GODNATT

Ska gå upp klockan åtta så nu lär jag faktiskt gå och lägga mig.

EHH

Du är för mycket, eller för lite kanske jag ska skriva. Eller nej nu blev det fel.. Du betyder mycket för mig och jag visar det, och du visar inte ett skit! Jag är less, snart får jag nog på detta.

DU ÄR ETT ÄCKEL OCH JAG ÄTER POPCORN

Vaknade upp med Isabella och Emma idag. Kollade på film, sen åkte dom hem och jag gick till badet med Simon. Senare besökte vi Solvej och nu sitter jag här. Har fruktansvärt tråkigt och fryser satan! Men mamma är så gó att hon gör i ordning tea åt oss. Mums. Senare blir det mys kväll om jag orkar, för just nu är jag trött, skit trött.

Snart så, inte långt kvar nu!

OM JAG SÄGER ÖN IKVÄLL, VAD SÄGER DU DÅ?

Jag säger: FEST! Ses vi där?

Är så taggad inför ikväll nu så jag har högsta volym på sterion och medans jag städar tar jag ett och ett annat dans-steg. Men detta med skjuts har ju alltid varit ett problem i detta samhälle känns det som. Två av mina kära vänner, Emma och Isabella har ingen skjuts och jag blir galen för jag vill verkligen att dom ska med. Men det är bara att vara upptaderad om vilka som ska dit så man vet att man kan åka typ. Taxi är ett andra hands val. Nej nu ska jag försöka hjälpa dom att fixa skjuts här. Skriver mer ikväll eller imorgon. Nu fixa, för fekke och dansa som fän!

HELA VÄRLDEN ÄR SÅ UNDERBAR!

TIRED GIRL

Klockan är halv 3. Jag har suttit båtvakt med mina päron plus min bror. Dom står fortfarande ut med att vara i det varma och obekväma rummet, men jag fick nog så mamma skjutsade hem mig vid 1, halv 2 då jag ringde Emma och la nyss på. Känner hur huvudvärken tar över och tröttheten växer. Det är nog nu det är dax för att krypa under täcket och släcka lampan. Imorgon ska jag nog ta mig en tidig morgon runda, för att få lite träning under denna dag också. Men nu. Godnatt gott folk!




















CHILL, GRILL, PILL, SILL, DILL, KILL

Ja, rubriken har ju sitt egna liv ibland. Jag menar, det hör inte ihop med texten jag skriver men det skiter jag i.

Om ett tag ska jag sitta båtvakt med Pappa, mamma och Simon. Då blir det mys med film och massa gott skulle jag gissa på. Mysdagar/kvällar är bland det bästa jag vet. Man kan gå runt i mjukiskläder, inte ha något smink och typ allmänt skita i hur man ser ut. Att man bara får vara. Det är underbart. Men inte varje dag utan 2-3 gånger i veckan. Då trivs jag. Idag är en sådan dag, en lugn och mysig dag i slapp kläder och ingen make up. Medan imorgon blir en härjig dag med festkläder, smink och alkohol. I och för sig längtar jag lite, men det är inte på grund av det, det är nog mest för att det är så roligt på ÖN i Hedesunda. Det är en tradition att åka dit på sommaren.



LYCKLIG TJEJ

Kom hem, träffade syster. Tränade och sedan åkte och handlade med Sofia nyss kommit hem då jag tog mig en skön dusch.

Jag har kommit på att jag vill klippa mig, jag vet inte om jag vågar men jag VILL. Jag vill klippa page. Det är SÅ mycket snyggare än långt tråkigt hår, jag vill verkligen så får samla mod nu och ta tag i detta!



HALLÅ HELGEN?

Wipps, nu var det visst måndag och hela min helg har sprungit iväg. Dock har det varit en kanon helg men nu är det vardag igen, det betyder jobb för vissa men inte för mig, jag jobbar inte en dag denna sommar, för det är mitt sista sommarlov. Men jag kan faktiskt tala om att jag inte vill att skolan ska ta slut, alla vill ta studenten men inte jag. Jag vill gå i skolan några år till, jag vill plugga.. Det låter helt sinnes sjukt men det är sant.

I fredags så drog jag till Gävle där Lisa och Beatrice höll hus. Dom hade vistas i Felicias lägenhet i några dagar före jag kom. Men hur som, vi lyssnade på musik och små fixade oss lite, sedan vid 6 rullade Isabell, Donny och Erik in. Då fick vi panik för vi inte hade sminkat oss eller stylat håret. Men det gick bra ändå. Vi spelade pyramiden och vissa blev lite runda under fötterna och andra inte lika mycket. Men sedan stog taxin utanför dörren, det var då vi drog till "Goya" en krog i Gävle, men där var det ju inge vidare drag så vi gick till "Heart break" istället, där var det ganska lugnt också i någon timme sen jävlar blev det ös. Och, ja. Hela högen kom in fast det var 20. Tummen upp för oss! Jag hade en underbar kväll med mina bästa. Det känns suveränt! Somnade väl på morgonkvisten och åkte hem vid 15. Sedan vid 21 så åkte jag till Slem em. Det blev en myskväll med chips och dipp. Igår var vi till IKEA och köpte hyllor och ramar till hennes rum, och målade dock tavlor när vi kom hem. Vid 24 tiden slog vi på "bring it on" och åt morötter och dipp. Mums. Men nu sitter jag här i några sekunder till för jag och syster ska nu ta oss en tränings runda.

PEACE.

CONFUSED

Att bästa vänner ska få bete sig hur dom vill, att göra så man inte betyder något är inte rättvist. Det är det verkligen inte.. Jag vet inte vart jag har dig längre, det är skit jobbigt.. Jag vet inte om jag vill kalla dig "bra vän" ens. Du beter dig så dåligt så jag ser ner på dig. Du är inte den du brukar vara, du är någon helt annan. Vem är du?

MADE

Det blev ingen film, det blev tv istället. Jag och Simon kollade på "made". Det programmet går på "MTV" för er som inte har koll. Och det handlar om en person som har en önskan t.ex. att bli bra på konståkning, inom 5 veckor. Dom får en tränare som kör gärnet med personen till den sista dagen är inne. Då ska personen ha sin första tävling. Det ser så roligt ut, från början är personen hel kass och efter 5 veckor så duktig. Jag vill också vara med i "made" och bli bra på fått och att det bara tar 5 veckor är ju underbart. Men jag får låtsas att jag är med och typ tävla med mig själv. Kanske jag blir bra på nått helt oväntat? Eller? Haha.

Sitter nu i mitt rum och dunkar "Dead by April". Funderar stort på om jag ska hem till Sofia nu, snart. Men först och främst måste jag få ork att ta på mig jogging skorna och typ ta mig dit, helst innan det blir regn kom jag på nu. Himlen är ju rätt grå nu...

I MISS YOU AND YOU KNOW THAT...

HÄNDER I DAG DÅ?

Har inte hunnit med så mycket idag, klockan är 2 och jag är uttråkad. Jag hade så tråkigt att jag kollade på animerade tv-serier och det är illa! Men om någon timme slutar Sofia och då så ska hon färga håret på mig. Men vad ska jag hitta på till dess? Jag har suttit vid datorn i typ 2 timmar, eller lyssnat på musik och kollat på bilder. Men fan vad tråkigt det är. Man blir bara yr och trött av det ju.. Om ändå solen ville kika fram så jag kunde sola, eller typ simma. Det är så kallt så vill inte gå och simma, jag borde för det är så galet skönt, speciellt när det är gjort. Men det är på tok för kallt ute just nu. Nej jag går och slår på en film och äter fruktsallad istället!


MAN KAN JU UNDRA VARFÖR

I går fick jag höra en jätte tråkig nyhet, eller nyhet för mig. Känner mig besviken och ledsen över det. Men tur att jag fick veta. Hoppas alla "vi" får reda på det från personen själv. Förstår inte vad vi gjort dig. Detta ska du få förklara!


JAG ÄR SÅ DUKTIG

Kom nyss in efter ett badminton spel med Simon. Känner mig duktig som har tränat och gjort så pass mycket idag. Snart är maten klar också, det luktar grillat! Mums. Efter maten blir det nog lite sing star eller nått kul med familjen. Men vad som händer senare ikväll är ett stort frågetecken, men skulle kunna tänka mig film kväll med la familia. Nu ropar mamma att hon vill ha med mig till ICA. Och jag vet vem som ska handla melon!


JAG TRÄFFADE MIN ÄLSKLING IDAG

När jag kom hem efter jag åkt med syster så ringde bästa Lisa och sa att hon befann sig i Söderfors. Läpparna hamnade uppe i pannan. Hon var 5 meter i från mig typ, för hon, hennes syster Elin och Elins kompis Pillan låg och stekte på Söderfors badet. Så jag drog med mig Simon och gick dit! Jag simmade 10 längder medans dom andra solade, visst är jag väl duktig? Inte nog med det, jag och Simon ska spela tennis senare också. Det gäller ju att börja hålla i gång, har ju inte hunnit med det under typ hela sommaren! Men nu när foten är bra ska jag skärpa mig och träna lite oftare.

Lisa, du är bäst! Jag älskar dig, för du är så ärlig, och dig kan man säga allt till, det är så himla skönt! Snart vill jag mysa med dig. Bästa vänner sedan många år tillbaka. My Love.

Nu ska jag byta om till shorts och linne, PEACE OUT


YOU MADE IT

Syster min klarade körkortet idag, bra jobbat kvinna! Var nyss ute och tog en sväng, eller vi har tagit två svängar. Gick mycket bra fram, men roligast var när vi skulle säga till hennes sambo Micke, Sofia skulle bara gå och väcka honom och säga det men det skulle ju vara sjukt tråkigt så jag fick mig en idé. Sofia och Simon åkte iväg med bilen och jag sprang och plingade på så Micke skulle vakna och det gjorde han, kom med kallingar och täcket runt sig. Och jag fick ur mig "Skynda dig! KOM! Klä på dig fort och kom!" Och han fattade ingenting "vad är det?!" och jag ville inte försäga mig så jag svarade kort "Men kom bara" Han slet på sig kläderna och sprang ut med mig. Då kom syrran och åkte några meter bort. Micke kollade på mig och sa "Näe, har hon fått körkort?!". Himla kul hade vi i alla fall, och jag är jätte glad för din skull Sofia!

GRATTIS ÄLSKADE DU TILL KÖRKORTET!


THAT'S MY BITCH

Igår var det en sjukt rolig kväll i Hedesunda. Vi hann med ett och annat kan jag ju medge. Först när vi kom dit så kollade vi runt, hälsade på folket sedan bestämde vi oss för att gå in. Entré 200:- vi tvekade för att vi inte hade med oss så mycket pengar, men det var värt det tänkte vi. Men först fick det blir kiss-paus vid stranden. Jag såg då att vakten gick från stängslet och vi sprang ut i vattnet och kom in. Bra gjort my bitches! Isabella var i och för sig väldigt seg så hon höll ju nästan inte på komma in. Sedan levde vi gratis hela kvällen, det vill säga vi payade inte ett skit! Mycket dans och skratt, det gillar vi! Sedan vi 2 var min kära mor på plats och körde hem oss. Tack för skjutsen mammsi! Nu har Bella och Emma åkt hem så jag ska nog umgås lite med familjen ett tag. PUSS på kvällen igår, UNDERBAR!

VI KANSKE SES IKVÄLL?

Nu har halva dagen gått och jag har städat hela huset, känner mig något nöjd. Men är helt slut nu kan jag lova! Nu ska jag kila in i duschen och sedan kommer Emma och Isabella hem till mig, mycket bra! Vi ska för festa lite och sedan blir det Hedesunda Ön ikväll. Vi ska dansa omkring till massa dansband och ha kul. För dom har man alltid kul med.




(Bilden är tagen av Isabella)


BECK

Ikväll tvinga mamma mig att kolla på Beck, just nu är det paus så passade på att sätta på lite The Killers och chattade lite emellan, så kände att jag kunde klämma in ett inlägg här. Snart kommer Simon hem, har inte träffat han på jätte länge.

Imorgon blir det ön med Emma och Isabella förhoppningsvis! Ska du också dit?


<3

Jag älskar mina två syskon Sofia och Simon.
Det finns inget mer jag kan säga än att ni alltid är bäst, och att jag älskar er. Bättre syskon kan man inte begära, ni är precis perfekt för mig. Vet inte hur jag kom och tänka på just er nu, men jag gjorde det och ni två är en av dom två finaste på denna jord vi lever i.




<3


MISS MISS MISS MISS MISS MISS MISS

Sitter och kollar igenom datorn, hittar en massa roliga bilder här. Först och främst, jag saknar mitt "våla-gäng" mina tjejer. Jag vill träffa er snart, alltså.. SNART! Plus att jag såg hultsfred bilderna och känner att jag bara vill dit, nästa sommar är jag på plats igen med nya krafter. Hittade även mycket annat, mycket mer som jag saknar.. Usch, blir tokig på allt detta. Nu ska jag leta mobil, så jag inte känner mig död längre! Har varit utan i en vecka nu!

Alla ni... <3

MYSIGA DAGAR

Just ja, jag har ju en blogg jag också. Kanske borde gå in och skriva några rader? Har faktiskt inte gjort det sen i onsdags natt. Men hur som haver, i torsdags så gick jag upp vid 6 och åkte med mamma, Sofia och Simon till Gävle. Sofia hade körlektion, och det gick galant. Sedan åkte jag hem och åkte till Emma. Där var även Isabella. Vi hade det riktigt mysigt, med massa gott och oss själva. Plus att vi gjorde ett och ett annat bus. Haha.. På fredagen åkte vi till Uddnäs för ett dopp/bad. Men vi låg och solade på bryggan hela tiden istället, eller Bel stänkte ner mig så jag knuffade ner henne i sjön. Stackars lilla! När vi kom hem så kom även Ellinor och hälsade på. Vi hade myskväll denna kväll också. På lördagen åkte vi in på bio, vi tänkte se Harry Potters nya men den var ju fullbokad så vi bestämmde oss för skräckfilmen "drag me to hell". Och det kanske var den sämsta filmen jag sett! Skräckfilm? Nej. Det finns ingen genre till denna film. Emma gav 1/5 till filmen så jag tror jag ger samma. Men fan så snäll jag är om ger det, funderar på en nolla alltså! Så SE den fan inte, den är aldrig läskig och har världens sämsta handling!


Ellinor och Emma tog sedan tåget hem, medans jag och Bel var kvar en timme till i Uppsala sedan åkte vi hem till Emma och mös också. På lördagen åkte Ellinor och Bel hem rätt tidigt så då blev det jag, Emma och hennes la familia kvar. Sedan kom det gäster och då blev det blåbärs paj och glass, inte lite gott! Vi hade en mysig kväll denna kväll också. Idag så åkte alla vi (jag och Emmas familj) till Uppsala. Vid 15 tiden åkte jag hem och nu  ska jag och mamma kolla på "sveriges värsta bilförare".

-.-

Kollat på tv med mamma, det var någon mördar film. Inte så bra faktiskt.. Men nu MÅSTE jag sova. Ska åka till Gävle med mamma och Sofia imorgon så måste vakna vid 6. Godnatt

GÄSP

Jag kan inte förstå att jag kan vara så trött! Somnade 4 imorse, men vaknade kvart i 12, och har sovit hela kvällen nu. Så nu ska jag fösöka hålla mig vaken en stund. Det blir köra med Sofia och mamma sedan någon film, kanske. Varför inte dunka dead by april så man blir pigg och taggad?


DUKTIGT

GRATTIS TILL KÖRKORTET JOEL.

Ta det lugnt nu på vägarna bara, och nu vet jag vem som ska få vara fylle-chaffis! Det kommer ju iallafall få vara DU! Men härligt att du klarade det! Grattis för fän!


READ MY MIND

Emma, min älskling. Jag vet att du är stark, du är starkast av alla. Vi klarar allt tillsammans även det här, även det värsta! Det känns som man bara vill blunda och inte veta vad som har hänt, men det har TYVÄRR hänt. Han var en sådan viktig person för dig, jag vet det och det är just därför jag vill att du ska veta att du är bäst, att du kommer klara av detta. Det är inte lätt att veta vad man ska tänka eller hur man ska göra. För det går inte att förstå. Det kommer ta tid att förstå att detta har hänt, att det är så nu. Men älskling, glöm inte bort dig själv. Du är viktig, allt du vill säga, skriva eller göra är viktigt. ALLT betyder något. Alla vi kommer att ses tillsammans någon gång. Du är min bästa vän, ta hand om dig hjärtat!





HULTSFRED NOLL NIO













<3

...

Jag börjar få nog på att inte göra någonting. Handikapp i foten för fan, jag kan inte göra ett skit känns det som. Kan inte hoppa omkring för har träningsvärk i armarna sen igår. Fan. Nu hoppas jag att mamma kommer hem snart så hon vill hitta på nått kul med mig, sedan hoppas jag på att få träffa Emma, idag och hela veckan!

Nu vill jag ha +30 grader och SOL. Ge mig det!




KOM IGEN NU DÅ EMMA

Lite små seg är jag väl, ont i händerna av dom där jävla kryckorna! Men snart är det över får jag väl hoppas.. För två dagar sedan var foten som en fotboll, igår något normal mycket bättre mot kvällen och idag jävligt öm men det ser rätt okej ut. Det verkar som att det går fort frammåt, om någon dag kanske det är borta och jag vill aldrig mer gå på kryckor! Men efter alla dessa tabletter ska det fan vara bra nu!

Sitter och väntar på mamma (mor som råttan säger) som är och fixar bilen. Fett tråkigt så jag stannade hemma istället. Sofia jobbar (bakfull), Simon sover och pappa (far) är på fiskeresa långt upp i norrland. Så ensam räv i huset. Men jag lider inte, för jag sitter ju och dunkar The Killers!



JUST JA

Joel, lycka till med körkortet FÖRFÄN!

SÄNGEN SOM GÄLLER

Nu är jag helt utmattad. Hur jävla trött som helst, plus att foten håller på att explodera MEN har haft sådan tur ikväll, den har dock inte varit uppsvällt så jag slapp gå runt med en fot som liknar en fotboll, ett stort jävla plus på det. Har mesta dels umgåtts med mina syskon idag och det har varit trevligt, men min syster blev något dragen mot senheten. Ojoj.

Mina ögon börjar dra ihop sig, så det är nog lika bra att fälla ned data-skärmen och bädda ned sig. Gotnatt gott folk!

REST IN PEACE

Emma, detta är svårt för dig. Din vän har gått bort och allt känns jätte svårt och jobbigt för dig just nu. Jag vet det, allt jag vill nu är att du ska komma ihåg att jag finns där varje sekund för dig. Var stark nu min älskling. R.I.P Simon.

PAIN

Fossingen är inte okej, det snackas om infektioner hit och dit. Om det inte skulle bli bättre ska jag äta pencilin och det pallar jag verkligen inte så hoppas att det är bra imorgon!



Bilden är dock från tidigare idag, så den är fyra gånger värre nu.

HELVETE FÅR MAN SÄGA IBLAND

Lite otur har jag också haft i Småland. Men det övervinner inte hur kul jag hade men ville dela med mig lite mer kände jag. Mitt SIM-kort är väck, hittar det inte och mobilen leker kurragömma. Jag har en fot som är stor som en fotboll och kryckor är det värsta jag vet. Har även blivit sjuk och jag måste ha foten i hjärtats höjd hela tiden, fett drygt. Blev också av med några hundra lappar. Men trotts att saker och ting så är det här den bästa trippen någonsinn. HULTSFRED 09, vi ses nästa år igen!

GIMME MORE NÄSTA ÅR

Nu har jag i drygt en vecka levt på snabbmat och alkohol. Inte bra det inte, men fy fän så vi har haft kul, vi hade så kul så jag vill beställa biljetter till nästa år redan nu. Kanske jag borde berätta om min vecka med TEAM ROCKET? Det kanjag göra men måste vänta med bilder för jag inga.

Vi kom dit i tisdags, vi anlände in vid camping området vid 16 tiden och vi drar våra grejer mot entrén, tar oss en paus på gräset då Jenny skriker att hon tappat sin plånbok på festival-bussen som redan hade åkt därifrån. Vi får panik och tar varandra i armkrok till info-festivalbuss och kollar ifall de hade fått in nått men icke sa nicke. Paniken växer och det är fan nära att båda börjar böla. Men så ringer info grejen buss chaffören och allt fixade sig. Tur att det hade ett lyckligt slut. Sedan kommer vi in genom entrén då vädret vänder och det blir spö regn, så vi tar vår packning tar första bästa tält plats. brevid en stor jävla buske. Och ni kanske et vad som händer om man bor vid en buske? Jag kan berätta.. Man ser 100 snoppar och rumpor om dagen, alla kissar nämnligen där. Vårt CAMP som hade sitt namn "TEAM ROCKET" bytte av folket till "CAMP KISS" najs. Vi hade fyra väldigt goá grannar också, fyra skåne killar. Men dom var inte så snälla som vi trodde för dom stack utan att säga hejdå när dom lovat, haha! Jo dom var snälla men dom dissade oss. Viktor kallar vi för RÅTTAN, men skånskt uttal, väldigt kul att säga faktiskt. Vi kollade på en massa band och hade kul. Träffade mycket nytt folk och var lyckliga. Team Rocket (Camp Kiss) för FÄN!

Nej nu är jag trött för hatr ju typ inte sovit på en vecka, så nu blir det mer onyttigheter framför tv:n ska jag be och få tala om.

Om ett tag ska jag kirra filmer, bilder och skojsigheter. TEAM ROCKET, NÄSTA ÅR IGEN!

INTE LÅNGT KVAR NU

Nu är det säng dax, ska upp vid 5 tiden imorgon! Inte kul, men det är värt det. SÅ GODNATT nu drar jag till småland! Hultan här kommer vi, team rocket!


DET BÖRJAR BLI TAJT OM TID NU

I lördags hade jag skit kul. Klockan halv 5 rullade det in massa folk, mina kära vänner. Då vi drack bål, smaskade i oss lite tilltugg och det blev lite paket öppning. Vid 18-19 tiden åt vi middag och efter den så stog det 5-kamp på shemat. Himla roliga lekar men många bangade på shotsen! Klenisar! Vi hade mycket kul kväll hos mig. Vid 23 tiden drog vi ner till en fest som tillhör Söderfors båt -och fiske förening tror jag. Den heter i alla fall "båtfesten". Där man träffade massa gamla vänner och andra med. Jag hittade min vän i baren, där jag också fick gratis drinkar resten av kvällen. Ja, finns väl inte så mycket mer att säga, minnet är inte det bästa. Men jag vet att jag hade kul.

Sen så dagen efter var verkligen en dagen efter dag.. Jag sov typ en timme och sen skulle jag öva på sätta upp ett jävla tält. Men jag gjorde inte ett skit, bara kollade på. Men Emma och Oscar dom kunde det där. Själv så rev jag ner tältet, så jag kan ta lite av äran. Haha. Sen sov jag bort resten av dagen.

Idag, EN DAG innan HULTSFRED så har jag packat, köpt en det sista och fått panik. Jag ska bära på två skit stora väskor, en stol, en radio, ett tält, en sovsäck, två mellan stora väskor och två små. Hur ska jag ens kunna bära detta? Det kommer ju inte att gå! Aja, nu åker jag imorgon klockan 6 från mig bär det av. Och jag åker hem på söndag vilket betyder att jag inte kommer att blogga på ett tag nu. Men hoppas att ni alla har det bra under tiden för jag ska leva som en kung (ett träsk-troll). BYE

NU NI! TEAM ROCKET tar över HULTAN!


PARTY IKVÄLL

Ja, som ni ser har jag inte skrivit på ett tag nu. På 4 dagar. Men som jag förstår har ni överlevt ändå? Men jag kan tyvärr inte skriva så mycket idag heller. För jag har mycket att stå i.

Eftersom jag fyllde 18 barre i måndags så ska jag ha partaj idag. Det blir nog en lyckad kväll med massor av skoj! Jag kan inte avslöja vad som händer, för mina kära gäster vet inte det än. Men jag har mycket att göra innan dom kommer, så jag får helt enkelt skriva mer imorgon.

I natt ska 16 av personer sova i mitt hus. Så jag kan säga att hela över våningen (där alla ska sova) är proppfull! Ska kanske vara lite rolig och ta ett kort så ni får se hur fullt det är med sängar och skit. Haha.

Måste rusa nu. Fixa och dona till halv 5. Då mina kära gäster ska vara på plats.

Ha en så rolig lördag allihopa, för det SKA jag ha!

(TRE DAGAR TILL HULTSFRED!)

RSS 2.0