DET ÄR INTE LÄTT NÄR DET ÄR SVÅRT

Okej, jag är sämst i världen på att plugga. Jag har ännu inte kommit till ro för att verkligen öppna böckerna och läsa och lära. Det är super svårt att bara koncentrera sig när man har blandade tankar som bara flyger omkring i huvudet. Jag kollade på Idol, struntade i att plugga. Men då kom jag dock på en skit jobbig sak.. Jag ska packar.. Packa för fem dagar! Min svaghet är just packning. Jag kan inte.. Jag vet inte hur man gör.. Hur gör man? Imorgon ska jag till Joel, på torsdag till söndag ska jag vara med Emma. Tungt! Vad ska jag ha på mig på lördag? Jag har inte en aning, inte den minsta aningen.. Jag kommer ta med mig allt eller inget. Fan! Varför kan inte jag trolla? Jag vill kunna, det skulle vara så enkelt. Det värsta, absolut värsta är att jag inte kan provet.. Vad ska jag göra nu? Plugga hela natten? Jag orkar inte, allt är jobbigt.

Nu ska jag göra som Jenny och Lasse. Planera. Skriva ned en planerings-lista och köp lista till bålen jag ska fixa till Emmas tjejmiddag/party på lördag. Först och främst borde jag plugga, vi får se hur det går med den biten. Jag försöker..


NY DESIGN

Idag har jag gått i skolan till klockan var fyra någon gång. Åkte med Jenny till stan och sedan tog jag tåget hem. Har inte hunnit med mycket idag, när jag kom hem åt jag mat det var kyckling och ris. Mycket gott! Nu ska jag fortsätta att plugga som jag har hållt på med en stund. Får se hur Judendoms provet i Religion går imorgon, hoppas att det går bra med tanke på att jag käner att jag inte har några kunskaper alls just nu. Missar nog Idol idag med. Surt. Men skolan går före, så är det ju.

Nu är Emma och Jen på "The Studio" i Stockholm. Hoppas det blir fina kort då..

Som ni kanske ser bytte jag från den lila designen till denna, passar bra in nu på hösten tyckte jag. Underbart underbat. Hoppas ni tycker den är någorlunda fin, jag lade inte ner så mycket tid så kan ju inte begära så mycket, haha!

Nu gäller det att plugga hela kvällen. Eller det kommer bli som vanligt.. Jag pluggar inget nu, men imorgon på bussen in till skolan blir det stress plugg.

MÅNDAG KVÄLL

UL.. Har jag skrivit någon gång att jag hatar UL? Om inte så gör jag det nu... Jag hatar UL. Upplands Lokaltrafik. Imorse när jag skulle åka med 06.55 bussen så började jag gå mot bussen ungefär 06:50 (jag bor väldigt nära busshållsplatsen) så ser jag hur den åker förbi, jag kollar på mobilen och den är 06.49. Den är alltid försenad eller förtidig. Kan dom inte bara passa tiderna? Jag blir tokig!

Idag skulle vi ha slutat lektionen 16.30 men Historian var inställd så vi slutade vid 14 taget. Underbart. Kom hem lite tidigare, åt mat och så. Sedan började jag plugga till Religion provet och nu har jag i princip pluggat klart. Det är skönt. Men sedan har vi en läxa, en stor läxa i Historia som måste göras. Allt ska vara klart på onsdag, och jag känner mig inte så stessad. Första gången.

Jag, mamma och Simon kollade även på TV:n klockan 20.00. Idol. Det är ju ett mycket underhållande program. Mycket bra måste jag ju säga! Det blev även lite kolsyrat vatten och popcorn. Mums.

Just ja, skolfotona kom hem idag. Hemskt säger jag bara. Hemskt...
Sofia tyckte jag såg ut som en afrikan på enskilda kortet. Hur ska man tolka det? Hon förklarade sig lite med.. "Sjöjungfru, en ute flicka som är naturlig med fin hy och så" Simon sa "Pocahontas". Nu ser ju vad jag skriver. Inget av detta kan ju bli ett bra resultat på ett foto. Men men.. Och på klassfotot ser jag ut att ha brytit nacken plus ett mongo. Så ja.. Det låter hemskt. Det var hemskt.

Nu ska jag försöka bli ganska så klar med Historian, hoppas alla haft en bra start på veckan.

Godnatt!

JAG FÖRSÖKER ATT PLUGGA MEN GÅR INTE SÅ BRA

Jag känner det. Det är underbart. Snart är den här och jag älskar den. Jag får ta på mig en skön stickad tröja, sockor, mössa, vantar, sjal/halsduk. Man kan ha mysiga picknickar bland de gul/röda löven. Vet ni nu var jag pratar om? Jo, hösten. Allt är så mysigt på hösten. Tända ljus och ha en myskväll. Ha sockor eller fårullstofflor på sig. Mina älskade uggs kan jag snart använda igen. Plus att man kan ut i naturen och ta mysiga promenader. Allt är mysigare. Å så mysigt.
Jag vill ha picknick. Inte nu, men snart! Tänk er, varm choklad eller tea. Några kakor, runda mackor med ost och paprika. Så som man gjorde när man var liten. Låter det inte underbart? Det tycker jag. Hösten är ljuvlig.

Men just nu pluggar jag Historia och Religion. Det är inte lika mysigt eller roligt. Det är mest segt. Jag är klar med Historian om några sekunder och Religionen har jag bara kollat lite snabbt på. Det är så tråkigt att ligga hemma och plugga till prov och uppsatser liksom också läxor hit och dit. Men jag vet. Det måste göras. Idag har jag varit duktig tycker jag, så pass duktig att jag kan sluta nu och fortsätta imorgon. Historia läxan ska in på onsdag och Religions provet är också på onsdag. Jag har då måndag och tisdag på mig. Skönt!

Jag har inte så mycket inplanerat nu i veckan.
Måndag: Skola, plugga
Tisdag: Skola, plugga
Onsdag: Skola (Religions prov och Historia läxan ska in)
Torsdag: Skola, sedan inga planer
Fredag: Skola, vara med Emma
Lördag: EMMA 18 BARRE. Tjejkväll hos henne
Söndag: Söndag är söndag. Chill, sova, äta, långa duschar, plugga. Typ.

Nu blir det en tv-kväll med mamma. Popcorn, en bra film. Underbart.


VART TAR VI VÄGEN?

Tiden bara går, vi träffas inte. Vi träffas aldrig nu mera. Det är synd, för vi hade precis hittat tillbaka till varandra efter en jobbig period förra året, så glider vi ifrån varandra utan att vi tänker på det. Så känner jag. Jag undrar varför vi ses så sällan, vi ses knappt nu för tiden MAX 1 gång per 2 månader och då är det på fest. Det är hemskt att skriva det men det är så sant. Jag vill inte att det ska vara så! Jag menar vi bor bara 2.5 mil från varandra och skjuts finns det alltid. Jag har mamma och du har körkort. Jag fattar inte varför vi inte är som förr. Jag kommer ihåg "Sandra och Lisa tiden" så väl. Det var den bästa och enklaste tiden någonsinn! Jag kommer ihåg vad vi alltid sa till varandra "Hand i hand, livet ut!" Var det inte så älskade vän? Jag kommer ihåg då vi pratade om precis allt, varje dag. Nu kan vi prata en gång i veckan. I skolan. Det känns fel. Totalt fel! Du var den som stog närmast mitt hjärta, dig jag kunde säga allt till. Du var mitt allt. Varför är vi inte som förr. Jag vill! Vad vill du? Jag vet inte ens vad du vill. Så hemskt är det. Vi pratar inte längre. Inte tillräckligt. Lisa, jag behöver dig. Båda två är dåliga på att höra av sig. Det är inte bara en som gör fel. Det är båda. Men bara så du vet är inte detta vad jag vill. Jag vill att det ska vara som förr. Du&jag. Den bästa Lisa. Vart tog vi vägen? Vart tog våran starka vänskap vägen? Allt kan inte rinna ut i sanden. Det får inte det. Jag älskar dig, du är min bästa vän. Jag vill bara att du ska förstå att det är jobbigt att vi knappt pratar, vi umgås inte.. Men vill bara att du ska veta att du har varit en ängel till mig. Du har alltid funnits där, alltid lyssnat och hjälpt mig. Alltid. Tack Lisa! Jag älskar dig.


ÄR VI TILLBAKA TILL DAGIS NIVÅ?

Ska jag kanske poppa lite popcorn, ta fram min iskalla jordgubbe-lime ramlösa, 2 skvaller tidningar och sedan kanske en bra film?

Jag sitter nu i mammas sovrum med henne och Simon. Och det kanske är det västa valet man kan göra. Jag menar Simon skriker, svär (mer än vad ni kan ana), säger fula saker till både mig och mamma, skrattar (åt sig själv), och är dryg, dryg, dryg, dryg. Förr sa jag till Josef (Emmas familjs fosterbarn) att han var dryg. Men varför klaga nu när Simon är minst lika dryg. Jag vet ingen som är så otrevlig som honom, så lätt irriterad människa. Hur kan han må bra av att leva så? Jag skulle vara deppig dagarna om. Jag längtar tills han växer upp och blir som han är när han är snäll. Men han är snäll om man bjuder på saker, säger snälla saker, eller pratar om nått minne som är roligt. Annars går han runt och surar. Det är synd för han är världens underbaraste när han är "normal". Jag vill bara att det ska kännas bra. Han får allt så osäkert. Sedan borde jag inte skriva detta, för när han läser det kommer han bli sur. Jag vill inte det. Jag vill att han ska kunna se det från vår (jag och min familj) sida. Att vi älskar honom, han är lika mycket värd som alla, bara att han går över styr FÖR ofta. Antingen dryg eller sur. Men inte alltid. När han är på bra humör är han världens bästa lillebror. Jag vill bara att det ska vara så jämt. Simon, kämpa. Du kan inte vilja ha det såhär. Man kan inte bli sur över allt.

Som jag alltid säger.. Livet är hårt!


Jag älskar dig ändå, fast du är konstig ibland.


FREDAGS MYS

Igår var jag på Bio med Joel. Mårten, Albin och Theo kollade också. "Flickan som lekte med elden" kollade vi på. Den var skit bra, lite konstigt slut men bra i alla fall. Sen blev det hem gång och  sova. Idag har jag inte hunnit med så mycket, njutit av ledigheten som varade igår och idag. Underbart! Ikväll blir det bara 'fredagsmys' med la familia. Det blir nog Idol klockan 20.00 sedan en film efter det skulle jag nog gissa på. Skönt att ha en dag ledigt såhär, bara vara hemma och ta det lugnt. Det behövs!

Nu ska jag gå och ringa Emma och snacka lite skit. PEACE

HÅRFÄRG HIT OCH DIT

Jag har ett problem som måste lösas. Det gäller hårfärg. Jag har alltid genom tiderna varit blond. Alltid. Förra året provade jag på bruna slingor, det är väl det mesta som jag gjort. Bara det att nu känner jag hur tråkigt det känns med blondt hår. Alla som har brunt hår är fina i håret, inte alla såklart men många. Det är inte lika många som har ljust och lika fint hår. Vad tycker ni? Ska jag våga färga håret brunt? Kanske inte allt för mörkt på en gång, men många säger två kommentarer om mig i brunt hår. "Det kommer passa perfekt med dina bruna ögon och utseénde." Andra säger "Du kommer inte se Svensk ut, det kommer se ut som du är utlänsk." Men egentligen var gör det? Skulle vara hur skönt som helst att komma från ett varmt land. Snygga drag, brun, fint hår. Vad finns det att klaga på? Många tycker också att jag borde vara blond för att det är "ovanligt" med äkta bruna ögon och äkta blond. Men tråkigt att alltid ha samma? Jag måste få hjälp här. Blondin eller brunett?

Några exempel på brunthåriga, som jag tycker är fint:

Kommentera vad du tycker. Allas "röst" spelar roll :)


TJUGO MINUTER KVAR INNAN BUSSEN GÅR

Ja, nu sitter jag här 8 på morgonen och inte kan provet alls. Det är inte bra! Men jag åker dit, provar och gör mitt bästa det kan ju inte bli värre än att strunta i det. Men kanske borde gå och äta lite frukost innan det är dags att gå.


STOPPA TIDEN SÅ JAG HINNER MED ALLT

PANIK... ÅNGEST!

Sitter och kollar på lite bilder. Det är bilder från högstadiet. 7an-8an-9an var så himla rolig tid. Allt vi gjorde var kul, vi gjorde skolan rolig. Jag kommer ihåg när alla fuskade på provet, speciellt kemin. Ludmilla vår dåvarande lärare var så vilsen så hon märkte inte fusklappen i Simon Haugs keps, Cecilia Willéns bok under bordet, Jesper Larssons mini fusk lapp i handen och när jag Emma, Hannah, Palui, Fisen och Steffy satt och pratade och sa alla svar till varandra. Ja, det var gamla goda tider. Sy-slöjden, hemkunskapen med bodil och saltbullarna. Allt hyffs vi hittade på, varje dag, varje sekund. Jag saknar det. När vi slutade nian slutad vi också umgås, vi "högstadie gänget". Jag undrar varför egentligen, men det var väl så att alla gick olika vägar.
Kom upp lite bilder från 1a ring. Det var jag, Lisa, Felix, Tommy och Marcus först. Vi hamnade i samma klass och kände varandra, det var skönt då. Vi hade kul, och alla våra klass kamrater då? Shit jag kommer nästan inte ihåg alla, det känns som 1000 år sedan. Men ack så kul vi har haft det. 2:an och nu 3:an med samma klass har varit både och. Det har gått i race-fart vilket jag inte gillar. Jag blir rädd! Jag vet inte vad som händer efter skolan, jag vet inte om jag hinner med allt och allt känns bara jobbigt. Men när jag tänker 2-3ring tänker jag först och främst att jag är glad över att jag och Emma började umgås, att vi nu är bästa vänner. Sedan mina andra sötkorvar som gör skoldagen bättre. MEN. Jag vill inte att detta ska vara det sista året! Visst jag är trött på skolan, skit trött! Men jag vågar inte gå vidare känns det som. Jag är inte redo, jag vill läsa, plugga och göra läxor. Det är nog mer min grej. Vad händer i sommar? Har man jobb? Vad kommer man att bli? Pluggar man kanske vidare? Till vad då kan man ju undra? Nej jag får panik. Och det blir inte bättre av att jag inte kan Historia provet som är imorgon. Jag har så mycket jag ska hinna med. Jag ORKAR inte! Tre kurs prövningar plus mina I-val och dom ämnerna jag måste läsa. Panik gånger tusen. Det bästa av allt vore om jag hade en tidsmaskin. Då hade jag spolat tillbaka tiden och stoppat litet tag, jag hade pluggat och göra allt det jag ville eller ville få ogjort. Men just nu måste tiden stoppas så jag hinner plugga på Historian, matten, engelskan och allt det som behövs. Jag vill ligga ett snäpp före, men det går inte. Hur ska jag lösa detta på bästa sätt. När jag tänker på projektarbetet så blir jag bara mållöst arg. Jag måste fokusera. Jag klarar detta, det är klart jag gör det. Men klarar allt bara man brinner för det. Livet har en mening men jag måse skapa den, så nu ska jag koncentrera mig mer på skolan och mindre lathet. Jag måste orka plugga, det behövs för att jag ska bygga en bra framtid. Det är så jävla jobbigt men hellre jobbigt nu än sen. Jag antar att du är så uttråkad nu efter denna text så jag kanske kan gott göra dig (eller inte) med att säga att det är säng dags för oss flesta nu. Jag ska läsa igenom Historian 1 gång sen sova. Så Godnatt gott folk.



HISTORA A

Helt slut efter en skol-dag idag. Har inte gjort så mycket egentligen, har bara varit över trött, skrattig och över trött igen. Och sen grädde på moset sitter jag nu och gör läxa, Historia läxa. Det vill säga, jag måste kunna vart ända bokstav och siffra. Vi läser om Medeltiden. Det vill säga årtal, folkvandringar, kristendom, olympiska spel och romerska riket med mera. Det är tur att vi hade genomgång om detta förra onsdagen, vilket betyder att jag inte behöver plugga så mycket, men det krävs lite mer tid om man vill sikta rätt högt. Och det vill jag. Nu ska jag kolla på Idol sedan blir det att läsa vidare innan jag hoppar in i duschen och sen sover några timmar tills det är dags för skola igen.

























EXPO

Färdigt resultat.
Inte så nöjd, men får duga.
Har lektion till halv 5. Underbart! Eller?

PENNA OCH PAPPER

Sitter i skolan och ritar. Vi ska rita en valfri bild och skanna in den i datorn, sedan rita av den i photoshop. Får se hur det här slutar. Jag orkar inte lägga ner så mycket energi på teckningen känner jag för ska hinna med allt annat som ska göras också.
Så blev skissen.

SLUT PÅ DENNA VECKA MED DÅ

Efter en mycket tragisk vecka får vi försöka på nytt imorgon. Det är Måndag och ny vecka.

Kanske jag ska ta och berätta om min helg? Eller vad säger ni? Jo, jag tar och gör det.

Vi kanske kan börja med Torsdag, jag är hemma från skolan. Hela Tierps kommun är nere, p.g.a det hemska som står i mitt förra inlägg. Det tog hårt på Jennifer med tanke på att det var hennes bästa vän. Planen var att jag och Emma skulle ha en mys-dag. Bara vi. Men det gick inte, både hon och jag kände att Jennifer ska vara med oss. Hon FÅR inte vara själv. Hon ska vara med oss för att tänka på annat, så blev det. Vi tre hemma hos Emma. Mys-kväll.

Fredag morgon.. TRÖÖÖÖTT! (vi sover nog lite till, JA tack!) Vid 2,tror jag den var när jag åkte hem till Emma och sedan hem på en gång för lite exta packning. Hade glömt hälften hemma som vanligt. Sen skulle jag tillbaka till Emma, men då övningskörde jag först till Emma, sedan från Emma till Örbyhus. För var det förfest med Josefine och det gänget. Det var en okej rolig kväll. Hade rätt kul. Jag var ju med två av dom bästa! Vid 1 åkte vi hem till Emma.

Igår så började Emma jobba 11, vilket betyder att vi tvingas upp klockan 08:00. YES. Jag och Jennifer åker hem till varsitt. Vid 16.00 tiden åker jag hem till henne igen. Då är det sex-party på G. Men innan vi gick det var det tårta hemma hos hennes farmor. Super god! Bara att man blev PROPPMÄTT. Vidare på partyt, och det var så himle roligt. Men tråkigt nog åkte vi mitt uppe i allt, för skjutsen skulle bort. Då blev det en mysig hemma kväll med Jennifer. Vi kollade på den nyaste Wallander och sedan "I taket lyser stjärnorna". Vi somnade som två björnar som gått i ide efter det.

Nu. Idag, så har jag inte hunnit med så mycket. Men om ett tag ska jag städa för hela slanten.
Skriver nog mer sedan om det inte dyker upp något annat. Hoppas alla har haft en bra helg.

REST IN PEACE

Jennifer pratade alltid så gott om dig. Du verkade så snäll och omtänksam. Jag kände inte dig så, jag visste vem du var. Du var bästa kompis med en av mina bästa kompisar. Jag tänker bara på alla i hennes närhet, som Jennifer, Emil, Erik, hennes familj. Detta måste vara så svårt för er. Tänker på er.. Låt livet gå vidare nu, vi alla ses i nagijala och där hoppas jag att jag lär känna Natalie efter allt bra jag har hört om henne. R.I.P

Jen, va stark du klara detta! <3

Snart ska jag träffa Emma och Jennifer. Mina två bästa.

VILA I FRID, N

Ett besked man inte vill höra, ett sådant som alla vill tro att det inte kan vara sant. Du var inte en person jag pratade med så ofta, vi umgicks inte. Men du var ändå i min närhet för du var en av mina bästa vänners vän. När Jennifer talade om detta för mig fick jag en klump i magen, mest för Jennifers skull. Nu mår hon skit, är hur ledsen som helst och en av hennes bästa vän finns inte mer. Hon är död. Jag vill kunna gära något åt det, mest för Jennifer. Detta kan inte vara sant. Först Simon för 2 månader sedan och det var Emmas kill kompis. Och nu Natalie som var Jennifers kompis. Varför händer detta? Allt händer på så himla kort tid. Båda gick bort p.g.a de blev påkörda. Detta är läskigt och ledsamt. Både Emma och Jennifer, jag tänker på er. Det kan inte vara lätt att förlora en bästa vän. Vila i frid Natalie S.

TRÖTT SÅ INI

Nu har jag kollat på idol, glömde att äta godis så det får vänta tills helgen. Nu är jag så trött, kanske borde gå och lägga mig så jag orkar vakna imorgon.

Nu är det inte långt kvar till helgen. 2 dagar. Snart 1 dag.
Torsdag: Då ska jag träffa Emma.
Fredag: Festa med Emma och Jennifer troligtvis.
Lördag: Sex-party med Jennifer, senare blir det fest med henne och Emma.
Söndag: Chillkväll med film, troligtvis. Finns olika saker jag kan göra, men svårt att bestämma mig.

Nej nu måste jag gå, jag sitter vid mammas dator och Simon är i samma rum = ont i huvudet som fan! Han skriker, skrattar och pratar skit mycket. Det orkar jag inte med när jag är trött. Sedan är hans kommentarer så sjukt dumma ibland så man dör. Nu kilar jag iväg, tar med mig isvatten och myser ner mig i sängen. Låter inte det lockande? För mig gör det verkligen det! Godnatt

JÄVLA ALLERGI

Nu har jag ätit en utsökt middag med min familj. Snart blir idol på tv:n och till det blir det lösvikts godis. Inte så dåligt det inte. Köpte en hel (proppad) påse idag, så nu räcker väl den till jul? Haha. Nej får bjuda bort lite så det inte blir gammalt.

Från igår när vi var hos Joels kusin har jag haft allergi problem, det har inte gått över på ett dygn. Det var häst, hund och katthår som gjorde att jag fick en allergichock. Jag har andningssvårigheter och är svullen. Jätte jobbigt, bara att hoppas att jag slipper medicin (vilket jag inte kommer att göra). Men det skulle vara så skönt att inte vara allergisk mot någonting. Men för min del är det ungefär tvärtom, och det är inte kul. Men många av de saker jag har varit allergisk mot har vuxit bort men dock inte allt. Har rätt mycket kvar, men hoppas verkligen att jag blir av med allt. Att jag en dag ska tåla allt. Precis allt. Så himla skönt!

Nu är det fylla skålarna och slå på tv:n. Idol 2009!

JAG TROR ATT JAG ÄR EN DINOSAURIE

Jag kom och tänka på när jag, mamma och Simon satt och åt mat här om veckan så sitter vi och pratar om kroppar. Simon kommer in på sin egna kropp och påpekar att han är benig. Vi pratar om hur smal han är. Han visar sina ben som står ut lite här och där så säger han "Jag tror inte jag är en människa, jag tror att jag är en dinosaurie" Jag och mamma blir dubbel vikta och garvar ihjäl oss. Det värsta var att han var helt seriös. Haha!




EFTER ETT PAR TIMMAR SÖMN...

... Är jag ännu inte pigg.

Jag tog en snabb dusch igår och sedan blev det sängen direkt. Somnade så fort jag blundade också. Snacka om trött tjej. Nu har jag smällt i mig frukost och Joel har åkt iväg till skolan. Jag börjar inte fören klockan 10.25 himla skönt med sovmorgon. Då har man tid för att slöa på morgonen, som nu. Nu sitter jag och lyssnar på Hoffmaestro såhär på morgonen. Kan kanske inte bli bättre? Jo, det kan det. Det skulle sitta fint med en te kopp och världens största garderob här, precis nu. Då skulle jag vara nöjd. Men nu är det långt ifrån en sådan garderob, eftersom jag bara har en packning, en väska med mig. Men hur som helst, nu ska jag försöka fixa mig lite småtti.

Jag hoppas att alla får en bra dag, hemma, på jobbet, i skolan och överallt!

Jag längtar tills imorgon! Jag ska få vara med min älskling, Emma.


TRE ÅR SEDAN NU...

Skolfotograferingen är dock avklarad. MEN. Inte så lyckad. Hela Uppsala ska få se  mina dubbelhakor, mitt skratt, när jag blundar och när ser ut som ett mongo. Kanske inte det bästa fotot på mig, men.. Orkar inte bry mig. Mongo passar bra. I alla fall till skolan, för skolan ÄR mongo. Punkt slut (om det).

I dag var det tre hela år sedan min mormor gick bort. Det känns som igår för mig, men jag saknar henne varje sekund. Hon var som en vän, en bästa vän och nu är hon så långt borta. Kan inte förstå än att hon inte finns kvar.. Ibland säger man "jag ska till mormor och morfar" så kommer man på sig själv.. "Det finns bara en morfar". Visst det är inte så bara, men jag vill även ha min bästa mormor Berit där. Berit Kristina Johansson. Jag saknar dig, och vet att vi ses någon gång i framtiden (kanske). Du finns i våra hjärtan älskade mormor! <3
Jag kör en tyst minut för min mormor, och hoppas att hon lever ett bättre liv någon annanstans än vad hon gjorde sista tiden här med oss. Hon led och hade värkar som vi inte ens kan tänka oss. Cancer i hela kroppen borde inte få vara möjligt, men det var det. Det var hemskt att se dig lida. Det var ett helvete för oss att se, jag vill inte ens veta hur du kände. Älskade mormor. Jag älskar dig.

Efter skolan tog jag en tripp till Östervåla, vidare till Joel och vi har ätit tårta, spelat Gitar Hero (på mobil), snow board spel, mördar spel och tetris. Nörd är vad vi kallar det, nörd. Nu ska jag snart ta mig en dusch och sen sova. Jag är världens tröttaste och behöver sömn mer än allt annat nu. Jag behöver skönhetssömn. Godnatt

SKOLFOTOGRAFERING

Försov mig en aning imorse, inte bra gjort utav mig men klarade inte av att stressa. Så jag kom till skolan vid 10 istället för halv 9. Och jag ska bättra mig.. Nästa vecka.
Sitter och arbetar med Emma, Jenny, Elina och Jennifer. Vi gör förslag till en mässa och våran grupp ska bara vinna punkt slut!
Vi har bestämt oss för flak och DJ till studenten också. Snart är det dags, så himla snart.. Och ännu snarare är det skolfoto, vilket betyder fejk le, och göra andra snygga posar. Vi tänkte köra vår egna pose.
Snygga tjejer Ex3a

TUDLES

Klockan närmar sig halv elva och jag har inte hunnit med hälften av det jag skulle göra idag. Jag tänkte mig en dag som skulle se ut såhär:

* Komma hem vid halv sju
* Äta
* Städa ena garderoben
* Leta fram ett virus skydd
* Duscha
* Välja outfit till imorgon
* Kolla på TV med mamma
* Fläta håret, tvätta mig, borsta tänderna och sova.

Men icke, sa Nicke. Jag gjorde inte alls de här sakerna. Såhär såg min kväll ut istället (vissa är i och för sig lika):

* Komma hem halv sju
* Äta
* Vara med Sofia i x antal timmar
* Leta efter virus skydd
* Sofia kom tillbaka
* Det blev även lite datorspel (bil, rally) med Simon
* Sedan fortsätter jag pch letar, även hittar virus skyddet
* Suttit vid datorn och kollat runt på bloggar
* Och nu sitter jag här och funderar på en kok-het dusch.

Okej, nu är det så här... Expo hela dagen imorgon, jag slutar klockan 17. Mellan där klockan 15.15 har vi skolfotografering. Inte så nice med tanke på att jag ser totally död ut vid 3 tiden. Men säger bara Smile Bitch!
Godnatt



Tre snygga tjejer i Eriksberg i Lördags.

B SOM I BOUNTY

Nu har jag väl ändå glömt bort bloggen, igen! Men har faktiskt inte haft tid. Men hur som helst, i veckan hände det väl inte allt för mycket. Plockade blåbär och gjorde Sveriges godaste smoothie, det var kanske det ändå som jag kan skriva om? Men i fredags hände ju det ett och ett annat. Så kan ju dra min historia.
Jag skulle hem till Emma, för att ha en myskväll med Emma och Jennifer. Klockan 20.00 skulle vi kolla på Idol 2009. Men Det var ju lite hinder i vägen och jag såg aldrig Idol.
Jag skulle ta tåget till Örbyhus, vänta in en buss som skulle ta mig till Emma. Bara det att tåget som jag skulle med blev inställt, för att någon person hoppade framför tåget. Great! Fick panik och visste inte hur jag skulle göra. Mobilen var sten död och jag kunde inte höra av mig till någon! Kunde inte höra med Emma hus jag skulle göra. Kunde inte åka hem, för hade glömt nycklarna och ingen var hemma. Kollade i busstids tabellen och jag kunde komma till Emma såg jag där. 20.00 skulle bussen vara i Läby och 20.10 skulle en buss gå till Husby (där Emmas låtsas pappa skulle hämta mig). Bara det att bussen från Tierp som skulle vara i Läby 20.00 var framme 20.20. Vilket betyder att jag missade anslutningsbussen och fick GÅ hem till Emma från Läby i kålsvarta mörkret. Jag var livrädd, trött och LIVRÄDD igen! Det finns grävligar, vildsvin och massa andra läskiga djur där. Gissa var jag tänkte på hela tiden? Jo, att det där var min sista stund vid liv. En timme senare är jag framme, trött/sliten som aldrig förr. Samuel var där också, och han ville ha sig en klippning. Jennifer och Emma startade jobbet och jag slutförde allt. Det blev även pingis, film och sova! Mina kära vänner ville ta död på mig den natten för min mobil ringde 100 gånger, det vill säga den vibrerade hela tiden. Sorry (:
I lördags så var det Kulturnatten i Uppsala. Vi var på plats. För fest i Eriksberg, hos Daniel. Vi hade jätte kul, sjukt kul faktiskt. Vid 21 åkte vi till stan för att äta och hämta upp Emma. Vi kollade runt lite på stan och åkte tillbaka till Daniel. Vi spelade och hade trevligt. Det blev en hel del naket för killarna. Haha! Vid 1 så drog jag, Emma och Jennifer ner på stan igen. Somnade inte fören på morgonkvisten och igår var jag ju ganska sliten men Joel kom och gjorde mig sällskap.
Nu sitter jag i skolan, på Expo lektionen och äter bounty.

09-09-09

Ser man på vilket roligt datum det var idag då :)

I natt sov Emma hos mig, mycket mysigt. Sedan var det en seg skoldag framför oss.. Slutade 14.25, kanske inte ska klaga men idag har det varit en negativ och seg dag.

Efter skolan mötte Joel upp mig på stan och vi åkte hem till honom. Vi har gått ut och gått i spåret, kollat på film och nu tänkte vi sova lite.

Hoppas alla har haft en bra dag, jag skriver mer imorgon! Puss och godnatt!


HOLA AMIGOS Y AMIGAS

Sitter nu vid datorn efter en lång dag i skolan. Slutade inte först klockan tickade till halv 5. Historia sista timmen också, inte allt för kul alltså. Men känner ändå att dagen har rullat på¨och allt har egentligen gått bra. Nu är det en efterlängtad kväll på G, om ca en timme ska jag ta bussen till Emmas, och vi ska mysa ner oss med popcorn och kolla på film. Det blir Slumdog Millionary igen! Tredje gången för mig och första för Emma. Den är sjukt bra, hoppas hon också kommer tycka den är bra (Det hon kommer att se alltså, hon har liksom en förmåga att somna till varje film hon ser). Haha!

Jag älskar min bästis mestis!


LÄNGESEDAN NU

Vaknade ganska sliten och Joel idag. Igår åkte vi 2 till Sala vid 2 tiden för att hämta upp Lisa, Katja och Rebecka vid 3. När vi är halvvägs ringer Lisa och säger "Åk klockan 3 hemifrån" men eftersom vi redan åkt så fortsatte vi att åka. Vi plockade upp Rebecka medans Lisa stog i matkön och väntade på henne ett tag. Sedan var vår 3:e vän helt gone. Vi ringde killen hon var med sjuttielva gånger men inget svar. Vi lessnade och åkte hem till honom, lillesyrran hans öppnade och sa att han låg och sov med en tjej. "Jo tack och hon ska med oss hem" sa vi. Vi klev in, gick och kolla i alla rum. Dom var fan inte ens där! Vi greps nästan av panik. Vi ger vårt nummer till syrran hans i fall hon skulle se till dom, och vi åker vidare i Sala och letar. Ingen Katja någonstans. Det började ringa i Lisas mobil. "YES" Där ringde hans lilesyster och sa att dom hade kommit hem igen. Då hämtade vi dom och klockan blev 5 innan jag fick somna. PUST. Vaknade kvar över 1 - halv 2 idag.

Jag har varit väldigt dålig på att upptadera känner jag. Fy skämes! Men har faktiskt inte varit hemma alls och om jag har varit det har jag haft mycket annat för mig. Men nu är jag här igen och skriver några rader om egentligen inget viktigt alls. Fortsätt att läs om du vill veta vad jag har gjort dom senaste dagarna.

Veckan har väl varit jobbigare än någon annan, på grund av att jag och min bästa vän kom i kläm och jag höll kanske på att dö för det. Jag klarar inte av det! Och med tanke på att det egentligen inte ens hade med henne att göra, det var inte hennes eller mitt fel. Det var en helt annans fel och allt gick ut över vår vänskap. Det var fruktansvärt jobbigt.. Men i Torsdags så pratade vi ut och allt blev som normalt. Du och Jag, Jag och du! För alltid min älskling!

Torsdagen fortsatte med shopping för hela slanten. Det blev ett par jeans, ett par jeans leggings, en väska, en tunika och lite mer (som jag inte kommer på just nu). På kvällen så umgicks jag lite med Joel.

Fredags shemat stog det Party på. Så vi fixade oss hos Emma och åt god mat, sedan åkte vi till Isabella för lite förkrök. Tog tåget till Gävle och där skulle festen vara. Men det känns som att allt blev ett skämt. Haha. Jag satt i en soffa typ hela kvällen (och vänta på att något kul skulle hända). Men icke. Däremot så tror jag mina tre vänninor fick ganska kul, haha! ;) Jag tog bussen hem vid 2.

Igår, lördag.. Då var jag först i Furuvik med mina tjejer. Lisa, Isabell, Katja och Rebecka. Vi kollade på apor, kameler, kängurur, påfåglar och mycket mer. Sedan var det Tivolit nästa, oboý. Vilket betyder att man kommer att blir yr? Svar ja! Jag var yr ända till 5 på natten, helt otroligt! Usch hur illajag mådde efter dom där karusellerna. När jag kom hem sov jag ett tag och sedan kom Joel och Theo.

Nu sitter jag hos Joel och spelar musik medan han ligger och halv dör i soffan och kollar på film.

Snart ny vecka, skönt. Det behövs. Då kan man äntligen börja om på ruta 1.


FILMKVÄLL EFTER EN SKOLDAG ÄR UNDERBART

Har gått i skolan idag, endast 2 lektioner så jag ska inte klaga. Bara det att skoldagen började med ett Historia prov, men dock kändes det som att det gick bra! Sedan lektion när alla blev klara. Lektionen efter var Religion, lite tråkigare men jobbar ihop med Jennifer och tur det. Vi gör lektionerna lite bättre känner jag. Slutade efter 14 och åkte hem, så kom Joel vid 17 tiden och nu ska vi kolla på film. Andra filmen ikväll.

Nu ska jag kila. Ha en bra kväll!

GODMORGON

Nu sitter jag här och äter en tropisk yoghurt, och bussen går om 10  minuter. Kanske måste med den då.. Kanske måste åka till skolan vare sig jag vill eller inte?

Jag skulle kunna skriva hur mycket som helst just nu, bara för att få skriva av mig en aning. Men då skulle jag självklart missa bussen plus att jag skulle låta en aning negativ, så jag skiter i det. Jag skriver av mig då jag är lycklig, allt flyter på som det ska, och när jag mår bra. Nu är det tvärtom. Jag är jävligt olycklig, inget flyter på och jag mår skit. Så. Jag vet att det inte är någon idé att skriva nått. Men något jag verkligen inte vet är vad jag ska säga eller vad jag vill för något. Vad vill jag? Jag har ingen som helst aning.

Mitt tea står nog och blir kallt i köket, måste nog gå och dricka upp det. Hörs!

HÅLL TUMMARNA

Nu kan jag ju bara säga att jag har haft en kass jävla dag och kväll! En sådan där som man helst av allt bara vill ha ogjord och glömma om den är gjord. Ska försöka somna nu så jag kommer upp imorgon.

Jag har många önskningar, men ingen verkar slå in..

Godnatt alla läsare!


Mamma (världens bästa) & jag i Kolmården.

I HAVE TO CLOSE MY EYES....

FAN! Varför mig? IGEN?! Jag kan inte säga så mycket mer, jag låter tårarna rinna istället....


DOT DOT DOT

Saker och ting kan vara en engångs grej och man kan förlåta och gå vidare. Man måste glömma saker för att orka med nästa steg. Men när det händer för mycket på en sådan kort tid kanske man måste glömma allt.. Det är ett val som människor gör varje timme. Men jag klarar inte av den pressen, jag gör inte det. Tanken slår mig efter allt jag går igenom hela tiden. Att vara den där tredje är det värsta som kan hända en människa, och jag ska inte låta det hända. Aldrig i livet! Det kanske är skitzofreni? Eller är det ren osäkerhet? Jag vet inte vad det är men jag klarar inte av det längre. Det måste finnas ett stopp, antingen nu eller så rinner allt, precis allt ut i sanden.

Det värsta av allt är.. Vad ska jag säga?

Tack till Lisa, mamma och Jennifer som finns där för mig när jag behöver prata om det.


SAKER SOM ÄR TUR MED SKOLAN JUST NU

* Att jag har Lisa i närheten av mig
* Att Jennifer är här
* Jag lär mig saker och ting
* Vi ska ha världens bästa projektarbete

DET KANSKE KOKAR I MITT HUVUD?

Ja, vad ska man säga? Kanske vara tyst och bara skratta så det syns från utsidan. Men insidan känns inte likadant.
Nu vill jag bara åka hem!
Det som händer idag är kanske inte så mycket.
* Emma följer med mig hem
* Plugga Historia
Jag saknar Lisa, så nu ska jag gå till hennes klassrum och kramas. Det behöver jag nu! Jag behöver henne!

MY BOYFRIEND


EN LÅNG JÄVLA DAG I SKOLAN I DAG DÅ

Sitter och lyssnar på K'naan medans jag måste tänka till och jobba. Scenen måste snart vara klar tror jag. Men idéerna är inte lika pepp som igår, kanske för att jag är Sveriges tröttaste. Snart är det helg och då förväntar jag mig party, vilket det kommer bli också!


Ge mig jordgubbar! Så fantastiskt gott!


RSS 2.0