HELT SLUTKÖRD

Nu känner jag hur mina ögonlock knappt orkar hålla sig uppe. Kanske dags för mig att krypa ner i en skön och mjuk säng? Det låter ju itne lite lockande. Känner att jag sovit dåligt de senaste nätterna, de senaste veckorna. Men ikväll ska jag väl blunda till i tid. Godnatt!

KLIPPA OCH KLISTRA

En hel skoldag är borta nu, underbart skönt! Dagen gick sakta och allt var bara allmänt segt. Hade Expo i några timmar, där vi pysslade lite. Gjorde en skiss på scenen och sedan ritade upp den i datorn och grejade lite, sedan Historia i 2 timmar. Jag är helt slut! På onsdag så har vi ett prov i Historia också, det vill säga att jag måste plugga.

När jag, Emma och Jennifer gick på stan idag så kom tanken att jag var med barn (ett skämt). Min mage var allmänt uppsvälld och stenhård precis som en gravid mage, det skrämmde skiten ur mig kan jag ju säga! Men nu är det över så det var som tur var ingen bulle i ugnen. Haha.

Idag blir det inte så mycket att göra. Jag och mamma ska städa mitt rum, sen ska jag kanske kolla lite i matematik boken och lära mig lite nya tal (fast matematiken som jag räknar nu kan jag redan).

Just nu är jag upptagen med annat, bland annat så sitter jag och njuter av lugn och musik. Kanske ska göra det i 30 minuter till innan det är dags för städning.




Ta mig tillbaka till HULTSFREDFESTIVALEN!
PEACE


NY VECKA, NY SANDRA?

Då var det måndag igen nu då. Sitter i skolan och vill HEM. Är världens tröttaste tjej. Haft en bra helg med start av mys sedan alkohol och sedan mys igen. Träffade Emelie i fredags och åkte hem mot kvällningen, då stog det party på schemat. Sedan så lördag och söndag blev mys med film, grönsaker och dipp, popcorn och choklad. Efter det goda så får jag kanske en slitsam vecka? 
Sitter nu bredvid Jennier och lyssnar på musik, lektionen är igång och vi håller på med att fixa till en scen. Så lär väl fortsätta med det då. 
Ha en bra dag!

AT SCHOOL

Helt sliten, och ner tryckt i skiten? Kanske skulle passa in perfekt just nu. Sliten är jag för att jag somnade mitt i natten vid halv 3 och skulle upp 05.20. Försov mig till kvart i 6 ungefär. Men hade en rolig dag/kväll igår med mamma, Sofia, Micke, Alexandra och Björn. Först efter skolan åkte jag, mamma och Sofia och åt på Kina. Mumsigt värre, men alla vi blev så mätta så vi knappt kunde gå. Sedan åkte vi vidare till Sandviken och badade på Parkbadet. Det var jätte mysigt och vi hade det jätte bra. Men kom hem rätt sent och somnade ännu senare.

Nu ska jag fortsätta och vara aktiv på lektionen, Formgivning. Lets go Em.

TÄNKTE MYSA NER MIG I SÄNGEN NU JAG

Nu är filmen slut, kollade på Slumdog Millionarie för andra gången. Nästan alla tycker den är värdelös men jag tycker den är bra. Den har ju en handling som är spännande, hemsk, och bra. Men med tanke på att det är en skoldag imorgon med så kanske jag borde tänka på min sömn. Och därför säga God natt till er alla.

VISIT I HUVUDSTADEN IDAG

Ja, först så kan jag ju lägga någon ynklig rad om gårdagens inlägg "KNIVHUGGEN MITT FRAMFÖR ÖGONEN PÅ MIG!"  Jag såg nämnligen några som hade kommenterat, och svar ja. Det hände i lilla hålan Söderfors, och det är som sagt för jävligt! Det är galet! Man kan ju inte ens gå här utan att behöva oroa sig, det känns ju inte allt för bra! Men hur som, det jag vill säga att det finns folk till allt och folk som blir upphetsade och gillar att förstöra för andra kan dra åt pipsvängen! Det är idioti! Skämmes att ni nu som gillar sådant, gör det.

05.15 RING RING RING! (väckar klockan)
Helt galet trött, snoozade till 05.40. Då blev det sminkning, hårstyling och välja kläder. Jag klunkade i mig lite tea under tiden med. 06.20 skulle jag packa ihop mina saker för att gå till bussen som för övrigt gick 06.28, händer det en mycket komisk sak. Eller? Nej inte så kul faktiskt. Jag skulle ta med min nya termos-mugg som jag hade haft i tea i. Bara det att jag, klumpen själv glömt att skruva åt locket tillräckligt så jag och mamma står och torkar ur min väska till 06.27 sedan fick hon skjutsa mig till bussen och jag hann med. Och efter lite krångel med missförstånd hit och dit kom vi på bussen vid skolan som skulle ta båda EXPO klasserna till Stockholm. Vi gick på Lindvalch dom ställer ut ett litet museum om IKEAS historia. Sedan åkte vi vidare till Rosendahls, där vi åt lunch och mös runt. Kom hem 19.30 och nu sittetr jag här framför datorn och skriver ett blogg inlägg.

Mamma och Sofia ropar. Nu blir det film mys med två av de bästa. Kan det bli bättre? Plus att det bjuds på grönsaker/chips och dipp! Jag älskar mitt liv. PUSS. Haha!

.....

Håll mig hårt, eller släpp mig helt

KNIVHUGGEN MITT FRAMFÖR ÖGONEN PÅ MIG!

Idag innan middagen så skulle jag, mamma och Simon åkte till ICA för att handla lite extra till middagen. Bara att när vi skulle parkera stog det 2 ambulanser, 2 polisbilar sedan kom även en polis motorcykel. Söderfors samlades på några minuter och ingen visste vad som egentligen hade hänt. Sedan kom en pojke fram till oss och sade att en kvinna hittades medvedslös och knappt vid liv. En helikopter flög in i byn och vi som stod där höll på att blåsa bort. Grus i ögonen och sönder piskad på benen. Härligt det. Fick sedan reda på att denna kvinna som de nästan inte fick i liv hade varit ute och gått med sina hundar och två killar hade kommit och cyklat bakifrån och hon aktade sig för den killen som kom från vänster sida och när killen från höger sida cyklade in i henne fick hon en kniv i magen. 15 cm in, rakt in. Sjuksköterskerna fick knappt liv i kvinnan. Men de är osäkra på vem som är gärningsmannen. Det finns två alternativ. 1. Hon hade den i fickan och ramlade så hon fick den i magen. 2. Den killen som kom från höger sida kniv högg henne. Det är ju helt sinnes att man inte kan gå säkert någonstans! Inte ens i vår lilla by. Det är SJUKT. Vad kommer att hända med vår värld? Hur kommer det att sluta. Kommer männiksor tycka om att mörda/skada/misshandla och förstöra andras liv för alltid? Det är så galet. Hur kommer ens en sådan tanke upp?!


OUPS, HAR JAG GLÖMT BORT ER?

Där ser man. En helt helg har visst rullat sin väg och jag har inte kikat in i bloggen en endaste dag. Har inte varit hemma, inte haft en dator i närheten, eller inte haft tid med att blogga helt enkelt. Men mina dagar nu i helgen har varit jätte mysiga! Jag startade helgen i Fredags vid Toften ett ställe mitt ute i skogen. Där blev det bad (vilket jag ångrar, det var ISKALLT!) sedan blev det även till att grilla korv och hemma mys kväll och film. Lördagen blev lite mer "vild". Vid 6 tiden var det kräft -och räkskiva hos älskade Lisa. Det var jag, Isabell, Mathilda, Lisa, Madde och Katja som befann oss där. Förkröket hos Lisa höll väl på till 22 tiden då Lisas far körde ner ett gäng onyktra tjejer till skogsvallen i Östervåla. Ja, kvällen där började väl en aning tomt, sedan var det sagt att det blev en 300 personer. Mycket dans, skratt och yrsel. Haha. Men det var en godkänd kväll, helt klart! Söndagen blev lite mer slappt. Film, chips och dipp och bara allmänt söndag.

Imorse kanske jag gjorde en av mina 99 egenskaper. Jag var klantig. Igår kväll hade jag bestämmt mig för att gå upp klockan 06.00 för att duscha och fixa och hinna med bussen som gick 06.55. Men mina planer kraschade såklart och wipps, där hade jag försovit mig första skol-veckan. Gratulerar Sandra, verkligen! Välkommen till mitt verkliga liv säger jag bara. Jag vaknade 08.36. Ingen väckar klocka väckte mig denna morgon i alla fall. Kom till skolan, hade missat hela MDK B lektionen och halva Expo lektionen. Men det gick bra ändå faktiskt. Jag har bestämmt mig för ett projekt jag ska göra som projektarbete. Det ska ta 100 timmar och ha en betydelse och en mening. Och det känner jag att det har. Så önska mig lycka till! Hade även Historia A senare på eftermiddagen och där fick vi ju bara 2 läxor. Fint det! Det är ju bara för mig att starta pluggandet nu känns det som. Fick även en mattebok av min förre detta Matematik lärare "LOJ" (Lars-Ove Johansson, eller nått sånnt) Och han sa även att jag skulle göra en kursprövning. Vilket innebär att jag ska lära mig en hel mattebok på 370 sidor på någon månad. Först skulle jag bara göra ett prov eftersom jag missade ett prov och därför fick jag IG i kursen. Men det hade dock gått så lång tid att jag måste göra om allt. Tur att jag inte har så svårt för matte. Men man kan ju säga att jag har mycket att stå i. Matten måste jag göra hemma, på min fritid. Men eftersom min bror är ett super snille och gjorde Matte A kursen på 1 dag, PÅ 1 jävla dag, det är sinnes! Men mamma skulle betala honom för att hjälpa mig, sedan betala mig när jag är klar med hela kursprövningen. Najs känner jag!

Nu ska jag läsa artiklarna "Dinosaurier utplånades av meteoritsvärm", " Gamla Uppsalas historia", Arkeologi och naturvetenskapliga metoder". Hoppas det låter kul för er, men för mig låter det fantastiskt tråkigt. Men jag måste försöka för på onsdag ska allt sitta som smäck. Vilket jag inte tror att det kommer göra men va fän. Nu kör jag! JAG KÄMPAR JAG!

TIRED GIRL

Är för trött för att notera något stort i detta inlägg ikväll, får återkomma i morgon. Men idag och ikväll har jag befunnit mig i Uppsala med Therese. Mycket roligt har vi haft det. Känner att jag inte hade träffat henne på si sådär 1 år!

Mer imorgon. Nu säger jag godnatt åt er alla!

IMORGON SMÄLLER DET

Ja hej alla läsare, nu sitter jag här med datorn framför ig, inte nog med det. Detta är även min sista sommarlovsdag -NÅGONSINN! Förstår inte hur tiden springer iväg, jag kommer liksom ihåg när jag började 7 och tyckte tiden gick fort men nu går jag mitt allra sista år på gymnasiet. Jag har ångest! Jag vill ha mer sommarlov och jag vill aldrig sluta skolan. Jag vill inte söka jobb, och jobba. Jag vill gå i skolan. Usch! Men hur som helst så måste jag sova om ett litet tag för jag ska orka upp imorgon också..

Idag har det varit en mysig inne dag utan spel. Det har varit film. Jag och J såg både StormBreaker och Big Mamas house. Men nu håller ögonlocken på att rulla ner på mig. Så nu ska jag lägga ifrån mig datorn och släcka lampan!

Hoppas jag överlever morgon dagen också!


GODMORGON

Igår så spelade jag FarmVille i en timme innan Simons match och jag steg i level hela tiden och sålde plantor som bara den! Haha. Har man härligt liv eller? Men hur som helst, Simons match var mycket spännande. Första halvlek ledde Söderfors med 3-0 och i andra blev det först 3-1, sedan 3-2 och även 3-3. I sista minuten så gör Bror, Simon det avgörande målet och där slutar matchen. Söderfors vann med 4-3. Dom mötte Storvreta. Sedan när vi kom hem så blev det middag. Och sen... Spela! Haha! Jag känner att jag lägger ner för mycket tid på min farm, men har ju inte så mycket annat att göra. haha.

Nu ska jag nog spela ett litet tag till, sedan ska jag måla med mamma. Rustningen håller i sig och nu håller vi på med källar-trappen!


Imorgon kommer Emma hem. På tiden kanske man ska skriva? JAG SAKNAR DIG.

FOOTBALL

Idag klockan 18.00 ska jag ner till Söderfors idrottsplats för att kolla på min bror Simon när han spelar match. Lycka till och gör nu en bra match och visa vad du går för!



Love you!

HEMKOMMEN FRÅN KOLMÅRDEN

Haft en underbar semester med mamma, Sofia och Simon. Vi drog i väg till Kolmården i Torsdags och kom hem igår kväll.
På Torsdagen var vi i tropicariumet och kollade bland annat på fladdermöss, apor, hajar, spindlar, ormar, krokodiler, fåglar, grodor, skorpioner, rockor (som vi även klappade), fiskar, ödlor, sköldpaddor, och lite mer djur fanns även där.

På Fredagen så besökte vi kolmårdens djurpark. Vilda djur. På riktigt. Det var häftigt, men tänker inte räkna upp de djur jag såg för det var SÅ många. Men delfinshowen rekomenderas verkligen, det var grymt! Det var roligt, spännande och en härlig upplevelse. Det var i och för sig allt. Precis allt där inne. Plus att jag åkte karuseller. Mahaha! Ja, mitt i berg -och dal banan så fick jag ur mig "JAG ÅNGRAR MIG, JAG VILL INTE!" Mamma sitter och garvar i hjäl sig för att jag har typ ångest att jag satte mig i karusell jäveln. Haha. Mamma och Simon skrattar sönder och jag... håller på dör. Men det värsta är att det var kul. Haha!

Lördagen blev ingen djur dag, det blev en bad dag på fina klippor. Vi hade det väldigt mysigt. Längst stranden så gick vi och letade maneter och fann hur många som helst! Vid 13 tiden öppnade campingens vattenrutchkanor. Jag, Sofia och Simon var ju som värst i dom. Haha. När man svängde i en kurva höll vi på att flyga ur själva kanan. Haha! Men det var skoj!

Finns inte så mycket mer att säga än: ÅK DIT!

Bilder kommer senare för alla har inte kommit in i datorn och orkar inte vänta. PEACE

GIVANDE DAG

Vad har jag gjort idag?Åkt buss och tåg, ätit mat, sms:at, pratat i telefon, suttit vid datorn och kollat på film. Känns som att jag inte har hunnit med ett dugg. Skit dag. Jag har inte ens packat och imorgon morgon åker jag till Kolmården. Kankse inte så smart av mig! Men nu ska jag sova så jag orkar upp typ 5-6 imorgon. Tillbaka om några dagar igen.

SEE YA, DON'T WANNA BE YA
kolmården


O'YES!

I Söndags så åkte jag hem till Emma. Till EMMA! Jag trodde verkligen inte att jag skulle få träffa henne fören skolan började, men chi fick vi. Vi träffades och dagen där på åkte hon iväg till Spanien och jag åkte till Östervåla. Lite skillnad kanske, haha! Men jag umgicks med mina söta små frön, Lisa, Pernilla, Isabell och Katja. Vi hittade på ett och ett annat bus. På måndags kvällningen grillade vi räkor och champinjoner med aioli. Mycket utsökt middag. Sedan skulle vi bada och festa loss med våra Engelska pojkar, men det hände lite väl pinsamma saker där så det blev film kväll istället. Vi såg Unborn och The Women. Jag tycker egentligen inte att någon av dom är bra. Jag hade sett Unborn innan vi såg den och den var inte topp filmen andra gången jag såg den heller. The women var hel kass. Hel rutten! Se den INTE! Jag, Lisa och Katja blev själva efter ett tag och sedan var det läggdags. Tisdag förmiddag åkte jag, Lisa, Bella och Julia till Valbo och ingen av oss hittade någonting, mindre härligt! Sedan på kvällen mös jag med Lisa en stund sedan befann vi oss och skämde ut oss på Våla ett tag. Sedan träffade jag Joel också. Sen var det bara att säga Godnatt. Och nu är det en ny dag, och det har inte hänt ett skit!

Mamma, Sofia och Simon imorgon åker vi.

Sen vill jag att Emma kommer hem NU!


SER DET LOVADE UT?



Mitt schema är rätt okej fram till vecka 49. Då kan vi prata om proppat schema!



Jag kommer inte göra annat än plugga, plugga och åter... Plugga! Den 19:e Augusti är det dock skolstart för min del!


FÖRSTÅ BARA ATT JAG ÄR RÄDD OM DIG, OM OSS

Efter alla om och men så klarade vi av att lösa detta med. Det värsta jag vet är att tjaffsa men jag vill bara att du ska veta alla mina känslor även de onda. Sådant måste man när man är så nära, tyvärr. Men let's stryka ett steck över detta också då. Okej?

NOTHING SWEET ABOUT ME

Idag så har jag badat och äben simmat. Jag har tränat kan man ju faktiskt säga. 22 vänder i Söderfors poolen, medan Joel pallade med hela 7 vänder. Duktigt av mig tycker jag! Kom hem vid halv 6, helt tärd. Sedan så åkte Joel hem vid 19-19.30 tiden. Jag fick ingen ro till någonting så jag satte mig och lyssnade på The Killers och funderade på vad jag skulle hitta på för någon ting. Just uppe i låter "Read My Mind" så kom jag på att jag inte hade ritat en seriös teckning på hur länge som helst. Efter 40 minuter var två teckningar ihop kladdade. Eller det låter konstigt. Jag ritade två teckningar på 40 minuter helt enkelt. Sedan så lyssnar jag vidare på musik och försöker hitta insperation till något jag kan rita på en tredje teckning. Jag hade nog bara glömt hur kul det är att rita.

TÄRD TJEJ, ELLER HUR JENNY?

Sitter här vid datorn. Utan Emma, hon som jag skulle vara med idag. Men hon är med Isabella istället. Tur att Jenny är online så vi pratar lite roliga stunder här. Och när man är trött och sliten så heter det tärd, för dig som då inte vet det alltså. Snart får jag besök i stugan, känns som det är eftermiddag men det är natt. Helt otroligt!

Nu är jag lite för upptagen för att sitta här och knappa. Jag ska instället poppa popcorn och göra lite bubbelvatten.
Godnatt.

GIRLS JUST WANNA HAVE FUN

Igår kväll stryker jag ett sträck över, eller inte allt. Men mesta dels allt. Det var kul när Clara, Amanda, Simon och Samir kom hem hit.
Hur som haver, idag så vaknade jag kvart över elva och somnade vid 6 imorse. Lyckad natt, eller? sedan vid 12 så ringde syster min och sa att jag skulle komma ner till badet, vilket jag gjorde på dirr. Badat, simmat och dykt hela dagen så huvudet är överfullt med vatten känns det som. Micke och Björn gjorde mig sällskap när Sofia drog iväg till jobbet. Träffade även två söta töser där, mina två godingar Lisa och Pernilla. Mysigt att träffa på dom bara sådär tycker jag ju.

Ikväll har Emma lovat att vara med mig. Får se hur det blir. Blir det fest, hemmakväll, bio, mat eller vad blir det? Vi känner för att ha kul i alla fall. Om jag inte miss minner mig. Men det kanske inte blir nått av våra möjliga val.

Ha en bra Fredags kväll!


MÖRDARNA

Ser man på, nu bloggade jag visst inte igår. Men kan bero på att jag knappt haft en ledig tid till att sitta vid datorn. Jag har badat nu i 3 dagar i rad.

Idag fick jag frukost på sängen, inte dåligt. Sedan gick blev det bad och sol för hela slanten. Sedan gick jag och J hem för att laga mat. Det blev kyckling sallad, och alla fyra (Simon, Samir, Joel och jag) blev mätta som fyra jag vet inte vad. Hur som helst så har Joel åkt hem, Simon och Samir gick över till Amanda. Medan jag sitter ch väntar in syster och lyssnar på The killers. Efter Hultsfred så känns det som jag jämt lyssnar på dom, jämt! Men det är väl inte så konstigt.. Jag menar, lyssna och jag lovar att du kommer att älska det. Jag har fått min Syster Sofia att älska dom nu. Så framåt går det ju. Ge mig mer HULTSFRED, TACK!

Imorgon får jag troligtvis träffa min älskling. Hur underbart är inte det då? Jag menar, hon åker till Spanien om några dagar och är borta tills skolan börjar. Shit pommes frites, vad jag kommer att sakna henne! <3


HOHO KOKO VAR ÄR DU?

Sitter här och väntar in syster Sofia, vi ska ju nämnligen gå och bada tillsammans men hon dyker aldrig upp tycker jag. Medan jag väntar så sitter jag och tänker hur mycket jag saknar min vän Jenny "Stickan Hündin" Sundström. Jag har inte träffat henne på flera veckor nu. Och det är inte okej. Men hoppas att hon kan ta sig en fika med mig i veckan, för vi har liksom så mycket att prata om. Okej Jenny? Vi ska ses, typ snart eller typ nu! BUSS BUSS

Jag älskar min Hündin!

.

Godmorgon är väl trevligt att börja med en tisdags morgon? Nu sitter jag här med mamma och pappa som springer omkring i bakgrunden, fast jag chillar och äter rabarber och hallon. Dags för att ta sig ett dopp i poolerna nu. Hörs senare!

BECK

Efter en dag med sol och bad, klippt gräset och ja, övningskört så ligger jag och mamma framför tv:n och kollar på Beck. Nu när det ändå är paus så ska jag nog gå och poppa lite popcorn sedan efter Beck blir det sängen.

Puss och godnatt.

MYSIG BÅTTUR MED MINA PÄRON

Vaknade vid halv 10 i morse, då blev det lite frukost och tv-tittande med mamma i typ 1 timme. Sedan bestämmde mamma sig för att klippa gräset, men jag ville ta mig en båt tur med mor och far. Så jag klippte gräset (för att få åka ut med båten så fort som möjligt) och det var lättare sagt än gjort. Jag var skit snabb och det blev ett perfekt resultat. Har jag inte sagt att jag är bäst? :) Medan jag klippte gräset var vår farbror på en liten visit hos oss eller han är fortfarande kvar men haha. Sofia kom också förbi en sväng, och vi tog oss en liten mysig åk tur i hennes nya bil. Den gick mycket bra. Men nu! Nu efter många om och men ska det bli av, våran åk tur med båten. Det kommer bli så mysigt! Hemma igen om ett par timmar skulle jag väl gissa på.

Ha en bra dag!

SARU ATT JAG VAR EN KLANT?

I kväll har jag kollat på film och käkar popcorn, minns inte vad filmer heter men Jude Law var med i den, han var också huvudperson. Han är ju grymt snygg alltså! Hans sätt att vara, prata och skratta. MUMS. Men mamma var dock lite komisk. "Har han sådär håriga armar? :O" Och jag skrattar då säger hon "Men han är ju typ varulv!" Haha, hon är rolig hon min mori. Men faktiskt så hade han håriga armar, men inget man lägger märke till egentligen. Söt du är mammi.



Sen kanske jag kan säga att jag nyss gjorde bort mig, eller jag skäms inte men jag är väl lite smått klantig. Jag skrev ett sms till en vän nyss. Sms:et nöd såhär: "Dudå din bajs, du bara sover!" Hur ofta skriver man så? Inte ofta. Inte nog med det. Jag ska skriva in dess nummer men råkade skriva fel i slutet för de tre sist siffrorna skulle kanske vara 345 men jag skrev 453 (siffrorna är påhittade). Duktigt. Jag kollade upp vem jag skickade och det var någon tjej i Stockholm. Hon lär väl bli snopen när hon ser detta sms sedan. Haha.

Imorgon ska jag in handla allt med mamma som jag behöver medans dom är i Norrland. Sedan vet jag inte vad som står på spel, det ända jag vet är att jag ska sova nu. GODNATT.


FINALLY

Fick liv i min Emelie precis och vi pratade ett tag. Kom bland annat fram till att vi inte har träffats på himla länge och sant som sagt, det har vi inte gjort helller! Knappt så jag inte kommer ihåg när det var sist. Hela mitt sommarlov har gått och vi har inte träffats. Hon fyller i mitten av April, och hon har inte ens fått sin present av mig. Det känns ju lite halv jobbigt att vi bor 2.5 mil i från varandra och ses 2 gånger om året. Det vill jag ha en ändring på! Vi tar tillbaka den gamla goá tiden nu tycker jag! Vi bestämmde träff någon dag nu i helgen, det känns underbart för jag saknar henne så grymt mycket!


KOOL TJEJ

Nu har jag gjort upp mat-lista medan de dagarna mina föräldrar är borta. (Tisdag till Söndag). Det är bara massa gott ska jag äta, mumsigt värre! Nu när jag är klar med det så ska jag nog försöka få tag på mina vänner, vilket är omöjligt. Antingen sover dom (?!) eller gör nått eller jobbar. Fan vad alla är upptagna nu känner jag. Bäst för mig att börja bli lite med busy nu? Haha, nej jag är ganska upptagen av mig men fan inte idag! Nej nu ska jag få liv på ina döda vänner.

UNEXPECTED NIGHT

Igår klockan 22 så rullade det in en bil på gården, det var Joel som kom för att hämta mig. Vi åkte hem till honom och kollade på film, sedan hälsade vi även på familjen hans i deras stuga. Kvällen blev kanske lite oväntad med tanke på att jag hade planerna fest eller Emma. Inget av det blev det men jag hade en trevlig kväll i alla fall. Kom hem efter 4 i morse och somnade inte först klockan var 5 ungefär.

Imorgon så åker min mor och far upp till Norrland, närmare bestämmt Latikberg i Vilhelmina. Vilket betyder att jag kommer att vara ensam i en vecka, eller så tvingar jag nårgon att bo med mig. Haha. Bror kanske kommer hem från Gävle också. Men en vecka utan päron, vilket betyder att det är jag som lagar mat, tvättar och diskar. Tur att jag kan det så jag inte behöver skämma ut mig och typ fråga grannarna hur man sätter igång diskmaskinen. Men nemas problemas, detta ska Sandra Olsen klara av med noll problem. Den du!

Idag, vad tusan händer idag? Jag ska typ kolla vad som finns i frysen så jag vet vad mamma ska handla hem för gott till mig. Jag ska bestämma mat själv i en hel vecka. Underbart! Sen så kanske jag ska ta mig en tränings runda och hitta på nått lite mer roligt ikväll kanske? Det tvekar jag dock på att jag kommer att göra, jag lovar att det blir film. Men film med mamma är rätt mysigt så det skulle funka. Hur som, nu ska jag inte här och nörda framför datorn, jag ska nog göra lite nytta istället. Som? Ja, det vet jag inte. Typ städa kanske. Eller simma kanske? Aja. BYE.

Jag saknar mina vänner. Alla mina vänner. Saknar mina bästa mest av allt. Vill ses snart. PUSS

LÖRDAG

Nu har jag och Emma bott hos Isabella i 2 dagar. I torsdags hyrde vi 2 filmer och satt uppe hela natten för att få se båda sluten. Jag och Emma kämpade oss igenom detta medan Bel var trött och gick till bedden väldigt tidigt. Vi såg Benjamin Buttons otroliga liv och den handlar om en kille som föds gammal och blir yngre med åren och det blir ett och ett annat problem i filmen med kärlek, familj och jobb. Det är en väldigt intressant film, men otroligt lång. 2 h 40 min tror jag att den var. Det kändes som att vi satt och kollade på den i ett dygn och det var ju lite små jobbigt. Benjamin Button är en klassisk melodram: pojke och flicka möts som barn, går skilda vägar i livet, träffas igen och håller på så.


Vi såg också revolutionary road den handlade om ett par som blev förälskade och hade ett bökigt liv tillsammans. De ville olika saker i livet och såg olika på det mesta. I mitten av 50-talet lever April och Frank Wheeler som är ett ungt, framgångsrikt par som bor med sina barn i en trevlig förort. Men under den polerade och självsäkra ytan bubblar frustrationen hos dem båda. Övertygade om att de vill ha ut mer av livet än sina medelmåttiga grannar, bestämmer paret sig för att flytta till Frankrike, där de hoppas utlopp för sina mer konstnärliga sidor. Huvudpersonerna är samma som huvudpersonerna i Titanic.


Sedan igår så blev det ännu en mysdag med mina 2 hallon. Det blev en liten blandad dag, först när vi vaknade så var det bara fest som gällde, kunde inte tänka oss annat. Men senare så blev vi lite mer sugna på träna, typ akrobater. Vi stog på händer och julade (stavning?) och skojade riktigt på Isabellas gräsmatta. Sedan kom Bella springandes med en madrass, jag skulkle försöka mig på en volt, hoppa en volt rakt upp och ner utan stutsmatta. Dum som jag var gjorde jag det, jag slängde mig och gjorde en volt MEN landade kanske inte på fötterna som jag skulle utan på svanskotan, haha. Ja ni, det var kul då, nu är jag kanske lite små stel. Sedan blev det myspys till kvällningen, då var vi otaggad på fest helt plötsligt. Imorse vaknade jag vid 8, så då åkte både jag och Emma hem från Bella. Men tack för trevliga dagar med er raringar! Mamma håller på att tapetserar om här hemma så kanske borde fråga henne om hon vill ha hjälp från proffset Sandra nu, haha. SEE YA, DON'T WANNA BE YA!


RSS 2.0