som fyller år idag (den 17:e) och det är Glenn Edlund blev faktiskt 25 bast idag.



En mycket gammal bild på Jonathan Ekström, även kallad Ekan.



Här har vi Joel Larsson.




Till sist har vi Glenn Edlund som på detta foto är brun som en pepparkaka.
GRATTIS KILLAR!

VI KÖRDE EN TRE-DAGARS

Som ni vet så kom Lisa hem till mig i måndags. Vi körde lite film-maraton. Kollade minst på 5 filmer plus en massa the Hills avsnitt och även andra program. Det gick fort. Till lunch gjorde vi räkcocktail, vi skulle göra någon slags räksoppa först men sedan så sa Lisa "Kan vi inte göra räkcocktail?" Jag höll på att spy, visste inte vad det var men lät väldigt äckligt. Var tvungen att söka "räkcocktail" på google för att få en uppfattning om vad det var. Det såg väldigt gott ut på bild så vi började dona i köket. Räkor, gurka, tomat och en hemma gjord sås (eller vad man säger) till. Det smakade så himla bra alltså, det var skit gott! Jag trodde såklart att det skulle smaka skit, men istället skit gott. Tummen upp för det! Tiden gick och sedan var det dax för middag, och vi familjen plus Lisa åt tillsammans. Sedan efter det så drog vi till Lisas place. Mös till klockan halv 1 - 1 - halv 2, vet inte var klockan var när vi somnade. Och Sedan var det tisdag morgon, Lisas läpp såg ut som.. ja.. vet inte större än en ärta typ, fint fint nu till midsommar! Eller? Jag, Elin och Lisa.. Eller jag och Elin cyklade Lisa fick skjuts av moi. Sedan åkte vi hem till min käre vän Mathilda L, henne hade jag saknat oerhört mycket. Den godingen bjöd på en mycket god lunch och sedan mös vi med film och godis. Hoppas jag träffar henne snart igen. Tack för en underbar dag hos dig M, LOVE!

Sedan hände det inte så mycket, jag och Lisas familj åkte till Carro och fick lite gott fika. Muffins med kladd uppe på, mycket gott må jag säga. Vi var bara kvar i någon timme sedan åkte vi hem till Lisas igen, myskväll blev det och sedan lägg dax. Sedan idag har vi inte gjort så mycket. Fick inte vara ute i solen för Lisas tatuering, hum värdelöst. Men vi spelade skippo eller vad det nu heter istället. Jag vann flest gånger, i fall att någon undrade. Sedan packade inför hennes resor. Och städat har vi också gjort. Sedan vid 22 tiden skjutsade Felix hem mig. Tack underbaring för skjutsen!
 Kom hem, ringde Emma och snackade skit en lång stund. Det är det bästa som finns. Att prata med Emma, om allt och alla.

Jag har haft jätte bra dagar nu när jag har umgåtts med Lisa och även med andra som Mathilda. Det var så längesedan jag träffade den kvinnan.

Har nu varit hemma i några timmar, och nu försöker jag faktiskt att sova.. Men det går inte! Blir tokig. Emma kan inte heller sova, så båda håller på att bli tokiga.. Man bara ligger och vrider och vänder på sig hela tiden.. Finns det något värre? Nej, jag tror inte det. Jo kanske om det är jätte varmt när man ska sova. Eller ah skit samma.


KAN DET TÄNKA SIG BLI BÄTTRE?

.. SKULLE FAKTISKT INTE TRO DET!

Vet ni vem som får vara med världens sötnos imorgon? Det måste ju vara en lycklig lottad? Det är JAG! Min älskade vän Lisa kommer till mig! Kan inte vänta.. Vill ha henne här nu, och bara prata ut om allt och alla. Du som alltid lyssnar, dig jag kan säga allt till.. Det är så himla skönt att jag kan det igen. Vår svårta period var ett helvete, men nu är det lika bra som det ska vara igen. Helan och halvan, hand i hand livet ut. Efter alla dessa år vi har varit vänner har vi varit med om så himla mycket tillsammans. GUD. Alla dessa minnen, alla dom man bara inte kan glömma. Dom är perfekta. Vår tid tillsammans har varit perfekt. Vi är perfekta. Å jag älskar dig! Du är det där extra, det där som alla söker sig till. Det där som jag har, det är dig jag menar. Dig kan jag aldrig hata, eller tycka illa om för du är jag och jag är du. Vi. Den där sommaren jag träffade dig, den sommaren jag såg dig första gången förstod jag att du var den rätta vännen för mig! Och så var det, vi var som gjorda för varandra. Efter en mycket kort stund kunde vi inte vara ifrån varandra, vi tyckte lika om allt, vi tänkte lika och vi är bästa vänner. Du är och förblir min bästa vän för evigt. Kärleken till dig kan aldrig dö ut. Inte ens då jag dör. Lisa, dig kommer jag alltid att minnas! Tack för att du finns!

<3

summer

SYSKON KÄRLEK





Hittade en del gamla foton. Den högst upp är jag (till vänster) och min kära syster (till höger) som ja, busar och leker. Detta är för herrans många år sedan. Ganska härligt bild, haha. Sofia är rätt skön, med hennes fina ansikts uttryck.
Den andra bilden är från min bal eller när jag är hemma och sla iväg på efter fekke. Jag och mina två syskon Sofia och Simon.

SÖNDAG

* Skulle mysa med Lisa men hon fick inte låna bilen av hennes föräldrar, surt!

* Hjälpt mamma med rustningen

* Pysslat och grejjat

* Farfar kom på besök

* Satt upp nya gardiner

* Ska snart damsuga

* Sedan film mys senare

HAR BESÖK IDAG


FRIDAY FRIDAY FRIDAY

Jahapp, det var ju en dag igår med.. Just det ja.. Jag och syrran åkte till Gävle vid halv 12, och där var det ju fullt ös på gatorna, alla tog liksom studenten i regnet. Kul för dom! Men vi åkte inte dit för att kolla utan att glida runt på stan. Så det gjorde vi. Shoppade, åt lunch och Sofia körde även med körskolan. Vi var inte hemma fören vid 19. Vilket betyder att vi var helt slut. Men båda två skulle på fest. Så jag fixade syrran med lite make up och vi käkade, sen drog jag. Helt ofixad typ. Men snygg ändå, hahahah! Nej det var inte ens kul, men det var det att träffa Emma. Vi klunkade i oss och drog på fekke i vendel. Koola tjejer, jag stavar kool med K inte C okej? Det är bara för att jag är så kool! Festen var i full gång när vi kom dit. Men vi livade till det ett snäpp värre. Träffade även Mia, som jag inte har träffat på så länge. Och den ungen tog ju studenten igår med. Grattis till studenten alla! Nästa år är det min tur, HA! Vi hade skit kul ute på vendels åker, eller vart vi nu höll hus. Och ja, Emma jag håller några bitar hemliga. Eller vad säger du? ;D haha. Kom hem, kollade film i typ 5 minuter sen somnade vi som två valrossar. Yesbox. Emma slet upp mig halv 9, och sen sa att jag skulle sova mer. Knäpp tjej. Hon skulle upp och jobba så jag åkte hem på samma veva. Kom hem vid 10 och sov till 13.00, fan så skönt det var! Vaknade och hörde att vi hade främmande, gick ner för trappan och såg syrrans killes mamma sitter och skratta med mamma, så trevligt. Jag gick dit och fikade lite, men nu.. nu är hon inte kvar och mamma pratar i telefon så jag sitter här. Tyckte det var lika bra.

Har bara ett litet frågetecken.. Vad händer i kväll? Fest eller hemma mys? Hm..

OYES!

Provet avklarat i morse.. och... ja... DET VAR SKIT LÄTT! WIHO! Klart efter typ 15 minuter. Tummen upp för mig! Kom hem fixade min käre kusin och hon blev fin som en prinsessa! Kort kommer givetvis senare! Kanske idag, kanske imorgon eller kanske om ett år? Vi hoppas på att det kommer idag eller imorgon. Simon var mycket stilig han med mår jag säga, fick endel fina kort på han med.

Nu sitter jag hemma, precis slängt av mig jackan och skorna. Känner en mycket god doft.. MAT! MAhahaha.. Vår familj (alla utom Simon) ska äta middag tillsammans idag, till och med syster kommer hit. Himla mysigt! Plus att jag och Sofia tar oss en tränings runda efter det. Och sen? FESTA. Nej, sådan tur har vi inte. Men mysa med popcorn och en bra film kanske låter lite lockande? YES, om det gör!


LAG OCH RÄTT, HIT OCH DIT

Så har visst inte pluggat så mycket till provet, men jag borde klara mig fint ändå. Pluggar på tåget så löser det sig. Måste krypa ner under mitt täcke och släcka lampan nu känns det som. Jag har mycket att stå i i morgon. Fullt upp hela dagen lång. Först ska jag vara i skolan 10-10:30, åka hem hemma efter 12. Hoppas jag! Och ska sminka och fixa Johannas hår. Klockan 16 har hon och min bror Simon skolavslutning, ska jag såklart kolla på. Sedan så ska jag hem och.. Oj vad skulle jag göra nu då? Jag vet inte. Kanske tittar förbi Emmas hus? Jag vill busa. På fredag tar högbergs studenten, kanske ska kolla? Sedan ska jag med min kära syster Sofia till körskolan i Gävle. Och på kvällen... Ska jag träffa Emma! Kan det bli mycket bättre? Nej. Men lördag är ett frågetecken tror jag. Hum. Sen är det ju lördag varje dag fram till slutet av Augusti. Jippie! Men nu måste jag sova. Godnatt

LAMPAN LYSER

Jag börjar fatta detta, helt otroligt. Det är vissta ord (som vanligt) som jag fattar noll av. Men gör som jag brukar. Skiter i det och läser vidare och gissar! Det är det bästa! Haha. Så nu är jag lite mer allmän bildad om brott och straff. Vilket jag fullkommligt skiter i men vad tusan om jag får för mig att mörda kungen vet jag nu vad som händer, mahaha! (Säger bara det, lika bra att låta bli!) Men inte är jag klar heller, jag ska fortsätta läsa. Ha en bra kväll då!


Efter denna kväll kommer jag inte plugga på 2 månader. GREAT!


LISTA

1. Hur gammal är du om fem år? Snart 23 år
2. Vem var den sista du träffade? Simon
3. Hur lång är du? 174 typ
4. Vilken var den senaste film du sett? Minns inte vad den hette...
5. Vem ringde du senast? Madre
6. Hur löd ditt senaste sms och till vem? "Just ja, kan du be Johanna ta med hårspray?" till Simon
7. Vad är dagens planer? Plugga till provet
8. Föredrar du att ringa eller skicka sms? Beror till vem det är..
9. Är dina föräldrar gifta, sambos eller skilda? Gifta
10. När såg du senast din mamma? Klockan 13 idag, typ
11. Vilken ögonfärg har du? Brown
12. När vaknade du idag? 8
13. Har du någon gång hittat en katt? Ja, syrran snodde katter när hon var liten så jag hittade några katter i lekstugan ibland, haha
14. Vilken är din favoritplats? I poolen när det är stek ute
15. Vilken plats föredrar du minst? Soptippen eller nått
16. Var tror du att du befinner dig om tio år? Jag tar varje dag som den kommer.
17. Vad skrämde dig som barn? Häxan i lampan
18. Vem fick dig att skratta senast? Simon eller Jonas
19. Är du för ung för att äga vinylskivor? vinylskivor?
20. Har du stationär eller bärbar dator? Både och
21. Sover du med eller utan kläder på dig? I sköna hotpants
22. Hur många kuddar har du i sängen? 8
23. Hur många landskap har du bott i? 1
24. Har du någon gång spytt på fyllan? Haha, ja det har väl hänt....
25. Föredrar du skor, strumpor eller barfota? Skor
26. Är du social? Jag är väldigt social! Nästan för social ibland..
27. Vilken är din favoritglass? Daimstrut och piggelin
28. Vad skulle du göra om du vann en miljon? Spara till jag behövde dom, till typ hus, bil eller liknanade
29. Tycker du om kinamat? YAMMIE!
30. Tycker du om kaffe? Nej, inte länge
31. Vad dricker du till frukost? vatten, te eller mjölk
32. Sover du på någon särskild sida? Ja, på höger sida
33. Kan du spela poker? Nix
34. Tycker du om att mysa? Höhö, yäs!
35. Är du en beroendemänniska? Vad fan är det?
36. Känner du någon med samma födelsedag som din? Yes
37. Vill du ha barn? Kanske
38. Kan du några andra språk än svenska? Ja
39. Har du någonsin åkt ambulans? Ja
40. Föredrar du havet eller en pool? Beror på..
41. Vad spenderar du helst pengar på? Vet inte.. Kläder
42. Äger du dyra smycken? Några, ja
43. Har du någon gång testat narkotika? Nej
44. Vad var det senaste du stoppade i munnen? Vatten
45. Vem är den roligaste människan du känner? Mig själv :D
46. Välj ett ärr på din kropp? hum, har ganska många.. handen, av en kniv. Inte med flit och det var inte jag som gjorde det
47. Vad har du för ringsignal? Vet inte, har jämt på ljudlös..
48. Har du kvar klädesplagg sen du var liten? Ne
49. Flirtar du mycket? Beror på
50. Vart togs din profilbild för din blogg? I mitt rum
51. Kan du byta olja på bilen? på bilen? i bilen kanske? och ja
52. Har du fått fortkörningsböter? Hur skulle det gått till?
53. Vilken var den senaste bok du läste? Vet inte
54. Läser du dagstidningen? Ja, ibland
55. Prenumererar du på någon veckotidning? Nej
56. Dansar du i bilen? nej, eller jo ibland
57. Vilken radiostation lyssnade du på senast? rix kanske?
58. Vad var det senaste du krafsade ner på ett papper? Mammas jobb-mail
59. När var du i kyrkan senast? När mormor hade sin begravning tror jag
60. Vilka personer utmanar du? Dom som vill

PUSSELBITEN

Jag har gjort en massa nytta idag känner jag. Helt nöjd med min dag. Men den är dock inte klar, inte på långa vägar. Nu har jag gjort klart hela uppsatsen med ett bästa resultat, enligt mig. Kan nog inte göra så mycket bättre ifrån mig helt enkelt. Sedan har jag hunnit med och kollar på 3 olika avsnitt på tv:n, mycket skönt på morgon kvisten, har även prov sminkat min kusin som för övrigt ska på bal imorgon kväll.  Så ja. Nu ska jag plugga "lag och rätt" känner mig till och med taggad för allt annat har gått vägen idag. Lucky me!

Emma, om du var här skulle jag vara ännu gladare! Jag saknar dig.

JUST JA

UPPSATSEN OM IDEOLOGIERNA.... ÄR KLART! WIHO!
Det känns så himla bra, och jag känner mig nöjd. Bättre resultat nu än de andra två jag gjort innan det var ju ett plus det i alla fall! Nu ska jag prov styla min kusin till sminkningen jag ska göra på henne tills imorgon, får du vankas det bal för hennes del och för brors del. Dom är partners, how cute?

Nu, sminkning för fulla rullar!

GOD MORGON HÖRRNI

Gick och la mig 2-3 igår och var uppe vid 8. Wiho! Duktig? Theo kom hit med lite kläder åt mig nyss. Ännu mer kläder att lägga i garderoben. Oboý. Nu ska jag dricka mitt te och läsa igenom samhällsboken, eller det kapitelet. Inte så där jätte kul men prov imorgon. Oh no!

OH HELL NO

Det här tog längre tid än vad jag planerat. Det är samma jävla 4 punkter jag alltid har gjort, dom BORDE sitta som smack i skallen men det gör verkligen inte det...

1. Hur tror du ditt liv ser ut om 20 år? 1 a4
2. I vilket typ av samhälle vill du leva i om 20 år? Vad tycker du är viktigt? Ca 2 a4
3. Gör en sammanfattning för var och en av ideologierna, konservatism, liberalism, socialism, fascism, nazism och feminism. Utgå ifrån samma uppgifter som fråga 2. Jämför sedan ditt samhälle med detta.
4. Lik heter och olikheter mellan ditt samhälla och de stora ideologirena.
Hitta på ett namn som din ideologi ska heta. Motivera tyldigt varför.
5. Sätt ihop allt, med en speciell framsida och lämna in.

SKJUT MIG. Jag är bara på trean på socialism. Fyfan, det är så tråkigt! Måste bli klar idag! Okej, nu måste jag skynda mig. Hinner inte blogga, för ska plugga hela jävla natten lång. Kommer vara helt slut imorgon, men är liskom inte klar då heller. För då måste jag plugga till provet som är på torsdag. Jippie! Eller? Godnatt till er lyckliga som ska sova!

GREAT SANDRA

Okej, nu är städningen klar och WOW ett nytt rum! Bilder kommer sen, jag fick mig en liten chock! Nu längtar jag bara tills mina nya kläder kommer och trängs i mina garderober! Jag fick i hop 3 sopsäckar med kläder som inte ska användas men ändå blev det ingen skillad i skåpen. Hur kan detta vara möjligt? Så jag fick kasta yttligare lite till så de nya kläderna skulle få plats och vipps då var två hyllplan borta och halva skrubben. Bra kämpat Sandra! Det finna inget dam, verkligen inte! Och inge glas kvar. Underbart! Nya sängkläder att gosa i i kväll också. Nu är det den värsta biten kvar.. Plugga! Fy, det är så himla tråkigt!

Märkte ni att det blev soligt på efter middagen? Jag blev överlycklig och slet på min bikinin. Men blev inget sola för det, tiden hann inte med det heller.

Skriva ideologi uppsats ikväll (för trejde gången!!!!!!!) Tappade bort den igen! Fan jag blir så arg! Sen måste jag plugga till provet jag har på torsdag. Kommer ju inte hinna... Det här är sista chansen! Jag måste sätta det här. Jag ska fan inte ha dåligt betyg i samhäll, punkt slut!

EMMA! NU KOMMER DU HIT! VI HÖR IHOP, PUSSELBITEN!

<3

TRÅKIGT JU

Vaknade vid 10, har chillat sedan dess. Nu ska jag städa mitt rum, vilket jag skulle ha gjort för 100 år sedan men det är ju så tråkigt. Sedan idag vid 12 så pratade jag och mamma att det inte är så lätt. Med tanke på att bara hälften av mina kläder får plats i mina garderober. Gash! Jag har en skrubb liksom, ett rum där man har kläder och två garderober. Allt får ändå inte plats, det betyder verkligen att kläderna ska rensas, kastas! Så nu ska jag gå upp, riva ut ALLA kläder och lägga i två högar "spara-högen" och "kasta-högen". Det låter väl himla kul? Efter det ska jag plugga. Jippie! Eller?

Jag vill ha sol, 30 grader och bada. Hur härligt är inte det? Hur härligt som helst ju! Min plan var att jag skulle simma varje dag på sommarlovet, det har hänt 3 gånger hitills, inte så bra kanske med tanke på att jag har haft sommarlov i en vecka. Men dumma jävla väder, det är kallt och blåsigt.. Ibland regn. Jävla kul att simma då, NEJ.

Ey, nu ska jag röra på mig en trappa upp. Där saker kommer flyga genom hela rummet, så jävla skönt det ska bli när det är klart då. Ohyes!

Emma, kom! I miss you darling!

LÄGG DAX

Jag har haft en mysig kväll tillsammans med min mor. Mina naglar är av, vilket är ett minus. Så nu är det bara på med lite akryl så dom blir snygga och fräscha tills dom växer ut. Det är tur att det går fort i alla fall. Men nu börjar jag känna hur mina ögonlock blir tyngre och tyngre..

Tänderna är borstade, håret är genom kammat, sov t-shirten är på, tvättat mig, bäddat upp sängen. Så nu är det bara att krypa till kojs. Godnatt


MYS-KVÄLL FRAMFÖR TV:N

Har inte städat ännu, har dock ätit mycket god mat. Min far gjorde ordning en liten buffé så har ätit lite olika kött och potatis, sallader i alla dess sorter. Mycket gott! Klockan tio sätter jag igång med röjning i mitt rum. Ska kasta iväg garderoben, för har ju beställt en massa nya kläder nu som ska få plats. Jippie! Inte bara det att allt ska förnyas, det måste ändå städas i mitt rum. Det är nästan så att man kan tro att en bomb har slagit ner. Det är inte smutsigt, bara massa jävla kläder. Vet inte vad jag ska göra med allt! Måste egentligen ha 1-2 garderober till men det får inte plats! Hur gör man då liksom, jo skänker till fattiga barn. Det är fan smart. Det ska jag göra! Nu klockan 21 ska jag och min kära mor kolla på CSI. Hon älskar sånnt, medan jag kanske inte tycker att det är lika bra men funkar. Ska hämta lite frukt och lägga mig under filten, mysigt!


VECKA TJUGOFYRA

MÅNDAG: Städa, chilla typ
TISDAG: Plugga *, kanske åka och hälsa på Emma?
ONSDAG: Blir nog en sol och bad dag
TORSDAG: 10.00 prov i skolan, 14.00 styla kusin som ska på bal, 16 .00 bror och kusin går ut 9an
FREDAG: Festa för hela slanten!
LÖRDAG: Inget planerat
SÖNDAG: Inget planerat

Plugga* Jo, som ni kanske vet har jag sommarlov. Och plugga på ett sommarlov lät ju inte helt okej liksom. Men våra lärare är så snäll, för dom som har missat eller fått ig på nått prov får åka in på torsdag och göra det. Jag har rest i samhäll, gjorde aldrig "lag och rätt" provet. Sen har jag inget mer! Så underbart, helt fantastiskt! I höst börjar jag i 3:an, hel otroligt! Tiden går så fort, jag hänger inte med! Ett år till studenten, shit! Det är ingenting. Jag blir stressad..

Nu ska jag kolla vad mammsen tänker göra för god mat. Och sedan städa, låter kanske inte allt för kul men det är något behövligt!

ÄR JAG INTE DUKTIG DÅ?

Vaknade väl vid 10-11 gjorde ingenting, 12 kom mamma hem och gjorde mig lite sällskap på hennes lunch, vid 1 åkte hon igen. Men istället kom Johanna och Simon och gjorde mig sällkap då, haha! Men dom drog för 5 minuter sedan typ. Under den tiden har jag gjort mitt egna navelsmycke. Det ni! Kanske inte blev så snyggt, men bättre än innan plus att jag känner mig nöjd. Men nu, vad ska jag göra nu? Plugga? Noway. Städa? Hum.. Kanske måste, fett jobbigt.. Men bätte nu än när det är soligt och fint. Eller?

Jag saknar mina flickor.

<3



Här ett ett av tre smycken jag gjort idag. Yes, ta insperation av detta och börja du med. HA.


TRÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖTT

GÖR TESTET, ANNARS FÅR DU OTUR PÅ SOMMARLOVET!


Du är kär nu - no

Du har sårat nån så de börjat gråta - ja

Nån har sårat dig så du börjat gråta -  ja

Du har haft ett förhållande som varade över 10 månader - yes

Du har haft ett förhållande som varade över ett år - ja

Du har haft ett förhållande som varade över två år - yäs


ÄRLIGHET


Jag har gjort något som jag lovat någon annan att inte göra - ja

Jag har gjort något som jag lovat mig själv att inte göra - många gånger

Jag har smygit ut utan lov - ja

Jag har ljugit om var jag är för mina föräldrar - mm

Jag har en hemlighet som ingen vet - japp

Jag har fuskat i ett spel - ja

Jag har struntat i ett prov - ja


DÅLIGA TIDER

Jag har druckit alkohol - ja

Jag dricker mig berusad minst än en gång i månaden - olika

Jag kan svälja piller - yes

Jag har tagit mediciner mot depression - nej

Jag har anorexi och/eller bulimi - nej verkligen inte

Jag har sovit en hel dag utan att ha behövt det  - ja

Jag har vaknat gråtande - ja

Jag har somnat gråtande - ja

DÖDEN

Jag hatar begravningar - beror på hur man ser på det

Jag har sett någon dö - ja, djur

Någon nära till mig har försökt begå självmord - ja

Någon nära till mig har begått självmord - inte så jätte nära vän


ERFARENHETER

Jag har tappat bort mig i min hemstad - nej

Jag har sett en fallande stjärna - ja!

Jag har önskat då jag sett en fallande stjärna - ja

Jag har tryckt på alla knappar i en hiss - yes

Har sparkat en kille mellan benen - mm

Har hoppat fallskärm från ett flygplan - nej, men vill

Har lekt sanning eller konsekvens - ohja

Druckit en hel liter mjölk på en timme - pinsamt nog, ja

Jag har medverkat i en teater -  ja

Du har fångat en snöflinga med tungan - kan hända

Jag har suttit på ett tak på natten - mm

Jag har aprillat någon - haha ja!

Jag har åkt taxi - eh, ja

Jag har ätit sushi - ja (fyfan!)

Jag har åkt snowboard - ja, aldrig igen säger jag bara



godnatt


IGÅR KVÄLL/NATT/IDAG

Oboý, jag är ju inte i topp form, om man nu säger så. Kanske känns som att jag har blivit överkörd av en lastbil, haha. Nej inte så illa är det. Men igår åkte jag till Karlholm, planerade att ta det ganska lugnt, men det gick inte så bra med det, haha! Emma och jag hällde i oss som att det vore vatten och resultatet kom. Men vi hade kul, så jävla kul! Fick reda på att Sverige förlorade mot Danmark, inte så bra! Men hur som, jag hade skit kul igår. Haha. Går inte in på detalj.
Somnade imorse, sov typ någon timme och väckte alla i huset, snäll va? Haha, hemskt. Men jag ville få upp Emma som skulle iväg och jobba, fyfan så hårt! Jag var hemma efter 10. Himla skönt. Kollade på film med mamma men somnade ganska snabbt, vaknade igen halv 1. Och har kollat på ännu en film nu. Snart är det mat och efter det ska jag och mamma kolla på Simons match.

KVÄLLENS UTSEENDE



* Zebramönstrad klänning
* Lack leggings
* Svart stor ring

Har inte bestämmt skor ännu, antingen svarta heels eller helt vanliga svarta ballerina typ.

SVERIGE - DANMARK

Det var ikväll det jag, men jag tror inte jag tänker kolla. Haha. Det är ju så tråkigt att kolla på sport på tv:n tycker jag. Istället ska jag till karlholm, till Jennifer där vi ska förkröka lite sen ut på andra äventyr, haha! Men min mamma har liksom glömt mig, eller glömt och köpa ett busskort till mig så jag får se hur det går alltså! Emma svarar inte på sin mobil.. Lyckat! Jag lovade liksom henne att jag skulle möta henne i stan klockan 8, men det går inte så bra nu.. GAH! Vi kommer att vara i karlholm vid 11. Hum. Inte så där jätte tidigt, men får hoppas att kvällen håller i sig så jag slipper ha tråkigt och åka hem 5 min efter jag kommit. Men okej, lite negativt kanske? Jag får göra det bästa av situationen. Och.... EMMA SVARA PÅ DIN MOBIL TACK! :D

HUM...

Jag är nyfiken, hur blev det? Snyggt? Blev du nöjd? Åh.. Tänker på dig goding!


LÖRDAG

Idag ska jag möta upp Emma som jobbar till 20. Vi tar oss till Karlholm, till Jennifer. Och då jävlar ska vi härja, eller? Haha. Nej jag är så uppe i varv sen jag har suttit här och skrattat så går ju nästan inte att blogga. Men jag ska styla syrran lite med lockar och smink senare, lite skoj :) Plus att jag ska hjälpa mamma och slänga mycket skit som vi inte ska ha kvar. Har lite och göra nu känns det som då! Ha det bra och garva till förra inlägget även om du inte fattar, för det är kul! Så jävla kul! Hahaha...


OJ VÄNTA VÄNTA

(intärnskämt mellan mig och dubbelV)

Haha, nu har jag fått skratta av mig såhär på morgon kvisten. Eller jag och Lisa.

Endel av vårt samtal. HAHA!

. sandra säger:
huh? vad vill hon?

 

Du har precis skickat en vibb.

 

L i s a dubbelve , "oj vänta vänta" säger:

men eller hur!

hatarna!


. sandra säger:

JA! Varför lägger hon sig i? Precis som att hon är en bra människa. Vänta, låt mig garva sönder!


L i s a dubbelve , "oj vänta vänta" säger:

HAHA! skönt sagt!


. sandra säger:

haha. ärligt?


L i s a dubbelve , "oj vänta vänta" säger:

haha, asså hon är väl minst lika dålig hon i sånt fall, om inte 1000000000000000000 ggr värre

men hon vet ju ändå ingeting


. sandra säger:

minst lika dålig? är hon bra på nått? haha. Nej eller hur? Mongo från Kongo som inte ens kan dansa. Vilket ALLA kan. Och hon kallade dig kärring, undrar jag vem som rör sig som en kärring och har vitt hår?

Cp störd va fan


L i s a dubbelve , "oj vänta vänta" säger:

HAHAHAHAHAHA!!!


. sandra säger:

Där sättwer vi in "oj vänta vänta!" HAHAH


L i s a dubbelve , "oj vänta vänta" säger:

HAHA OM vi gör!!

Ni fattar säkert ingenting av det här, men jag tycker att det är för jävla kul alltså! Människor som är så dumma i huvudet pallar man inte lägga ner tid på, finns ingen mening. Man bara skrattar åt dom, dom värdelösa jävlarna. HAHA.


 


SORRY BABE!

Förlåt att jag inte kom älskling, hoppas jag inte förstörde din kväll helt. Jag älskar dig, och ville verkligen komma dit idag. Du är bäst! Imorgon ska jag inte vara sjuk, då ska vi ses. Hjärtat!




Jag älskar dig. Du är min bästa vän nu och kommer vara det resten av mitt liv!

<3

MEEEN!

Nu är jag yr igen, för någon vecka sedan var det lika.. Kanske att mina planer för kvällen ställs in? Det vore ju lyckat.. Jävla huvudvärk och yrsel, försvinn!


INTE SÅ TOKIGT

Hade ingenting att göra för en timme sedan, så jag bestämmde mig för att göra en kladdkaka, helt utan vidare. Så nu har jag ätit och det var inte så lite gott det heller, yammie! Nu ska jag kliva in i duschen, sedan fixa mig och åka in till Uppsala ikväll. Antingen Cosmo eller hemma fest. Men kvällen börjar på Cosmo med mina underbara. Så ha en bra dag/kväll/natt!

Grattis till alla studenter!



Ser det inte gott ut? Lite? MEn jag kan säga. DET VAR SKIT GOTT! Kung på baka. Så det så!

GOD MORGON

Jag har gjort lite nytta denna morgon känner jag. Alla bilder på datorn låg huller om buller, så jag tog tag i detta och gjorde allt i sin ordning. Så nu är det så fint så! Hittar skit snabbt, och det är ju en fördel. Tänkte ta och städa rummet nu. Men får se om orken hänger med, haha. Plus att jag är lite förvirrad.. Pratade med Emelie igår och hon bjöd mig till hennes studentgrej, men hon sa aldrig vilken tid jag skulle vara där, alltså hemma hos henne efter.. Det känns ju lite jobbigt.. Kan inte få tag på henne heller, åh! Aja, jag ska kliva in i duschen så får jag hålla tummarna att hon hör av sig om det. CIAO



När man sitter och sorterar bilder hittar man också en hel del roliga gamla pics. Som den här. Jag vet exakt vad som sades under tiden vi knäppte denna bild. Haha. Fyfan. Väcker minnen alltså!

FREDAG NU VET NI

Yes då var det en ny dag, eller morgon kanske natt. Men igår kväll däremot kollade jag och min mor på x antal filmer, och alla var dåliga. Känns ju sådär jätte kul. Men nu har vi sett som skitfilmerna också. Mamma sov genom den sista men det behöver inge veta, haha. SLutade kolla för 1 timme sedan och har inte kommit på något nytt jag ska göra. Kanske sova? Eller kanske fortsätta nörda framför datorn? Chatta? Nej inget låter kul. JO! Ligga och sola, det låter bra. Men.... Klockan är ju lite mycket för det kanske, eller den kanske är för lite. Aja, hur som jag känner mig rätt trött.. Kanske ska släcka lampan? Hm.. Eller kolla på en till film och njuta av mitt sommarlov. Jag kan vara uppe hur sent som helst och sova länge imorgon för det kommer ändå vara fult väder, JIPPIE!

Undra vad som händer ikväll eller jag vet egentligen.. Antingen Cosmo eller hemma fest. Svårt val. Eller? Får sova på saken.
summer


!

SÅ JÄVLA ARG!

YAMMIE

Precis nyss så beställde jag lite kläder och skor. Det var 3 par skor, en kjol, 2 linnen, 1 bikini, 1 tröja. Hum, kommer inte ihåg om det var nått mer. Men min mamma är bäst och betalade allt, för jag inte har några pengar just nu. Jag älckar dig, tack bästa! Och efter det fick jag en räksallad, inte så lite gott det eller. Nu tjatar hon (mami) att jag ska komma och kolla på skräckfilm med henne, jag hatar skräckfilm. Det är inte bra på något sätt. Emma säger att hon älskar skräckfilm och att det inte är läskigt. Hon typ skriker hela tiden, haha. Men jag tror hon tycker det är bra. Medans jag typ inte blir lika rädd men jag tycker det är sämst. Inte ens lite bra. Haha. Helt olika smak där då!

"Sandra, kom och kolla då!" - "Hallå?!" - "Nu börjar den!" - "Äh, KOOOOOOM" - "Om det skulle ta så här lång tid skulle jag kunna hinna med massor andra saker ju!"
Kanske lika bra att lägga sig och glo på skräckis med henne nu då. Får se om jag vågar sova sen, HAHA. Det ska nog inte vara några problem.
SIMMA LUGNT


MITT SOMMARLOV

.... EN BÖRJAN I ALLA FALL, DET HAR GÅTT EN DAG! HAHA

Lite om igår, då jag fick mitt sommarlov.
Jag och mina kära gick ut och åt tillsammans, vi satt där i nästan 7 timmar. Haha, inte så tokigt. Folket borde ju tro att vi var dumma i huvudet. Vi pratade massa skit, drack vin, spelade spel och hade kul. Men sen visste vi inte vad vi skulle göra så det blev myskväl hos Emma, med film. Myspys.

Idag, fint väder och har kanon kul! Eller? Kanske tvärtom. Emma drog till Ellinor vid 2, och jag åkte hem. Så nu har jag typ kollat på top model. Ska kanske städa och kasta massa skit om ett tag, SKÖNT! Plus att det vankas mat på detta.

VAD ÄR DET FÖR SPECIELLT I MORGON?

JO, DET ÄR SOMMARLOV! 

Lite stressad så.. Men det är lugnt, 1 uppsats och 1 prov kvar. Det ska jag nog klara av! Ska göra uppsatsen i kväll och provet den 8:e, dumt att jag inte gjorde provet då det var. Men aja, alla gör väl sina sne steg. 

I morgon kväll? Fest eller myskväll? Det är frågan.. Det får jag klura på under dagen, slutar denna lektion 15, men ska åka tidigare för ska med EmmaPemma till tandläkaren. Hon ska borra! Fattar ni hur det låter? Jätte läskigt! Jag har aldrig gjort det så kan inte säga så mycket, men att borra i tanden kan inte vara det skönaste. Nu lär jag skriva ut min barnbok. Den är klar! WEI.

Jenny skolkar idag, DUMMA!

DUBBEL V, ÄLSKLING

Jag tänker på dig, om det inte vore för min mobil är död och hem telefonen vore upptagen så skulle jag ringa med en gång... Tänker på dig, och hoppas att allt går bra! Hoppas även att du inte blev arg för att jag inte kunde prata så länge tidigare. Jag älskar dig. Du och jag, föralltid! Hand i hand, livet ut. Visst älskling? Du är stark, bäst och underbarast glöm inte det. Glöm inte dig själv nu. Du är viktig, viktigare än skitstöveln! Du har din mening och den är sagt. Han ska få ett helvete och det ska vi se till! Och det ska vi. Så om du känner dig träffad. SE UPP!

Lisa... Vill bara påminna dig om en sak.... "Oj, vänta vänta!" Haha, jag tror att jag dör! Fan så kul det var. Och det som är ännu roligare är att ingen fattar!

UNDERBART, UNDERBART, UNDERBART

Hade inga lektioner idag eftersom jag skulle strunta i att göra mitt prov. Men tänkte åker dit och fixar lite material till när jag ska göra provet. SURE. Jag gjorde provet och kunde typ allt och klarade mig. Underbart! Jag är bäst ingen protest! Jag fick träffa Emma, inte så prokigt det heller. Men såg dock inte "päron" han är så sjukt snygg! HA! Mums mums, men kanske inte ska få för mycket av det goda eller vad säger ni? ;)

ÄLSKAR SOLEN!!!!!! (så alla vet?)

Kom hem vid 1 och gick raka vägen till poolerna med syster och tog mig några dopp, eller sofia säger att hon är en bad kruka men man får slita upp henne, badkruka, HUH? snarare vattendjur! Men vi hade det jätte mysigt. Även om det fanns vissa jobbiga människor som t.ex. "glo" kallar vi honom. Han var oförsämd! Satt och glodde precis som hans ögon skulle ploppa ut. Idiot, haha. Vi åt pommes och godis och spelade lite Yatzy, ja Sofia.. Det är hon som tänker på allt minsann. Simmade några längder med Sofia och Steffy också.. När det blåste för mycket gick vi hem, åt lite mat och chilla. Nu mot kvällningen så cyklade jag, Sofia och mamma till sofia, lämnade cyklarna där och tog oss en långpromenix. Duktiga idag! Simmat + promenad. Har även kollat på CSI och käkat popcorn, that´s it!


RSS 2.0